Dodaj do ulubionych

Jerzy ???!!!!

05.02.15, 10:51
ile lat nie pijesz ???
Obserwuj wątek
    • wolfbreslau Re: Jerzy ???!!!! 05.02.15, 11:01
      ok. Jerzy mnie teraz "zastrzeli" wiekiem "pudła" , czyli NIEPICIA !!!
      i co z tego !!!!
      • jerzy30 Re: Jerzy ???!!!! 05.02.15, 21:56
        ale to nie ma znaczenia ten staz - kazdy dzien jest wazny - i przyznam ci ze jest mi i latwiej rozpoznawac objawy - i czasami tez mnie dopada tesknota za flaszka - to normalne. O tyle mam latwiej ze zyje i obracam sie w srodowisku terapeutow. Ponadto mam za soba terapie, nie tylko AA ale i PRO na przyklad i spotkania z terapeutami i do AA zagladam, duzo czytam w tej dziedzinie
        • alkodarek Re: Jerzy ???!!!! 06.02.15, 08:58
          Znaczy się Jurku, 24 lata w objęciach alkoholu. No, nie ma czego gratulować.
          • jerzy30 alko, wisi mi to kalafiorem 06.02.15, 20:27
            Twoja opinia, cpaj dalej w objeciach baclofenu, ignorant jestes
          • bananarama-live Re: Jerzy ???!!!! 07.02.15, 18:35
            Czemu nie masz szacunku dla tych którzy wyszli na prostą ,bez baclo? Czy wszyscy musimy to łykać,żeby zdobyc u ciebie poklask?
          • aaugustw Objecia glupoty...! 10.02.15, 12:33
            alkodarek napisał:
            > Znaczy się Jurku, 24 lata w objęciach alkoholu. No, nie ma czego gratulować.
            ___________________________________________________________________.
            Po takiej odzywce od razu poznac drobnopijoczka, ktory nie ma zielonego pojecia
            o chorobie alkoholowej i wyjscia z niej poprzez rozwoj duchowy, zamieniajac swoje
            pieklo na niebo na ziemi jeszcze podczas zycia...!
            A...
            • alkodarek Re: Objecia glupoty...! 10.02.15, 13:14
              aaugustw napisał:

> Po takiej odzywce od razu poznac drobnopijoczka, ktory nie ma zielonego pojecia
              > o chorobie alkoholowej i wyjscia z niej poprzez rozwoj duchowy, zamieniajac swoje pieklo na niebo na ziemi jeszcze podczas zycia...!
              > A...

Ciągle tańcując wokół pustej flaszki, biegając na mitingi i jakieś PRO. Całe życie o gorzale wśród innych cierpiętników międląc Krok Pierwszy dumnie oznajmiając " Ja alkoholik".
              Trzeźwość jak się patrzy.
              • aaugustw Re: Objecia glupoty...! 10.02.15, 13:21
                alkodarek odpisał (A...):
                > Ciągle tańcując wokół pustej flaszki, biegając na mitingi i jakieś PRO. Całe ży
                > cie o gorzale wśród innych cierpiętników międląc Krok Pierwszy dumnie oznajmiaj
                > ąc " Ja alkoholik".
                > Trzeźwość jak się patrzy.
                __________________________________________________.
                Zapominasz przy tym, ze Mityng AA trwa 1,5 godz jeden raz w
                tygodniu a zycie trzezwe i wprowadzenie zasad tego uzdrawiajacego
                Programu duchowego AA do spoleczenstwa, do rodziny, pracy, itp.
                trwa potem cale 166,5 godz. (stosunek 111 : 1) ;-)
                A...
                • jerzy30 Ciągle tańcując wokół pustej flaszki, 10.02.15, 20:36
                  pierdoly i belkot alkodarka - "specjalisty od uzaleznien" -
                  jakies PRO - ty nigdy tego nie osiagniesz -
                  masz swoje tancowanie wokol baclofenu - trzymaj tak dalej
                  • alkodarek Re: Ciągle tańcując wokół pustej flaszki, 11.02.15, 00:34
                    jerzy30 napisał:

> jakies PRO - ty nigdy tego nie osiagniesz - <

Stanu takiego zmanipulowania "ani kropelki"? Mam nadzieję.
                    • aaugustw Re: Ciągle tańcując wokół pustej flaszki, 12.02.15, 17:05
                      alkodarek napisał po polnocy:
                      > Stanu takiego zmanipulowania "ani kropelki"? Mam nadzieję.
                      __________________________________________________________________.
                      Ty chyba spania nie masz, albo paczki pieczesz (gotujesz), czy jak to sie mowi...!?
                      A...
              • wolfbreslau Re: Objecia glupoty...! 13.02.15, 07:56
                alkodarek napisał:

>
                > Ciągle tańcując wokół pustej flaszki, biegając na mitingi i jakieś PRO. Całe ży
                > cie o gorzale wśród innych cierpiętników międląc Krok Pierwszy dumnie oznajmiaj
                > ąc " Ja alkoholik".
                > Trzeźwość jak się patrzy.

przeciez, to jakas paranoja ;-)
                nie nam zadnego AAlkoholika, lub innego Terapolika, coby usilnie krązył wokół pustej flaszki i mityngów i tym podobne...ci ludzi normalnie zyja na miare swoich mozliwosci i potrzeb . oczywiscie zdarzaja sie wsrod nich maniacy uzaleznieni od wszelkiej masci sekt, wspólnot instytucji i rozwojów duchowych...ale to margines .
                rownie dobrze mozna by nas po przeczytaniu podzielic na kategorie:
                -augusto i jerzy - podobni jebnieci mityngowi maniacy, co ino mitynguja sie i mityguja pozostalych a zony na klęczkach uprawiaja z nimi sex w trakcie odmawiania pogody ducha :-0
                alkodarko-podobni krązyciele wokół baclofenu co ciegiem pilnuja ilosci tabletek w portfelu
                -esko-podobni , co non- stop jezdza w ramach zwalczania terapii na rowerze pod ministerstwo zdrowi i protestuja o wadliwa strukture nfz
                wolfo-podobi cwaniacy i stręczyciele co ino czychaja na urodziwa internautke coby ja zmiędlic w krzakach

tylko kto nam płaci rachunki za elektrycznosc i opłaca ubezpieczenie?
                :-)))

róbcie co chcecie w kwestii własnego zycia...bo to wasze zycie, nie cudze.
                mozecie co najwyzej podzielic sie wlasnymi upadkami i zachwytami.
                ale poza tym nic innego ;-)zadne nasze komentarze o wyborze drogi innych nie są wiarygodne, dowcipne i skuteczne.
                terapia, aa, baclofen, gusła i zabobony.....to wszystko sluzy jednemu. zeby umrzec na trzeźwo.
                i coby nam na grobie napisali:
                ; "drogi tata, kochanek i kumpel " itd etc
                -bo w przeciwnym razie moga nam napisac:" jebał go pies :-)"
    • wolfbreslau Re: Jerzy ???!!!! 05.02.15, 11:04
      moi rodzice nie piją .....od około jak pamiętam. 53 lata.
      sam mam 53 lata w 9 lutego :-)))
      absurd
      • jerzy30 Re: Jerzy ???!!!! 05.02.15, 21:57
        to Ci 9 lutego zyczenia zloze - malolat jestes - ja prawie 60
        • bananarama-live Re: Jerzy ???!!!! 07.02.15, 18:37
          U żesz, to ja powinienem mówić - proszę pana :]
      • aaugustw Re: Jerzy ???!!!! 10.02.15, 12:30
        wolfbreslau napisał:
        > ... mam 53 lata w 9 lutego :-)))
        ___________________________.
        Spoznione zyczenia urodzinowe...
        Wszystkiego trzezwego zycze... - 100 lat...!
        A...
        Ps. Ja urodzilem sie 05. lutego a nowonarodzilem 20.11. - jestem dojrzalym juz chlopczykiem.
        (slub bralem 28.02. w PL, a jego odnowienie 28.03. w Kanie Galilejskiej) ;-)
        • jerzy30 100 lat, sto lat, dwiescie lat, niech zyje nam 10.02.15, 20:37
          wolfik nasz
    • jerzy30 Re: Jerzy ???!!!! 05.02.15, 21:53
      24
    • wolfbreslau Re: ???!!!! 17.02.15, 10:32
      ale sie dziś rozpisałem ;-)))
      było, mi to potrzebne .
      mam świadomość nijakości netu, ale ponieważ jestem tu tyle lat / w róznej formie/ jakos to stało się naturalnym sposobem pisania listów .....
      z drugiej strony szkoda, ze już teraz nie pisujemy listów, które po latach , zawiazane w tasiemki, stanowiły rodzinne relikwie.
      teraz cierpimy / przynajmniej ja / na brak cierpliwości i oczekiwanie NATYCHMIASTOWOŚCI odpowiedzi....głupie ,ale bolesne na dłuższą metę.
      często to obserwuje, zarówno w polsce i w izraelu i niemczech......niemiecki znam git, hebrajski wcale ;-))) , polski jakotako, i wszędzie to samo: niecierpliwość ! i zachłanność bycia pierwszym na liście by odpowiedzieć
      • jerzy30 Re: ???!!!! 18.02.15, 19:53
        Daj mi adres na priw, to ci wysle kartke z jakiejs dalekiej podrozy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka