Dodaj do ulubionych

Albufeira czy Carvoeiro

IP: *.dynamic.chello.pl 04.01.14, 21:16
Witam,
Mam dylemat nie wiem ktora z tych dwoch miejscowosci wybrac. Moze ktos byl tam i moze polecic. Gdzie bedzie lepsza plaza i miejsce do kapieli - jedziemy z dzieckiem wiec zalezy mi aby nie bylo zbyt duzo skal w morzu.
Bede wdzieczna za pomoc.
PS. sorry za brak polskich znakow, mam problem z klawiatura.
Obserwuj wątek
    • Gość: ohydny spam Re: Albufeira czy Carvoeiro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.14, 08:42

Kicia, spier.dalaj nachalna spamiaro.
    • Gość: SPAM SPAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.14, 09:41
      Czy już nie ma nadziei na wpisy, które nachalnie nie promują jakichś głupawych portali?
    • Gość: nina104 Re: Albufeira czy Carvoeiro IP: *.adsl.inetia.pl 17.01.14, 22:34
      Byłam dłużej tylko w Albufierze z tych dwóch, ale mogę polecić jeśli chodzi o piękne widoki, skały i spacery w pięknej scenerii. Byliśmy zimą , więc cisza i spokój. Warto zachaczyć o Lagos, super plaże między skałami i te niezapomniane widoki. Polecam.
    • Gość: zdzineks Re: Albufeira czy Carvoeiro IP: 143.177.120.* 04.02.14, 16:43
      Nocowalismy w albufeiri ale polecam wypożyczyć auto i zwiedzić cale wybrzeże algarve-od cypla SW.Vincenta do tavrji -nazywana portugalska venecja.moim zdaniem Portugalia ma najpiękniejsze plaże w Europie .
    • Gość: Adam Re: Albufeira czy Carvoeiro IP: *.omi.pl 11.04.14, 20:57
      Zwiedziłem trochę Algarve, między innymi byłem w Albufeira, oglądnij moje fotki i sam stwierdzisz cz to Ci pasuje
      www.youtube.com/playlist?list=PLW-ayzAidO4oZVj6lTwhbQoX_A0uFrHXv
    • Gość: Ewa Re: Albufeira czy Carvoeiro IP: *.dsl.telepac.pt 14.04.14, 23:28
      Podróżujemy z mężem od ponad 4 miesięcy po Portugalii kamperem, zimę spędziliśmy w Albufeira z angielskim klubem caravaningu. Plaże w okolicy Albufeira są piękne, codzienne możesz pojechać na inną, odległości są niewielkie.
      Byliśmy także w Carvoeiro - piękne i to właśnie miejsce wybrałabym na urlop.
      Jesteśmy na emeryturze i wyruszyliśmy w podróż na cały rok więc mogliśmy być wszędzie po kilka dni, ale polecam wakacje w Carvoeiro.
      Pozdrawiam i miłych wrażeń. Portugalia jest naprawdę piękna !
      • simari1980 Re: Albufeira czy Carvoeiro 16.04.14, 14:33
        ehhh co ja bym dała za taką jesień życia ...... :) Zyczę dalszych udanych podróży

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka