Dodaj do ulubionych

"Mare Pineta "camping

20.06.07, 22:38
Ktoś zna ten camping w Lido degli estensi?Jedziemy całą rodzinką w lipcuCzekam
na jakieś opinie.Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • Gość: e Re: "Mare Pineta "camping IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.07, 00:42
      Wpadłem w zeszłym roku na pół godziny zwiedzić, czy się nadaje dla mojej ekipy?
      Nie nadawał się, wolimy większe przestrzenie- na zadupiu. A to jest camp w
      środku miasta, przy południowym płocie stoją nawet kilkupiętrowe bloki. Za
      płotem nocne "światła Las Vegas", czyli knajpy, disco i te rzeczy. Krótko
      mówiąc raj dla nastolatków, a dla rodziców tak sobie chyba, że poświęcają się
      dla swoich dzieci. Bezpośrednio przy plaży, ale do morza "droga przez mękę"- z
      400 do 500m piachu. Jak macie dzieciaki, to jedźcie na 2 dni do Mirabillandi-
      super. Commacchio też ładne. Namioty polskich firm na campie ustawione w miarę
      luźno, ale przyczepy niemieckich biur, to przegięcie- grasz z sąsiadem w karty,
      każdy w swoim domku!! Piszą, że baseny płatne, ale do 5 lipca nikt nie kasował
      (tak mówili tubędący Polacy).
    • Gość: lizzy Re: "Mare Pineta "camping IP: *.rybnet.pl 27.06.07, 12:59
      wróciłam w piątek i chce tam wracac :D było bardzo fajnie, do plazy jest
      blisko, miasto tak naprawde zaczyna sie dopiero za mostem, a wiec w poblizu
      campingu jest spokojnie, uwazac tylko na komary, strasznie gryza i jak potem
      puchnie... ogólnie to mi sie podobało, za rok znów tam jade, muszę tam
      jechac! ;) zyczę miłych wakacji :):) a jeszcze taka ciekawostka, na terenie
      campingu jest sklep i restauracja, jest tam znacznie taniej niz na miescie,
      aczkolwiek nie zawsze, ale oczywiście jak zapewnie każdy słyszał "trzeba sie
      targowac" ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka