Dodaj do ulubionych

gooooooooooooooooooool!!!!!!!!!!!!!

20.06.04, 21:59
ijhaaaaa!!!!! 1sza bramka!!! Viva Nuno Gomes!!!! :D
Obserwuj wątek
    • chiara76 huuurrrraaaa!!!!!!! 20.06.04, 22:05
      coatlicue napisała:

> ijhaaaaa!!!!! 1sza bramka!!! Viva Nuno Gomes!!!! :D
      • nekos Re: huuurrrraaaa!!!!!!! 21.06.04, 18:15
        zaluje bardzo ze samego meczu nie ogladalem ale widzialem w wiadomosciach co
        sie po nim dzialo na ulicach lizbony. gratulujeeeeeee!!
    • coatlicue wygrali!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.06.04, 22:36
      • chiara76 Re: wygrali!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.06.04, 22:42
        od razu wiedziałam, że wygrają, już od samego początku, więc otworzyliśmy
        butelczynę zacnego Porto i...jest cztm uczcić sukces!!!!!!
        • coatlicue Re: wygrali!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.06.04, 22:45
          ja już po 1szym golu otworzyłam butelczynę, może nie porto ale zawsze winka u
          juz piję zdrowie Nuno Gomesa, Deco (oczywiście ;)), Christiano Ronaldo (gwiazde
          nam tu rośnie), Andrade, Carvalho, Costinha, Nuno Valente, Ronaldo, Maniche
          itp. No i Scolari!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D
          • brasilka2 Re: wygrali!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.06.04, 22:52
            Huraaaaaaaaaaaaaaaaa ;-DD
            No, jutro pójdę do pracy z podniesioną głową. A mój prezes przegrał zakład ;-))
            Deco nie zawiódł. Jezu, jak ten chłopak grał!!! I niech Figo nie waży się ani
            słowa na niego powiedzieć, że Portugalczyk flancowany, bo za to, co on dzisiaj
            zrobił dla Portugalii, powinni go na rękach nosić.
            No, a za to, co zrobił Nuno Gomes, to... ech, po prostu pięknie.
            Ciekawe, z kim teraz przyjdzie nam wygrać ;-)))
            • menina Re: wygrali!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.06.04, 00:17
              a ja mam gar feijoady i butelke porta de ravessa. i szalik "portugal" na szyi.
              wszystkim w domu sie udzielilo i skakalismy jak (nomen omen) piłki! brawo
              chlopaki!
              • anjos VITORIA !!!!! Strasznie trąbią na ulicach !!!! 21.06.04, 00:25
                Uwaga>
                wino Porto sie nie nadaje na taka okazję. Trzeba szampana (najlepiej
                portugalska Rapouseira) i brazylijska Caipinrinia z wodka z trzcin cukrowej (
                to na czesc Deco ).
                .
                Alez ci gracze z F.C.Porto sa swietni !
                • anjos Na TVI komentował Mourinio.....super 21.06.04, 00:26
                • coatlicue Re: VITORIA !!!!! Strasznie trąbią na ulicach !! 21.06.04, 00:26
                  FC Porto rulez że tak powiem ;)
                  • brasilka2 Re: VITORIA !!!!! Strasznie trąbią na ulicach !! 21.06.04, 07:21
                    Chelsea - że tak powiem - też ;-))
                    Nie powinien, moim zdaniem, przechodzić do tego klubu, ale jak już tam idzie,
                    to niech się całej drużynie wiedzie jak najlepiej.
                • chiara76 Re: VITORIA !!!!! Strasznie trąbią na ulicach !! 21.06.04, 09:12
                  anjos napisała:

> Uwaga>
                  > wino Porto sie nie nadaje na taka okazję.

A ja tam uważam, że się bardzo dobrze nadawało:)
                  I nawet kaca nie ma, o!
    • kaye Re: gooooooooooooooooooool!!!!!!!!!!!!! 21.06.04, 08:48
      A mi jest szkoda, że nie awansowały obie drużyny z Półwyspu Iberyjskiego...
      O ile się nie mylę to była kwestia jednej bramki...
      Ale fajnie, że gospodarze zostali w grze.
      • beauty_baby Re: gooooooooooooooooooool!!!!!!!!!!!!! 21.06.04, 12:23
        Gratuluję wejścia di ćwierćfinału:))
        Powiem szczerze, że liczylam, że z grupy wyjdą Hiszpania i Portugalia, niestety
        :((
        • coatlicue Re: gooooooooooooooooooool!!!!!!!!!!!!! 21.06.04, 13:44
          wlasnie to bylo kiepskie, ze nie mogly.. :/ Gdyby byl remis Hiszpania by weszla
          a Portugalia nie, a Portugalczycy mogli wejsc tylko po zwycieztwie z Hispzanami
          co wykluczalo Hiszpanie z dalszej gry...:/
          p.s. no Chelsea tez, ale FC Porto bez Deco i Jose Murinho (bo coś mi się obiło,
          że on też prezchodzi) to już nie to samo będzie.. :/
          • kaye Re: gooooooooooooooooooool!!!!!!!!!!!!! 21.06.04, 14:27
            Z moich wyliczeń wynika, że gdyby był remis w meczu Hiszpania - Portugalia, to
            weszłyby obie "iberyjskie" drużyny po wygranej Rosjan z Grekami; przy wygranej
            Portugalii Hiszpania mogla awansować dalej, gdyby Rosjanie wygrali z Grecją
            róznicą minimum 2 bramek.
            • brasilka2 Re: gooooooooooooooooooool!!!!!!!!!!!!! 21.06.04, 16:30
              Ja próbowałam liczyć na różne sposoby, ale w końcu dałam sobie spokój, nigdy
              nie byłam dobra z matmy ;-))
              Też mi szkoda Hiszpanii, ale już wolę, że oni odpadli niż gdyby miała odpaść
              Portugalia...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka