06.07.11, 14:43
to forum sie zrobilo,nie?suspicious o pierdolach gadamy niekoniecznie o dieciebig_grin
tak sobie mysle,ze jak ktoras juz skonczy diete to tez niech tu wpada? albo se jakies inne forum zamkniete zrobimy?suspicious
ja dzisiaj ide na urodziny,ekhem..
Obserwuj wątek
    • beczka.prochu Re: fajne... 06.07.11, 15:26
      Ekhm, powodzenia na tych urodzinach. Bedziesz miala gdzie piwo wylewac? wink
      • monikinda Re: fajne... 06.07.11, 15:57
        jak chcecie prywate, to ja założyłam pokój south bicz na vitalii (mam wersję konta bezpłatną), w dziale dla chcących schudnąć do 5 kilo. Ale jakoś nie ogarniam tam co z czym. Dużo kolorowych bajerów jest, tyle na ten temat
        • 1dycha Re: fajne... 06.07.11, 16:26
          coś trzeba koniecznie wymyślić, żeby potem się trzymać przy wadze...
          a mówiąc o vitalii, też mam tam profil, ale się nie udzielam
          ale chyba przeniosę tam jadłospisy - żeby mieć wszystko w jednym miejscu smile

PS: z tego co pamiętam to dyskusje o pierdołach to zawsze były, przynajmniej za mojej pierwszej "kadencji" to mało kto do rzeczy gadał smile
          • monikinda Re: fajne... 06.07.11, 17:17
            vitalia.pl/index.php/mid/89/fid/1034/diety/odchudzanie/group_id/14226
            • 1dycha Re: fajne... 06.07.11, 22:22
              vitalia.pl/forum16,0,0_South-beach.html
              cała masa wpisów.
              tyle że ja tych forów mocno graficznych za bardzo nie lubię - jakoś mało w nich treści. no i nie obrażając nikogo, dyskusje też na jakimś innym poziomie (też z kosmosu, ale chyba z innego kosmosu niż ja pochodze smile
              • ceres9 Re: fajne... 07.07.11, 10:26
                skomentowalas tak ze nie chce mi sie nawet zagladac;p
      • ceres9 Re: fajne... 07.07.11, 10:29
        wlasnie nie mialam gdziesad
        a i pizzy gdzie wyrzucic tez nie mialam ekheeemsad
        wlasnie pije kawe naczczo,wcale nie jestem glodna po wczorajszymsmirk
        • beczka.prochu Re: fajne... 07.07.11, 11:39
          Trudno! Nie samym ciastem fasolowym czlowiek zyje. wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka