Gość: Katie17 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.08, 19:32 Opinie o biurze podrozy BUT.Jakie sa wasze opinie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dorota Re: Opinie o biurze podrozy BUT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.08, 21:50 Właśnie zbliża się koniec imprezy Sycylia-Mazara.Grupa pojechała starym autokarem w którym psuła się kilmatyzacja ( na Sycyli dziś padł rekord 44stopni ,więc nie muszę nic dodawać.Mało tego po ok 300 km autokar się popsuł, dzieci 8 godzin czekały na stacji benzynowej, do Rzymu nie dojechały....Zorganizowano im nocleg po drodze i tu plus dla organzatorów.Zamiast rano do Rzymu dotarły ok 18- tej.Wszystko pozamykane i ze zwiedznia nici! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byłam tam! Re: Opinie o biurze podrozy BUT IP: *.adsl.inetia.pl 13.07.08, 11:12 Byłam na tym obozie. Dla uściślenia - 9h czekania na upalnej stacji benzynowej. Biuro w Warszawie dowiedziało się o awarii autokaru nie od kierowniczki obozu, ale od Rodziców dzieci czekających w ponad 40 stopniowym upale. W końcu podstawiono autokar z 2-go turnusu, który przyjechał do Mazary. Jadąc na Sycylię, mieliśmy autokar, który obniżał temperaturę o zaledwie 8 stopni, więc jeśli na zewnątrz było 44, to w autokarze 36... Poza tym, jak przyjechaliśmy już do Mazary, zamiast ciepłego posiłku dostaliśmy bułkę z mortadelą... 6h czekaliśmy w upale na zakwaterowanie. Zdjęcia domków, w jakich mieliśmy mieszkać, to oczywiście jedna, wielka ściema. A największa atrakcja Rzymu - wejście do Bazyliki, oczywiście nie wypaliła, bo przyjechaliśmy o wiele za późno... BUT-a nie polecam. Gdyby nie cudowni towarzysze niedoli, byłoby naprawdę dennie. Sycylia, jako samo miejsce, przecudna i godna powrotu, ale na pewno nie autokarem - spędziliśmy w nim ok. 40h w 1. stronę! Basen i animacje były świetne. jedzenie też pyszne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann Re: Opinie o biurze podrozy BUT IP: *.adsl.inetia.pl 28.07.08, 19:58 byłam na 1 turnusie. wyjazd był jednym wielkim żartem. nic z tego co biuro oferowało nie zostało wykonane. domki-przyczepy w ostatnich rzedasz campingu, nijak nie miały sie do tych z początku(z ogromną werandą i drzewami dookoła). mieliśmy za to widok na bagnienko no któym kiedyś miała wyrosnąć trawa."piękna"plaża bliko campingu była blisko ale nie była piękna..to na pewno. czekaniena autokar(9h) na pustkowiu. w rzymie na plac św. piotra dotarliśmy ok 22. buiro but zasługuje na kilka spraw w sądzie i zgłoszenie do biura praw konsumęta czy czegoś takiego. no oczywiście pogoda była pięka, ekipa też super ale to nie zasługa biura prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grajszyn Re: Opinie o biurze podrozy BUT IP: *.warszawa.vectranet.pl 22.04.13, 20:00 Ja byłam z nimi rok później i już nieco inaczej wyglądał wyjazd. Tzn z racji tego że byliśmy zorganizowaną kolonią, to mieliśmy własną stołówkę, blisko plażę i do dyspozycji basen hotelowy. co prawda zasłonki w kabinach wypadałoby zmienić, ale to już nie należy do zadań biura, żeby dbało o porządek w hotelu. To raczej trzeba by było kopnąć w dupsko dyrektora. W każdym razie, tamten mój wyjazd nie był taki tragiczny i baaaardzo dobrze go wspominam! Odpowiedz Link Zgłoś
karbo7 Re: Opinie o biurze podrozy BUT 22.04.14, 10:51 Odkopuję wątek, bo sezon się zbliża :) Polecam zapytać się doświadczonych klientów na ich FP -> www.facebook.com/kochamwakacjepl?fref=ts tam jest sporo byłych i aktualnych klientów, którzy odpowiedzą na ew. pytania. Ew. zawsze można nawiązać rozmowę prywatną z kimś, bo na wallu nie koniecznie chce się publicznie rozmawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia43w Re: Opinie o biurze podrozy BUT IP: 80.50.149.* 28.05.14, 11:39 Zdjęcia z clubbingu młodzieży organizowanego przez BUT www.facebook.com/BUT.Warszawa.Watch Odpowiedz Link Zgłoś
cyrkonia11 Re: Opinie o biurze podrozy BUT 09.07.14, 20:13 Wyglądają ciekawe. Zresztą sporo osób chwali obozy z tym biurem podróży. mają ofertę już dla maluchów więc może kiedyś skorzystam. Odpowiedz Link Zgłoś
karbo7 Re: Opinie o biurze podrozy BUT 30.07.14, 23:15 Te zdjęcia mają niby zniechęcić do wyjazdu z BUTem? sądzę, że efekt jest odwrotny. Takie pokusy czekają wszędzie, w lokalnym klubie w mieście zamieszkania, czy na dyskotece szkolnej. Nie można zamknąć dziecka w złotej klatce, chyba lepiej jest z nim po prostu rozmawiać :) W każdym wieku są własciwe rozrywki i ważne jest to by robić rzeczy w odpowiedniej kolejności a nie maskować rzeczywistość i udawać, że nas to nie dotyczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slalomka Re: Opinie o biurze podrozy BUT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.14, 23:28 Dziwna nagonka… głupia moim zdaniem akcja. Byłam z butem na dwóch wyjazdach i było spoko. Wyjścia na imprezy owszem były ale za alkohol lub nie stawienie się o odpowiedniej porze były spore kary, także się nie opłacało wychylać… bardziej opłacało się słuchać wychowawców, by wtedy miało się większe luzy i mniej kontrolil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MATEUSZ Re: Opinie o biurze podrozy BUT IP: *.243.stormmedia.pl 12.08.14, 21:54 MASAKRA !!! Kadra ma wyj....ne na wszystko, głównie starsze osoby w kadrze, zero organizacji, beznadziejnie Odpowiedz Link Zgłoś
patttinkaa Re: Opinie o biurze podrozy BUT 21.03.19, 12:38 Czy ostatnio ktoś korzystał z usług tego biura. córka znalazła ich ofertę w internecie i szukam aktualnych opinii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolonamama Re: Opinie o biurze podrozy BUT IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.03.19, 19:00 bałam się trochę wiecie jak to jest pierwszy wyjazd dziecka.. dzwoniłam często do córki sprawdzić jak tam się ma. Wszytko było ok. Zakwaterowanie w porządku, jedzenie dobre i sporo ciekawych zajęć. w te wakacje też córka jedzie tylko już w inne miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina89889 Re: Opinie o biurze podrozy BUT 22.03.19, 23:07 Syn jeździł z nimi do Włoch i Bułgarii ostanie 3 lata pod rząd. wracał cały i zdrowy. autokary nowe, czyste z klimą, zakwaterowanie i jedzenie też było ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szaron Re: Opinie o biurze podrozy BUT IP: *.wegrow.domtel.com.pl 26.03.19, 21:15 Córka była z nimi na 2 obozach tematycznych. Wracała zawsze zachwycona. Pierwsze girls camp był tylko dla dziewczynek bo się wstydziła ale rok później pojechała już na morski mixer. zrobiliśmy też niespodziewany weekendowy nalot i wszystko było w porządku więc sprawdzone biuro. Odpowiedz Link Zgłoś