wiki365 04.07.07, 07:34 witam, chcemy się wybrać na początku września z 3-latkiem autem do włoch.Gdzieś w miarę blisko,jaki region bądź miejscowość wybrać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Fredzio Re: samochodem z dzieckiem blisko IP: *.zwm.osi.pl 04.07.07, 11:48 Np. nad jez. Garda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: samochodem z dzieckiem blisko IP: *.gprspla.plusgsm.pl 04.07.07, 16:23 Jeździlaś kiedyś z Eurocampem? Albo Selectcamp i Vacansoleil? Na bardzo dobrych campingach mają własne mobil-home i namioty (we wrzesniu to raczej mobile-home)z pełnym wyposażeniem Polecam Jezioro Garda albo Adriatyk pod Wenecją Jeżeli zdecydujesz się pojechac troche dalej to Toskania Camping jest naprawde dobrym pomysłem z 3-letnim dzieckiem Sam mam 4-latkę i jadę nad Adriatyk od 3-15 września - morze, baseny, towarzystwo innych dzieci W drodze do Włoch zatrzymujemy sie na pare dni w austriackich Alpach Odpowiedz Link Zgłoś
monia-pi Re: samochodem z dzieckiem blisko 04.07.07, 16:27 ja od 21 lipca jadę do bibione z 19 miesieczna córą z centrum Polski ok 1100 km i droga fajna (oprócz polskich dróg oczywiście) Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: samochodem z dzieckiem blisko 04.07.07, 16:51 popieram - j. Garda poszukaj w googlach Garda Village bylismy tam w zesżłym roku całkiem przyjemne miejsce pytanie czy jeszcze będa wolne miejsca.. szczerze wątpię Odpowiedz Link Zgłoś
agatelek2 Re: samochodem z dzieckiem blisko 04.07.07, 19:21 Od 23 czerwca byliśmy w Cavallino z 3,5 latkiem.Podróż zniósł bardzo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś