IP: *.cable.smsnet.pl 25.10.11, 19:38
Przepraszam, jeśli to już było, ale tak nagłą potrzebą wakacyjnych marzeń mnie zebrało :) - może jakieś namiary na małą mieścinkę z przytulną plażą i dobrym jedzeniem? :)
Obserwuj wątek
    • Gość: ewa Re: Wakacje? IP: *.60.141.201.dyn.user.ono.com 26.10.11, 13:15
      skocz do Algarve: do Taviry, Fusety czy Lagos. Ich opisy znajdziesz na moim blogu: siedemdniwalgarve.blogspot.com/.
      • Gość: ben franklin Wakacje w Portugalii IP: 68.162.107.* 26.10.11, 14:52

Rozwaz Peniche lub Nazare. Maja wszystko o co pytasz.
        • Gość: nina104 Re: Wakacje w Portugalii IP: *.adsl.inetia.pl 26.10.11, 17:06
          A może Ericeira? Klimatyczne miasteczko, fajne plaże, bez tłumów. Nazare też piękne- zrobilo na mnie wrażenie:)
          • Gość: ida Re: Wakacje w Portugalii IP: *.cable.smsnet.pl 26.10.11, 18:23
            O, dzięki :) Zaraz się rzucam w wir ogladania :)
            • Gość: Andrzejewski Re: Wakacje w Portugalii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.12, 09:51
              Trzy lata temu byłem w Alentejo w ramach wyjazdu integracyjnego. Najcieplejszy region Portugalii. Uprawiałem spory wodne i wylegiwałem się na plaży, no i podrywałem panieki. Nasza firma współpracuje z Holiday Travel Center w ramach timesharingu, więc corocznie organizuje jakieś fajne wypady zagraniczne. Super opcja ni i za harmoszkę 
              • Gość: alina Re: Wakacje w Portugalii IP: *.play-internet.pl 09.07.12, 18:27
                oj też byliśmy i naprawdę było rewelacyjnie, chyba mieliśmy nawet ten samą miejscowość, może i hotel :) w każdym razie Holiday Travel Center spisało się rewelacyjnie, szczególnie polecam drogę kamienistą niedaleko hotelu w stronę moża!!! Śliczne niezapomniane widoki
    • ryskowalczyk Re: Wakacje? 04.11.11, 19:57
      Cześć! Oczywiście, jeśli chcesz, możesz obejrzeć blog na tej stronie: podrozdoportugalii.blogspot.com/ tam są zamieszczone zdjęcia :)
    • monw Re: Wakacje? 09.11.11, 09:23
      Lagos super na wakacje ale raczej omijać lipiec i sierpień, polecam maj, czerwiec, wrzesień.
      Jak będzie Pani chciała namiary na super jedzonko (najlepsze oczywiście tam gdzie trzeba 3 dni wcześniej rezerwować stolik ;-), miejsce do spania czy wypożyczalnie samochodu to proszę pisać tu lub na priv to dam namiary.
      Portugalia - ach :-) świetne miejsce na wakacje :-)
      • ida_idaonline Re: Wakacje? 29.12.11, 15:00
        Witam, mogę prosić o adres prywatny? Pozdrawiam.
        • ida_idaonline Re: Wakacje? 29.12.11, 15:04
          Wracając o mojego zapytania, mam juz pewne wakacyjne ustalenia - wyjazd w pierwszej połowie sierpnia, mam nadzieję na samolot - pojaiwły się ciekawe propozycje lądowania w Lizbonie, ale gdzie dalej? Góra, dół? Proszę o porównania. Rejon południowy jest ciekawy, ale dość daleko z Lizbony, a gdzieś bliżej dojazdowo. I w ogóle jak dojechać? - Pociąg?, Autobus? Pozdrawiam.
    • bah77 Re: Wakacje? 05.02.12, 19:07
      Polecam Azenhas do Mar:
      fotoforum.gazeta.pl/72,2,91,81148750,86571243.html

Choć początek sierpnia to oczywiście najgorszy termin...

bah77
      • aagulek Re: Wakacje? 05.02.12, 22:59
        bah77
        a kiedy byles/as i jaka byla temp?polecasz jakies noclegi?
        • bah77 Re: Wakacje? 06.02.12, 12:21
          Byłem tam w poł. września 2008.
          Temp. ~20 st. C.
          Tego dnia nocleg wypadł mi w Peniche:
          fotoforum.gazeta.pl/72,2,91,81148750,86820588.html
          Cena umiarkowana, widok na port, przy świetnych tawernach, polecam w przypadku objazdówki.

bah77
          • aagulek Re: Wakacje? 06.02.12, 23:05
            ze zdjec rozumiem, ze znasz Portugalie, gdzies masz opisane podroze? na razie to plany, lipiec, 2 tygodnie wypoczynkowo, ale tez zwiedzanie, nie muzea, ale plaze, widoki, ludzie...
            • bah77 Re: Wakacje? 07.02.12, 12:45
              Swoje podróże opisuję fotkami.
              Ale chętnie odpowiem na Twoje pytania, np. pod daną fotką albo tu.

Pozdrawiam

bah77
    • teixeiravaz Re: Wakacje? 19.07.12, 11:39
      Witam, mam do zaoferowania atrakcyjnie połozone mieszkanko w miejscowości Tavira, Algarve, Portugalia. Apartament ma 3 sypialnie, dwie łazienki, duży salon, kuchnię i balkonik. Można również wynająć tylko jedną sypialnie z osobną łazienką po bardzo atrakcyjnej cenie. Blisko do historycznego centrum uroczego miasteczka, ogromnej plaży i... Hiszpanii. 20 min od lotniska w Faro, 2.5 godz od Lisbony. Bardzo prosze o maila (kingasubicka@hotmail.com lub agnieszkaniemczuk@tlen.pl)- prześlę zdjęcia! Zapraszam serdecznie
      Agnieszka Niemczuk
    • jaari_65 Re: Wakacje? 19.07.12, 17:54
      Polecam Lagos i te apartamenty.
      Plaża Dona Ana o rzut kamieniem :)
      Byłem w czerwcu - Algarve zrobiło na mnie duże wrażenie.
      Zdjęcia na mojej stronie www.
      Pozdrawiam :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka