Dodaj do ulubionych

Do Jussi:-)

19.11.04, 18:45
Hej,
Jak tam, co u Ciebie, nic się nie odzywasz. Napisz proszę, czy dałaś radę?
Pozdrawiam i czekam na jakiś znak od Ciebie...
Obserwuj wątek
    • jussi21 Re: Do Jussi:-) 19.11.04, 20:19
      HEJ!
      Dzięki za pamięć!!
      Wiesz, w życiu zawodowym troszku mi sie posypało więc teraz wchodzę na neta,
      czytam wasze wypowiedzi i .... głupio mi pisać, poprostu Wam zazdroszczę.
      Cóż, wczoraj cały dzionek dietka, ale wcześniej rano…….. zjadłam dwa pączki
      (jakoś za nimi nie przepadam, zjadałam zawsze jednego na rok, w tłusty
      czwartek, a wczoraj - jakoś tak fatalnie wyszło).

No, ale od dziś dietka, fajne śniadano, pyszny obiadek (pierś z kurczaka z
      sałatką z sałaty lodowej i pomidorka), no i kolacji chyba nie będzie bo jest
      już późno, ale pewnie coś przekąszę - tym bardziej że coraz bardziej ciągnie
      mnie do sklepu po coś słodkiego.
      Ale WYTRWAM!!!!
      Moje totalne załamanie narazie minęło, więc myślę że nie zdarzy mi się już taka
      słabość jaka była udziałem mojego ostatniego tygodnia!!!

Tak więc dzisiejszy dzień liczę jako swój PIERWSZY!!!

No i BARDZO CI DZIĘKUJĘ, bo pewnie bym się nie odezwała, tak bardzo było mi
      wstyd, że poległam, ale nie mogłam "olać" Twego wątku specjalnie do mnie!!!
      Jeszcze raz – WIELKIE DZIĘKI !!!!!!!!!!
      Pozdrawiam cieplutko.......
      • opoint Re: Do Jussi:-) 20.11.04, 16:31
        Cześć!
        Cieszę się, że się nie poddajesz. Z dietami już tak jest, nie zawsze się
        wytrzymuje. Ze mną było tak setki razy. Ale teraz każdego dnia wchodzę na forum
        i jest mi tak jakoś lepiej, łatwiej. U mnie dzisiaj 13 dzień, wiem, że I fazy
        nie zakończę po 14 dniach, jeszcze tydzień, a może dwa, zobaczę. 6,5 kg już ze
        mnie zeszło. Teraz będzie już wolniej szło, ale nie ważne, ta dieta odmieniła
        moje myślenie o jedzeniu i przygotowywaniu potraw. A to jest bardzo ważne.
        Jestem z Tobą i pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka