opoint 19.11.04, 18:45 Hej, Jak tam, co u Ciebie, nic się nie odzywasz. Napisz proszę, czy dałaś radę? Pozdrawiam i czekam na jakiś znak od Ciebie... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jussi21 Re: Do Jussi:-) 19.11.04, 20:19 HEJ! Dzięki za pamięć!! Wiesz, w życiu zawodowym troszku mi sie posypało więc teraz wchodzę na neta, czytam wasze wypowiedzi i .... głupio mi pisać, poprostu Wam zazdroszczę. Cóż, wczoraj cały dzionek dietka, ale wcześniej rano…….. zjadłam dwa pączki (jakoś za nimi nie przepadam, zjadałam zawsze jednego na rok, w tłusty czwartek, a wczoraj - jakoś tak fatalnie wyszło). No, ale od dziś dietka, fajne śniadano, pyszny obiadek (pierś z kurczaka z sałatką z sałaty lodowej i pomidorka), no i kolacji chyba nie będzie bo jest już późno, ale pewnie coś przekąszę - tym bardziej że coraz bardziej ciągnie mnie do sklepu po coś słodkiego. Ale WYTRWAM!!!! Moje totalne załamanie narazie minęło, więc myślę że nie zdarzy mi się już taka słabość jaka była udziałem mojego ostatniego tygodnia!!! Tak więc dzisiejszy dzień liczę jako swój PIERWSZY!!! No i BARDZO CI DZIĘKUJĘ, bo pewnie bym się nie odezwała, tak bardzo było mi wstyd, że poległam, ale nie mogłam "olać" Twego wątku specjalnie do mnie!!! Jeszcze raz – WIELKIE DZIĘKI !!!!!!!!!! Pozdrawiam cieplutko....... Odpowiedz Link
opoint Re: Do Jussi:-) 20.11.04, 16:31 Cześć! Cieszę się, że się nie poddajesz. Z dietami już tak jest, nie zawsze się wytrzymuje. Ze mną było tak setki razy. Ale teraz każdego dnia wchodzę na forum i jest mi tak jakoś lepiej, łatwiej. U mnie dzisiaj 13 dzień, wiem, że I fazy nie zakończę po 14 dniach, jeszcze tydzień, a może dwa, zobaczę. 6,5 kg już ze mnie zeszło. Teraz będzie już wolniej szło, ale nie ważne, ta dieta odmieniła moje myślenie o jedzeniu i przygotowywaniu potraw. A to jest bardzo ważne. Jestem z Tobą i pozdrawiam. Odpowiedz Link