krolewna111 26.11.04, 11:01 Jestem od trzech tygodni na diecie (cały czas I faza), schudłam 3 kg i własnie dostałam okres niewyobrażalnie obfity, jak nigdy. Czy któraś z Was tak miała, bo jestem zaniepokojona Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sonia25 Re: Sprawy kobiece - pomocy!!! 26.11.04, 11:44 ja mam odrotny problem - tez jestem na diecie od kilku tygodni i schudlam tez bardzo malo - a okres mam maciupenki - dziwne bo czuje, ze brzuch mam napompowany i wydety a okres bardzo maly - ogolnie kiepski i bardzo ciezko sie dzis czuje Odpowiedz Link
karolinach3 Re: Sprawy kobiece - pomocy!!! 26.11.04, 12:11 ja mialam szokujaco długi i duzy mimo ze biore pigułki. Odpowiedz Link
krolewna111 Re: Sprawy kobiece - pomocy!!! 26.11.04, 13:02 uff....to troche odetchnęłam, bo ja też biorę pigułki i zawsze mam wszystko o czasie i "pod kontrolą". A tu - dzień wcześniej i jeszcze taki obfity;-( Odpowiedz Link
justynam3 Re: Sprawy kobiece - pomocy!!! 26.11.04, 15:53 Ja po pierwszym miesiacu diety, biorac pigulki praktycznie wcale niedostalam ( maly stresik przez to byl) i trwal 1 dzien! Ale nastepne juz w porzadku! Odpowiedz Link
bakalandia Re: Sprawy kobiece - pomocy!!! 26.11.04, 17:38 yyy u mnie z kolei jest bardzo skąpy.. nie wiem czemu... ale w sumie troche sie ciesze bo zawsze mam obfity... właśnie przeżywam napady głodu z nim związane...ale to minie za jakieś 2 dni Odpowiedz Link