Gość: aaaaa IP: *.devs.futuro.pl 16.06.11, 12:46 Czy ktos był w tym hotelu? Chciałabym się dowiedzieć czy po ulicy oddzielającej go od plaży jeżdżą samochody czy jest to tylko promenada spacerowa? Na różnych zdjęciach są różne widoki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jose Re: Hotel Dom Jose - promenada IP: *.dynamic.chello.pl 16.06.11, 20:21 Av.Infante de Sagres < auta na tej ulicy jeżdżą, nawet są widoczne przy max powiększeniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaa Re: Hotel Dom Jose - promenada IP: *.devs.futuro.pl 17.06.11, 08:28 No właśnie oglądałam już to ujęcie i zależało mi na ocenie kogoś kto tam był. Ujęcie może być nieaktualne. Na innych zdjęciach widziałam hotelu widać tylko ludzi idących srodkiem, jak na promenadzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jose Re: Hotel Dom Jose - promenada IP: *.dynamic.chello.pl 17.06.11, 12:22 zdjęcie < z 06.04.2007r. promenada od 4 lat Szukaj świeższych zdjęć. Odpowiedz Link Zgłoś
ottoni Re: Hotel Dom Jose - promenada 17.06.11, 21:38 Hotel ma same entuzjastyczne opinie. I wszedzie uzywaja slowa promenada. www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g580249-d499070-Reviews-Hotel_Dom_Jose-Quarteira_Algarve.html Odpowiedz Link Zgłoś