Gość: Radek IP: *.Astral.Lodz.PL 24.07.03, 11:17 Gdzie waszym zdaniem lepiej spedzic 14 dni na polach namiotowych?? a moze pół na pół?? czekam na wasze opinie!! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dar Re: W?ochy vs Chorwacja IP: 134.65.105.* 25.07.03, 09:41 ja bym pojechal na camping Zaton w chorwacji albo kolo Dubrovnika do Zivogosce. Tylko ze to daleko i droga nadmorska meczaca. Jakby cos to mieszkam we Wloszech i znam obydwa kraje. Morze jest ladne plaz nie ma i tu i tu a jesli juz sa to b daleko albo blisko i zatloczone. Takie plaze z numerkami lezakow ze masz lezak i parasol nr 82 w dziewiatym rzedzie mnie nie kreca. albo jedz do Hiszpanii najfajniejszy camping jaki w zyciu widzialem to Cala Levado przed Barcelona jakies 150 km od granicy francuskiej. 2 dni drogi z Polski z noclegiem w okolicy strasbourga.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ac Re: W?ochy vs Chorwacja IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 17.08.03, 02:09 Gość portalu: dar napisał(a): > ja bym pojechal na camping Zaton w chorwacji albo kolo Dubrovnika do > Zivogosce. Tylko ze to daleko i droga nadmorska meczaca. > Jakby cos to mieszkam we Wloszech i znam obydwa kraje. Morze jest > ladne plaz nie ma i tu i tu a jesli juz sa to b daleko albo blisko i zatloczone > . > Takie plaze z numerkami lezakow ze masz lezak i parasol nr 82 w > dziewiatym rzedzie mnie nie kreca. > albo > jedz do Hiszpanii > najfajniejszy camping jaki w zyciu widzialem to Cala Levado przed > Barcelona jakies 150 km od granicy francuskiej. 2 dni drogi z Polski z > noclegiem w okolicy strasbourga.... Pierdoly za przeproszeniem opowiadasz! Plaze sa piekne i we wloszech: Ostia kolo Rzymu (piaszczysta), na Capri kolo Neapolu (kamienista, ale to najpiekniejsze miejsce na ziemi jakie widzialam), co do BAri to nie wiem, bo tam nie poszlam na plaze, ale z tamtad wzielam prom do Dubrownika (40 Euro), w ktortm sa piekne skaliste plaze, z ktorych swietnie sie skacze do wody, a na wyspach (np. Lopud) sa piaszczyste plaze. Bilet tam i z powrotem z Dubrovnika kosztuje 26 kun, czyli jakies 3 Euro - majatek. Oh! I na zadnej z plaz nie siedzialam w 9 rzedzie. Zwykle byl to 1, ew. 3 a nie przychodzilam na plaze z pierwszym promieniem slonca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karla Re: Włochy vs Chorwacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.03, 11:55 Dobra rada, jedz do Chorwacji nawet Wlosi coraz rzadziej wybieraja wlasne wybrzeze-szczegolnie Ci mlodzi Odpowiedz Link Zgłoś