wirujacypunkt 12.01.14, 00:07 coraz ciszej, a kiedys to forum żyło. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zetka50 Re: Tak tu cicho 13.01.14, 22:00 szkoda, sami nic nie zrobimy, Lidka musi powrócić inaczej tak będzie... Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: Tak tu cicho 13.01.14, 22:15 Nie mam wyjścia, muszę się z Tobą zgodzić. Lidziu przemyśl sprawę i wracaj. Odpowiedz Link
dwa-filary Re: Tak tu cicho 14.01.14, 20:20 Nowy rok zacząl mi się fatalnie/ chorobowo/. Z tego powodu mało mnie na forach. Zaczęło się juz przed Świętami, wlazl mi jakis niesprecyzowany bol w lewy bok. Nie można bylo stwierdzić co to może być, czy to kości czy mięśnia przyżebrowe, czy trzustka. Mozna bylo sie do myślac wszystkiego. Lekarka pierwszego dotyku stwierdzila, ze to nerwoból, dala mi tabletki i po zarzyciu kilku wylądowałam na SOR-ze z zatruciem polekowym, odwodniona, obolała itd. Przy badaniu na SOR, lekarz chirurg tak mnie badal, tak mnie huknął, ze złamał mi 4 żebra z tej bolącej strony. Koszmar. Pozszłam po pomoc w innej sprawie, a wyszłam z nowym okaleczeniem. Leżąc w domu złapała jakieś dziwne przeziębienie, ale powiedzialam już dość, nie będę się pieścić i zarządziłam normalny tryb życia. Wracam do żywych, więc witajcie Odpowiedz Link
dwa-filary Re: Tak tu cicho 14.01.14, 21:51 Punkciku, na szczęście nie ma przepukliny w kręgoslupie. Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: Tak tu cicho 15.01.14, 13:58 dwa-filary napisała: > Punkciku, na szczęście nie ma przepukliny w kręgoslupie. Cieszy mnie to bardzo i zdrowiej, calkiem zdrowiej, dziewczyno. Odpowiedz Link