coatlicue 20.06.04, 21:59 ijhaaaaa!!!!! 1sza bramka!!! Viva Nuno Gomes!!!! :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chiara76 huuurrrraaaa!!!!!!! 20.06.04, 22:05 coatlicue napisała: > ijhaaaaa!!!!! 1sza bramka!!! Viva Nuno Gomes!!!! :D Odpowiedz Link Zgłoś
nekos Re: huuurrrraaaa!!!!!!! 21.06.04, 18:15 zaluje bardzo ze samego meczu nie ogladalem ale widzialem w wiadomosciach co sie po nim dzialo na ulicach lizbony. gratulujeeeeeee!! Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: wygrali!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.06.04, 22:42 od razu wiedziałam, że wygrają, już od samego początku, więc otworzyliśmy butelczynę zacnego Porto i...jest cztm uczcić sukces!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
coatlicue Re: wygrali!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.06.04, 22:45 ja już po 1szym golu otworzyłam butelczynę, może nie porto ale zawsze winka u juz piję zdrowie Nuno Gomesa, Deco (oczywiście ;)), Christiano Ronaldo (gwiazde nam tu rośnie), Andrade, Carvalho, Costinha, Nuno Valente, Ronaldo, Maniche itp. No i Scolari!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
brasilka2 Re: wygrali!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.06.04, 22:52 Huraaaaaaaaaaaaaaaaa ;-DD No, jutro pójdę do pracy z podniesioną głową. A mój prezes przegrał zakład ;-)) Deco nie zawiódł. Jezu, jak ten chłopak grał!!! I niech Figo nie waży się ani słowa na niego powiedzieć, że Portugalczyk flancowany, bo za to, co on dzisiaj zrobił dla Portugalii, powinni go na rękach nosić. No, a za to, co zrobił Nuno Gomes, to... ech, po prostu pięknie. Ciekawe, z kim teraz przyjdzie nam wygrać ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
menina Re: wygrali!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.06.04, 00:17 a ja mam gar feijoady i butelke porta de ravessa. i szalik "portugal" na szyi. wszystkim w domu sie udzielilo i skakalismy jak (nomen omen) piłki! brawo chlopaki! Odpowiedz Link Zgłoś
anjos VITORIA !!!!! Strasznie trąbią na ulicach !!!! 21.06.04, 00:25 Uwaga> wino Porto sie nie nadaje na taka okazję. Trzeba szampana (najlepiej portugalska Rapouseira) i brazylijska Caipinrinia z wodka z trzcin cukrowej ( to na czesc Deco ). . Alez ci gracze z F.C.Porto sa swietni ! Odpowiedz Link Zgłoś
coatlicue Re: VITORIA !!!!! Strasznie trąbią na ulicach !! 21.06.04, 00:26 FC Porto rulez że tak powiem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
brasilka2 Re: VITORIA !!!!! Strasznie trąbią na ulicach !! 21.06.04, 07:21 Chelsea - że tak powiem - też ;-)) Nie powinien, moim zdaniem, przechodzić do tego klubu, ale jak już tam idzie, to niech się całej drużynie wiedzie jak najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: VITORIA !!!!! Strasznie trąbią na ulicach !! 21.06.04, 09:12 anjos napisała: > Uwaga> > wino Porto sie nie nadaje na taka okazję. A ja tam uważam, że się bardzo dobrze nadawało:) I nawet kaca nie ma, o! Odpowiedz Link Zgłoś
kaye Re: gooooooooooooooooooool!!!!!!!!!!!!! 21.06.04, 08:48 A mi jest szkoda, że nie awansowały obie drużyny z Półwyspu Iberyjskiego... O ile się nie mylę to była kwestia jednej bramki... Ale fajnie, że gospodarze zostali w grze. Odpowiedz Link Zgłoś
beauty_baby Re: gooooooooooooooooooool!!!!!!!!!!!!! 21.06.04, 12:23 Gratuluję wejścia di ćwierćfinału:)) Powiem szczerze, że liczylam, że z grupy wyjdą Hiszpania i Portugalia, niestety :(( Odpowiedz Link Zgłoś
coatlicue Re: gooooooooooooooooooool!!!!!!!!!!!!! 21.06.04, 13:44 wlasnie to bylo kiepskie, ze nie mogly.. :/ Gdyby byl remis Hiszpania by weszla a Portugalia nie, a Portugalczycy mogli wejsc tylko po zwycieztwie z Hispzanami co wykluczalo Hiszpanie z dalszej gry...:/ p.s. no Chelsea tez, ale FC Porto bez Deco i Jose Murinho (bo coś mi się obiło, że on też prezchodzi) to już nie to samo będzie.. :/ Odpowiedz Link Zgłoś
kaye Re: gooooooooooooooooooool!!!!!!!!!!!!! 21.06.04, 14:27 Z moich wyliczeń wynika, że gdyby był remis w meczu Hiszpania - Portugalia, to weszłyby obie "iberyjskie" drużyny po wygranej Rosjan z Grekami; przy wygranej Portugalii Hiszpania mogla awansować dalej, gdyby Rosjanie wygrali z Grecją róznicą minimum 2 bramek. Odpowiedz Link Zgłoś
brasilka2 Re: gooooooooooooooooooool!!!!!!!!!!!!! 21.06.04, 16:30 Ja próbowałam liczyć na różne sposoby, ale w końcu dałam sobie spokój, nigdy nie byłam dobra z matmy ;-)) Też mi szkoda Hiszpanii, ale już wolę, że oni odpadli niż gdyby miała odpaść Portugalia... Odpowiedz Link Zgłoś