mala200333 Re: Tak na weekend 12.01.13, 18:49 - Halo, Marysia? Jak tam mój syneczek? - pyta teściowa synową. - Jak, jak...?! Wódkę chleje, na baby łazi, bije mnie nawet! - Ufff... chwała Bogu. Najważniejsze żeby nie chorował. Odpowiedz Link
scenery Re: Tak na weekend 12.01.13, 21:39 Moja Rodzinka, dzisiejszy odcinek Żona u wróżki. Wróżka przerażona nie chce powiedzieć co zobaczyła. Żona nalega. Wróżka wyjawia, że chodzi o męża. - Zdradzi mnie?! - Umrze. - Ach, tylko tyle?! Odpowiedz Link
mala200333 Joanna Kulmowa "Co to jest radość?" 20.01.13, 16:50 Joanna Kulmowa "Co to jest radość?" Co to jest radość? Niebo Kiedy nagle w kałuży zaświeci. Ciepły wiatr niespodziewany Co nam wybiega naprzeciw. I jeszcze: Wcześnie rano chleb Kiedy słońce w ostrzu noża tuż obok. I ni stąd ni zowąd Twój śmiech Mój śmiech. I tam w górze Dziko Rozpędzony obłok. Radość mała I radość wielka: Wielka jak chorągwi mokrych furkotanie Mała jak czerwona kropelka Biedronki Na białym tulipanie. To tak na weekend trochę radości.. Odpowiedz Link