black_magic_women 25.06.08, 20:37 Moze zna ktos dzielnice"Foro italico?".Mam tam zarezerwowany nocleg,jestem ciekawa jaka to dzielnica-czy spokojna,czy ladna ,jak polaczenia z centrum?Bede wdzieczna za odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: vvv Re: Rzym-pytanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.08, 21:36 Foro Italico to rejon stadionu olimpijskiego a więc prawie centrum. Wejdź na stonę atac-u, w wyszukiwarce połączeń wpisz nazwę ulicy i miejsca docelowe to ci wyrysuje połączenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vvv Informacje o Foro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.08, 21:50 tiny.pl/kkhd Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Informacje o Foro 26.06.08, 09:57 Dzekuje za pomoc:)Juz wszystko wiem-niestety najpierw zarezerwowalam noclegi,a dopiero potem kupilam dobra mape:(I tak bede mieszkac koszmarnie daleko Odpowiedz Link Zgłoś
funghettino Re: Informacje o Foro 26.06.08, 10:27 beemka, ty sie cichcem do rzymu wybierasz?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Informacje o Foro 27.06.08, 20:15 funghettino napisała: > beemka, ty sie cichcem do rzymu wybierasz?? :) juz,juz sie Grybo ide kajac na Liste;)ale Ty chyba nie w stolicy? Odpowiedz Link Zgłoś
funghettino Re: Informacje o Foro 01.07.08, 18:58 jeszcze nie, za miesiac bede dopiero :( Odpowiedz Link Zgłoś