ceres9 06.07.11, 14:43 to forum sie zrobilo,nie? o pierdolach gadamy niekoniecznie o diecie tak sobie mysle,ze jak ktoras juz skonczy diete to tez niech tu wpada? albo se jakies inne forum zamkniete zrobimy? ja dzisiaj ide na urodziny,ekhem.. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beczka.prochu Re: fajne... 06.07.11, 15:26 Ekhm, powodzenia na tych urodzinach. Bedziesz miala gdzie piwo wylewac? Odpowiedz Link
monikinda Re: fajne... 06.07.11, 15:57 jak chcecie prywate, to ja założyłam pokój south bicz na vitalii (mam wersję konta bezpłatną), w dziale dla chcących schudnąć do 5 kilo. Ale jakoś nie ogarniam tam co z czym. Dużo kolorowych bajerów jest, tyle na ten temat Odpowiedz Link
1dycha Re: fajne... 06.07.11, 16:26 coś trzeba koniecznie wymyślić, żeby potem się trzymać przy wadze... a mówiąc o vitalii, też mam tam profil, ale się nie udzielam ale chyba przeniosę tam jadłospisy - żeby mieć wszystko w jednym miejscu PS: z tego co pamiętam to dyskusje o pierdołach to zawsze były, przynajmniej za mojej pierwszej "kadencji" to mało kto do rzeczy gadał Odpowiedz Link
monikinda Re: fajne... 06.07.11, 17:17 vitalia.pl/index.php/mid/89/fid/1034/diety/odchudzanie/group_id/14226 Odpowiedz Link
1dycha Re: fajne... 06.07.11, 22:22 vitalia.pl/forum16,0,0_South-beach.html cała masa wpisów. tyle że ja tych forów mocno graficznych za bardzo nie lubię - jakoś mało w nich treści. no i nie obrażając nikogo, dyskusje też na jakimś innym poziomie (też z kosmosu, ale chyba z innego kosmosu niż ja pochodze Odpowiedz Link
ceres9 Re: fajne... 07.07.11, 10:26 skomentowalas tak ze nie chce mi sie nawet zagladac;p Odpowiedz Link
ceres9 Re: fajne... 07.07.11, 10:29 wlasnie nie mialam gdzie a i pizzy gdzie wyrzucic tez nie mialam ekheeem wlasnie pije kawe naczczo,wcale nie jestem glodna po wczorajszym Odpowiedz Link
beczka.prochu Re: fajne... 07.07.11, 11:39 Trudno! Nie samym ciastem fasolowym czlowiek zyje. Odpowiedz Link