dominikaeve 24.09.08, 19:20 kto tam był? Proszę o opinie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tiula Re: Cesenatico IP: 83.238.173.* 24.09.08, 19:42 Ja byłam! Mi się podobało, woda rano czysta potem jak przyjdzie przypływ to trochę brudniejsza, ale tak to chyba wszędzie? W każdym razie w San Mauro Mare też (pobliska miejscowość). Byłam tam w lipcu, strasznie dużo ludzi, trzeba było rezerwację wcześniej sobie robić, bo miejsc z leżakami nie było... a i miejsca na "bez leżakowców" nie było. Teraz to może inaczej bo ludzi pewnie mniej... Ale w sumie plaże małe, za to przy każdym "bagno" są łazienki, 'płukanki', restauracje itp... Parking duży, ale w lipcu straaaszne korki były... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: Cesenatico IP: *.tktelekom.pl 25.09.08, 08:31 Ja byłam w tym roku w lipcu, faktycznie ludzi dużo, na plazy pełno leżaków, ale miejsce na kocyk się znalazło. Mnie za bardzo się tam nie podobało, bo nie lubię takich tłumów. Nie rezerwowalismy wcześniej i było trochę problemów ze znalezieniem spania, ale w końcu się udało. Odpowiedz Link Zgłoś