Gość: asia IP: *.tvn.pl 11.10.07, 09:06 Wybieram się na tydzien do Rzymu w połowie listopada. Jaka jest przeważnie pogoda o tej porze roku w Rzymie, czy jest porównywalna do tej u nas? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szurkas Re: Rzym w listopadzie 13.10.07, 22:26 ja byłam na początku listopada (2lata temu)i pogoda mile nas zakoczyła.Było bardzo ciepło w dzień można spokojnie było chodzić na krótki rękaw ale wieczory już chłodne ale wystarczyła cienka kórtka :)W Rzymie jest zawsze cieplej niż u nas(W POlsce) i to długo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inspe Re: Rzym w listopadzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.07, 09:44 Byłam na początku listopada, ale rok temu - chłodno! Ale cieplej niż u nas, tyle mogę pocieszyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Rzym w listopadzie IP: *.fastres.net 01.11.07, 12:53 pada już trzeci dzień Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DiDi Re: Rzym w listopadzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.07, 11:40 wybieram sie jutro, nadal pada? Odpowiedz Link Zgłoś
ewa553 DiDi, 02.11.07, 12:32 zajrzalam na zapowiedz pogody dla Rzymu: od jutra dwa sloneczne dni, temp. do 20 stopni. Od poniedzialu dwa dni lekko zachmurzone, temp 18-17 stopni. Dalej nie pokazuja. Zycze suchej pogody!!! A w deszczowe dni jest dostatecznie duzo muzeow, w ktorych mozna sie schowac. Odpowiedz Link Zgłoś