Dodaj do ulubionych

Viva Italia

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.09, 19:09
Czy był ktoś na wycieczce VIVA ITALIA z Almaturu.Napiszcie proszę czy
warto,zastanawiam się nad wyjazdem.
Obserwuj wątek
    • Gość: Pina Re: Viva Italia IP: 79.162.170.* 03.03.09, 22:36
      Masz jakies konkretne pytania?Jezeli tak to odpowiem.Bylam na tej wycieczce i
      polecam ja bardzo.
      • Gość: zibi 72 Re: Viva Italia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.09, 22:44
        Jaki jest standart hoteli,jak z wyżywieniem(chcę dokupić kolacje),czy program
        wycieczki jest ciekawy,ile trzeba zabrać EURO żeby opłacić wejściówki do
        zwiedzanych obiektów.
        • Gość: Pina Re: Viva Italia IP: 79.162.170.* 03.03.09, 23:15
          Hotele ogolnie sa wszystkie w dobrym standardzie-maja 2 lub 3 gwiazdki.Nie maja
          jakis super udogodnien bo bedziesz w nich tylko bral prysznic i spal,bo
          codziennie hotele sie zmieniaja,,oprocz 2 dni w Rzymie.Hotele sa czyste i
          ladne,ale to zalezy na jakie trafisz,bo slyszalam,ze sie zmieniaja i grupy nie
          zawsze spia w tych samych hotelach,zwlaszcza w sezonie.
          Ja polecam wykupic obiadokolacje,bo czasami tak sie zdarza,ze hotele sa oddalone
          od miasteczek lub przyjezdzamy ze zwiedzania pozno wiec nieraz nie ma jak i
          kiedy zjesc cieplej kolacji.Obiadokolacje sa dobre i smaczne,skadaja sie z dwoch
          dan na cieplo i deseru.Sa tez dokladki.Mi sie trafil hotel w Rimini,gdzie na
          sniadanie i obiadokolacje byl szwedzki stol i bylo bardzo duzo dobrego jedzenia.
          Program jest bardzo ciekawy,bo codziennie zwiedzasz inne miasto czy jestes w
          innym regionie.Jezeli to Twoj pierwszy raz we Wloszech to zobaczysz na tej
          wycieczce to co najpiekniejsze w glownych miastach turystycznych.
          Euro placisz pilotowi-pozdrawiam przy okazji dwie czarnowlose pilotki-na
          wyjezdzie.Ja placilam w tamtym roku ok 75 czy 74 euro.Pilot oplaca z tych euro
          wejscia,przewodnikow i inne oplaty.Na koncu nasza pilotka rozliczyla sie z nami
          i mielismy wglad do wszystkich rachunkow i wiedzielismy na co dokladnie poszly
          nasze euro.
          To tyle.Jakbys mial jakies pytania to pisz.
          • Gość: Zibi 72 Re: Viva Italia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.09, 16:48
            Dzięki,bardzo mi pomogłaś.
            • Gość: Penny Lane Re: Viva Italia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.09, 09:22
              Odświeżam temat, bo zastanawiam się nad tą objazdówką.
              Interesuje mnie przede wszystkim kwestia realizacji programu, tzn.
              czy faktycznie można dużo zobaczyć, czy traci się dużo czasu na
              dojazdy, czy zdarzają się opóźnienia, nieprzewidziane 'cięcia'
              programu wycieczki, itp.
              Bedę wdzięczna za wszelkie opinie :)
              • 72zibi72 Re: Viva Italia 28.06.09, 23:08
                Program zrealizowany w 100%,bez opóżnień,jestem bardzo zadowolony.Bardzo miła i
                dobrze zorientowana Pani pilot(Pozdrawiamy Pani Martyno).Przed wyjazdem miałem
                wątpliwości czy dobrze wybrałem biuro podróży ,teraz wiem że wybrałem bardzo
                dobrze.Gorąco polecam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka