gazeta.niunia 02.01.05, 02:09 Pytam tak z ciekawości - JAKIE MACIE PARAMETRY? (chodzi mi o wzrost i wagę wyjściowa), bo mam pewną teorię co do chudnięcia i chce ją zweryfikowac Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bakalandia Re: Hey laski 02.01.05, 13:52 hej jak zaczynałam (16.11) było 60,5 kg przy 168 cm wzrostu a po miesiacu (16.12) 54 kg przy tylu cm wzrostu jak poprzednio... a teraz po tych świętach chyba wróciłam do wagi początkowej... nie chce patrzec bo sie boje ale jutro wracam na plażę i wytrwam i będzie dobrze i będę piękna na wiosne.. i mam nadzieje ze juz nie bedzie zadnego obzarstwa... jakie to jest glupie.. odchudzam sie caly miesiac... a po 2 tygodniach waze tyle samo co na pocztku... nie zadnego obzarstwa.. koniec z tymi napadami... wrrrrr.. Odpowiedz Link
gazeta.niunia Re: Hey laski 02.01.05, 22:02 Ja zaczynałam rok temu, ważyłam 63kg, schudłam do 51, ale poniżej tej wagi pomimo usilnych starań nigdy nie zeszłam. Moja teoria:im mniej ważysz tym dużo ciężej schudnąć - dla mnie każdy kilogram mniej to tak, jakbym pozbyła się 10... Odpowiedz Link
chenoa1 Re: Hey laski 02.01.05, 22:14 ja zaczynalam pol roku temu. moj wzrost to 178 cm, wazylam 67 kg a teraz waze 55kg i udalo mi sie nie przytyc przez swieta, sylwester i nowy rok Odpowiedz Link