Gość: marjan IP: 83.14.252.* 08.08.07, 14:21 Niestetey chyba jakiś potop nastąpił we wrześniu ale nie ma miejsc w żadnym z domów pielgzryma ( spr te u sióstr) poszukuje namiarów na coś przyzwoitego za 50 euro dla 2osób. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ernestotravel Re: nocleg w rzymie IP: *.devs.futuro.pl 08.08.07, 22:20 za 100 eur dla 4 osob jeszcze bym znalazl, ale dla 2 nie da sie... www.ernesto-travel.pl apartamenty w rzymie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajtek Re: nocleg w rzymie IP: *.mac.edu.pl 09.08.07, 10:39 Wejdź na www.hostelsclub.com camping 4 km. od watykanu Camping Village Roma jeszcze były miejsca kilka dni temu rezerwacja on-line Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marjan Re: nocleg w rzymie IP: 83.14.252.* 09.08.07, 10:43 Tak własnie wysłaem zapytanie bo on line już brak miejsc. Jakiś wrzesniowy najazd turystów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malediwy Re: nocleg w rzymie IP: 83.16.102.* 09.08.07, 14:16 Ja poszukuję noclegu dla 4os w pierwszych dniach października. Max 100e - 2 pok. Ktoś wyżej pisał, ze może coś takiego załatwić... Odpowiedz Link Zgłoś
basialub Re: nocleg w rzymie 09.08.07, 14:43 wejdź na podaną stronę ernesto-travel, ja u nich też rezerwowałam na początek październik, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noal Re: nocleg w rzymie IP: *.chello.pl 10.08.07, 18:46 Polecam www.alloggiaroma.com My mieszkaliśmy w Buganvilli. Lux! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malgo Re: nocleg w rzymie IP: *.6-87-r.retail.telecomitalia.it 11.08.07, 19:11 sprawdź www.polish.hostelworld.com/availability.php, bylam tam wielokrotnie, nie są to może cymesy, ale jest czysto, niedaleko termni ok 25 minut pieszo od Koloseum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malgo zle wpisalam adres IP: *.6-87-r.retail.telecomitalia.it 11.08.07, 19:20 Przepraszam ale jakoś z rozbiegu wkleiłam nie pomyślałam, że to formularz. Chodzi o Sunshine Hostel. Jest to dużo wygodniejsze od wynajmu u sióstr, u których trzeba wrócić na daną (dośc wczesną) godzinę. Tam dają Ci klucze i wracasz o której chcesz, dlatego podałam przykładowy czas pieszo, już w porze nocnej, gdy nie ma za bardzo czym dojechać. W tym hostelu spałam nawet z już mocno starszymi rodzicami i wszystko było w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: nocleg w rzymie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.07, 21:38 ja zamawiałam przez agencję Venere. com , można znaleźć w googlach. Znajdziesz noclegi w Rzymie w podanej cenie, tyle,że wszystko po angielsku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: nocleg w rzymie IP: *.chello.pl 16.08.07, 22:58 Spróbuj na stronie www.homelidays.com - bardzo duży wybór mieszkań do wynajęcia w przystępnych cenach pozdr. a. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dina Re: nocleg w rzymie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.07, 12:56 przejrzałam, całkiem fajne oferty, troszkę się cykam tylko czy można mieć zaufanie... czy ktoś korzystał kiedyś z jakiegoś mieszkanka z tej strony? dzięki z góry za porady. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś