lidka449 03.02.13, 10:58 śniadanie już było i nie powiem iście królewskie teraz snuję się po kątach ,z drugiego pokoju słyszę program W.Cejrowskiego nie wiem czy nie warto by jeszcze podrzemać Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lvova Re: senna niedziela 03.02.13, 11:02 Nie mam takiego dylematu,ot po prostu siedzę w pracy,oglądam skoki (bez dźwięku),słucham sobie stary polski film (na kompie ) i piszę na forach Miłej niedzielli Odpowiedz Link
lidka449 Re: senna niedziela 03.02.13, 11:20 miłej wzajemnie,może słonce się w końcu przebije zza chmur,ale to może teraz chyba podglądnę Makłowicza - może wpadnie mi jakiś pomysł kulinarny do głowy tych może stanowczo za wiele Odpowiedz Link
lidka449 Re: senna niedziela 03.02.13, 23:17 trochę prywaty : obejrzałam filmy "Szpieg w masce" - szkoda,ze kopia taka słaba ale mam sentyment do staroci to cóż , Hanka Ordonówna jako Rita i jej piosenki do wierszy Tuwima,a później film "Tam i z powrotem" z Januszem Gajosem rok 1965 i działalność SB . I wiecie co nawet na kino polska zaczęły być reklamy - przykre to wszystko ja nie cierpię bloków reklamowych . Odpowiedz Link
old.bear Re: senna niedziela 04.02.13, 06:03 I niedziela stała się dziś wspomnieniem ... Miłego dnia Odpowiedz Link