Dodaj do ulubionych

WAZNE!!!!! CO WY NA TO

20.04.05, 08:40
Dziewczyny, robi sie maly smietnik - to oczywiscie moje zdanie, ale
popatrzcie:
kilka watków na te same tematy
Mnie to juz zaczyna okropnie męczyć (ale jestem okropna) sądzę, że dobrze
byłoby uporzadkowac forum, może przeniesmy forum na jakąś strone przez nas
sporządzoną i uporządkujmy wszystko, albo zróbmy to tu, nie wiem cholera -
ale sadze że trzeba cos zrobić.
Piszcie mądre dziewczynki - wszak takich tu nie brak - zróbmy cos z
tym....ok??
Pozdrówka dla odchudziaków Gosia
Obserwuj wątek
    • marcelina1968 Re: WAZNE!!!!! CO WY NA TO 20.04.05, 08:56
      no cóż Gosipiet pisalam o tym kilka dni temu, a w chwili obecnej to juz
      niewiele mozna znaleźć. Niektorym nie chce sie czytac ani książki ani twojego
      poradnika ani nawet skorzystac z wyszukiwarki no bo przeciez najlatwiej jest
      stworzyc 100 wątkow na temat 100 produktow ktore chcialoby sie spozywać i po
      sprawie wydaje mi się, że jest jeszcze jedno wyjście, zalożycielka forum może
      po prostu pokasować niektore wątki i jeśli by to bylo możliwe to jest to
      najprostsze i najlepsze rozwiązanie
      • gosipiet Re: WAZNE!!!!! CO WY NA TO 20.04.05, 09:01
        napisałam do załozycielki forum - po raz trzeci - nie wiem czy wogóle pojawia
        sie na forum.
        • marcelina1968 Re: WAZNE!!!!! CO WY NA TO 20.04.05, 09:06
          poczekajmy jeszcze z dzień, dwa a jak nie to zakladajmy nowe forum bo innego
          wyjścia nie widzę.
    • onatka Re: WAZNE!!!!! CO WY NA TO 20.04.05, 09:26
      Ja również podpisuję się pod tym obiema rączkami i nóżkami smile
      Moim skromnym zdaniem forum byłoby najlepszym rozwiązaniem, gdyż tam możnaby
      zrobić podział temetyczny i wtedy uniknełoby się tego okropnego bałaganu....
      na chwilę obecną widzę dwa rozwiązania: 1) prznieść się na forum np ilonki (
      chyba bo nie mam pod ręka linka żeby sprawdzić ) lub 2) stworzyć nasze nowe
      forum...

pozdrawiam

ps Mamy wśród nas jakiegoś informatyka ??? Bo stworzenie forum nie jest chyba
      bardzo trudne ale jakaś pomoc może być potrzebna
      • marcelina1968 Re: WAZNE!!!!! CO WY NA TO 20.04.05, 09:32
        ja juz sprawdzałam, to żaden problem, wypelnia sie kilka okienek i po sprawie,
        zaden informatyk nie potrzebny
        • onatka Re: WAZNE!!!!! CO WY NA TO 20.04.05, 09:46
          Samo forum chyba to nie problem ale czasami są problemy ze skonfigurowaniem
          serwera albo umieszczeniem go na serwerze.... ( w tym miejscu miałam problem
          przy tworzeniu swojej www )
          ale też znalazłam miejsce gdzie się tworzy własne fora - te są zielone jak
          szczypiorek...
    • gosipiet Re: WAZNE!!!!! CO WY NA TO 20.04.05, 10:00
      ja bym poszla dalej - i proponuje stworzyc cos na kształt tego: popatrzcie

sys21.de/index.php?sid=781666389580b18ddc4198091238692f
      i dodalabym mozliwosc zainstalowania chatu - moglybysmy gadac ze soba w
      umowione dni, byloby kilku moderatorow, nie byloby kumoterstwa, co wy na to?
      • onatka Re: WAZNE!!!!! CO WY NA TO 20.04.05, 10:13
        Właśnie o coś takiego mi chodziło smile
        ja na razie znalazłam taką stronkę do produkcji forów
        demo.free4web.pl/forum.html
        ale i stronę do tego co pokazałaś .... choć mogę sprawdzać jak się z tym walczy
        dopiero w domu na porządnym komputerze
      • swieta_1 Re: WAZNE!!!!! CO WY NA TO 20.04.05, 10:38
        Fajnie Drogie Panie tylko podajcie jakiś odnośnik albo adres jak sie
        przeniesiecie. Bardzo Was proszę, bo ja zaczynam i to po raz pierwszy i bardzo
        potrzebuję Was czytać. Pozdrawiam. Beata
      • seurasaari Re: WAZNE!!!!! CO WY NA TO 20.04.05, 11:15
        Gosiu! To cudny pomysł forum + czat o czyms takim marzyłam od poczatku bywania
        tutaj na tym forum. Działaj Gosiaczku bo już przeciez chyba przy okazji
        tworzenia poradnika mialas taki pomysł i wszystkim nam sie wtedy bardzo podobał.
        Do dzieła !! Pozdrawiam
    • tolazopola Re: WAZNE!!!!! CO WY NA TO 20.04.05, 10:13
      podpisuje sie pod tym obiema rekami. zauwazylam ostatnio, ze niektore
      forumowiczki zakladaja po kilka watkow na ten sam temat!
      raz dostalam lekko po uszach za lenistwo wink) teraz sie pilnuje, do czego i was,
      drogie panie, zachecam smile
      • marcelina1968 Re: WAZNE!!!!! CO WY NA TO 20.04.05, 10:21
        ja tez w to wchodzę!!!!!!
    • jolach73 Re: WAZNE!!!!! CO WY NA TO 20.04.05, 10:45
      mnie też bardziej podoba mi się taka forma forum bo wszytsko ładnie podzielone
      nie trzeba grzebać szukać, a tak przepisy osobno, porady osobno, ćwiczenia też,
      rezultaty także

SUPER POMYSŁ GRATULACJE

Pozdrawiam
      Jola
      • sendiii Re: WAZNE!!!!! CO WY NA TO 20.04.05, 11:01
        Mi tez bardzo podoba sie ten pomysl.Od kiedy jestem na forum zanim cos znajde
        to przeczytam wszystkie watki a jest ich juz sporosad mam pare pytan ale nie wim
        gdzie je zadawac a jak bedzie ich kilka to zaden problemsmile wiec jak sie
        przenosicie to mnie tez poinformujcie jesli mozeciesmile ja nie dodaje niczego
        nowego tylko kozystam z tego co jestsmile pozdrawiamsmile
        • marcelina1968 Re: WAZNE!!!!! CO WY NA TO 20.04.05, 11:05
          ależ mozesz pisac jeśli nie znajdujesz nic w wyszukiwarce po to jest forum nam
          chodzi tylko o to,żeby nie powstawal co 10 wątkow kolejny o tym samym bo
          niektorym nie chce sie czytać
          • gosipiet Re: WAZNE!!!!! CO WY NA TO 20.04.05, 11:37
            skoro pomysł dobry - to ja moge zacząć działac smile
            mysle jednak, ze poczekamy na odpowiedz autorki tego forum, oraz na wypowiedzi
            plazowiczek starszych stażem na plazy smile, powiedzmy do poniedziałku, w tym
            czasie moge zając sie stworzeniem strony z forum i chatem - ale to tylko moja
            samozwancza propozycja - wszystko zalezy od Was smile
            • onatka Re: WAZNE!!!!! CO WY NA TO 20.04.05, 11:42
              zgłaszam sie do pomocy.... na ile tylko potrafię
              • tolazopola Re: WAZNE!!!!! CO WY NA TO 20.04.05, 11:50
                tylko na tes stronie jest piec watkow ze slowem "poradnik" w temacie. ale z nas
                spamerki, hehe smile
                • gosipiet Re: WAZNE!!!!! CO WY NA TO 20.04.05, 12:06
                  i niestety nie jest to wogole smieszne - tolazopola
                  Wlasnie te prosby o poradnik wkurzyly mnie najbardziej, bo malo ze jest ich o
                  wiele zw wiele - to jeszcze jak wysle poradnik - to niektore plazowiczki zadaja
                  na forum tak glupie (sory za mocne slowa, ale juz mam dosc) pytania, ze rece
                  opadaja sad((((((((((((
                  • tolazopola Re: WAZNE!!!!! CO WY NA TO 20.04.05, 12:14
                    ten moj smiech to taki troche szyderczy... bo przeciez wystarczy lektura forum
                    zeby wiedziec, ze niektorych pytan po prostu nie wypada zadawac. wyobrazam
                    sobie nasze forum jako grupe wsparcia (mi daje bardzo duzo, za co niniejszym
                    wszystkim Wam dziekuje), wymiane doswiadczen a nie szkolke, gdzie odpowiadamy
                    na pytania typu "czy mozna jesc slodycze?". i sorry batory, ale czasami przez
                    takie cos w ogole nie chce mi sie tu zagladac, ze o pisaniu nie wspomne.
                    • sikra Re: WAZNE!!!!! CO WY NA TO 20.04.05, 13:19
                      Co racja to racjasmile) Już widze jak będzie łatwo i przyjemnie no i ten chat!!!
                      Super pomysł.
                      Buziaki!!!
                  • marcelina1968 Re: WAZNE!!!!! CO WY NA TO 20.04.05, 12:45
                    gosipiet idę z tobą jesli tu się nic nie zmieni ale szczerze juz w to wątpię
    • wkarola25 Re: WAZNE!!!!! CO WY NA TO 20.04.05, 12:00
      Ja także się pod tym podpisuję!!! Jestem nu nowa więc jak gdzieś "uciekniecie"
      to dajcie mi znac. Pozdrawiam
      gg 7547220
      • martaant nowa propozycja 20.04.05, 13:18
        ja też mam propozycję. A mianowicie myślę o utworzeniu wątku pt: "Tu zamawiamy
        poradnik" chodzi oczywiście o poradnik gosipiet! Chetne osoby wpisywałyby tam
        swoje adresy e-mail i jedna stała forumowiczka (taka która trwa ,a nie kończy
        dietę po I fazie) jest odpowiedzialna za wysyłanie tego poradnika! Nie było by
        zbędnych wątków typu: "błagam o poradnik, wyślijcie mi poradnik i tak dalej bo
        to jest juz nudne" I co Wy na to? Całusy Marta
        p.s. jeśli Gosia sie zgodzi
        • marcelina1968 Re: nowa propozycja 20.04.05, 13:23
          przeciez na początku byl taki wątek i co i powstalo z niego chyba z 5!
          • tolazopola Re: nowa propozycja 20.04.05, 13:26
            to moze trzeba temat napisac wersalami i boldem, a po kazdym wyslaniu poradnika
            wyciagac watek do gory? chociaz i tak pewnie znajdzie sie ktos, kto pomysli ze
            prosba indywidualna bedzie szybciej zauwazona.
        • gosipiet Re: nowa propozycja 20.04.05, 13:49
          Nie ma sensu tworzyc nowego 6 juz z kolei wątka o poradniku - tylko
          uporządkowac juz to co jest. Wiele dzieczyn zaoferowało pomoc - i bardzo
          dobrze, bedziemy współredaktorkami naszego forum - to chyba dobry pomysł. ja
          nie mam nic przeciwko rozsylaniu poradnika (zreszta tez juz to pisalam kilka
          azy). Stworzenie nowego forum pozwoli na umieszczenie go - ku dostepnosci dla
          wszystkich potrzebujacych. Bedzie mozna dopisywac rowniez swoje przepisy na
          kazda faze plazowania , wymieniac poglady i doswiaczenia, rozmawiac na tematy
          błache i bardzo powazne. Biore sie za to i poprosze was dziewczynki o pomoc -
          bo bedzie to nasza wspolna praca. ja tylko stworze podstawy.
          • marcelina1968 Re: nowa propozycja 20.04.05, 13:50
            wlaśnie policzylam na pierwszej stronie forum jest oryginalny wątek gosipiet i
            5! klonow
            • tolazopola Re: nowa propozycja 20.04.05, 13:56
              a do tego dodaj watki, ktore dryfuja w blizej niezrozumialych dla mnie
              kierunkach. nabalaganiliysmy ze hej. jak trzeba bedzie sprzatac, to prosze na
              mnie liczyc.
    • stella29 Re: WAZNE!!!!! CO WY NA TO 20.04.05, 13:24
      witam moje Drogie,
      jestem jak najbardziej za porządkami na forum, które jest nam przeciez bardzo
      potrzebne smile ze swojej strony oferuję pomoc w porządkach. podział na wątki
      tematyczne i czat to świetny pomysł, więc dajcie znać jak będe mogła w czyms
      pomóc smile pozdrawiam cieplutko smile gg 2416578
    • gerda0 Re: WAZNE!!!!! CO WY NA TO 20.04.05, 14:00
      balagan jest i to fakt-na poczatku zanim zaczelam diete przeczytalam forum od
      deski do deski+ksiazka i zanim zadalam pierwsze pytanie troche sie
      zastanawialam jak to zrobic..nie wiem moze to kwestia wieku i rozsadku ale
      niektore dziewczynki zadaja takie pytania ze nawet mnie(a jestem dopiero
      tydzien w II fazie)rece opadaja...bezmyslne klepanie bezmyslnego pytania!a
      przeciez tylu rzeczy mozna sie od was dowiedziec tylko czytajac posty....
      no ale ten watek troszke mnie zasmucil..zabrzmialo tak jakby osoby ktore od
      samego poczatku byly dla mnie wsparciem i studnia z dobrymi radami zwijaly
      walizki i zamykaly za soba drzwisadmam nadzieje ze nowe forum nie bedzie
      wylacznie dla vipowwinkchcialabym sie przylaczyc i jesli nie bedzie "to"oglaszane
      na forum prosze o wiadomosc na pocztesmile
      PS pomysl z czatem super!!
      Pozdrowienia od tej ktora wczoraj musiala zwezic spodnie bo z tylka lecialybig_grin
      • gosipiet Re: WAZNE!!!!! CO WY NA TO 20.04.05, 14:05
        CO TY MOWISZ - DLA JAKICH VIPÓW?????????????????????????????
        to bedzie nasze forum dla WSZYSTKICH URZYTKOWNIKÓW tylko ustalimy kilka
        podstawowych zasad i kilka z nas - bedzie pilnowalo porzadku, nie mam i nigdy
        nie mialam na mysli ograniczania dostepu dla kogo kolwiek - powiem wiecej - im
        nas wiecej tym lepiej, ale poniewaz jak widac rozpietośc wieku jest od 15 do
        100 lat - dlatego tez trzeba pilnowac porządku - zresztą gerdaO" - licze na
        twoja pomoc w pracach nad NASZYM forum
        ale mnie zasmuciłas
        • marcelina1968 Re: WAZNE!!!!! CO WY NA TO 20.04.05, 14:46
          bedzie tez możliwość porządkowania wątkow i usuwania tych, ktore się
          powtarzają, w tyn galimatiasie, ktory powstal tutaj ostatnio naprawdę niczego
          nie mżna znaleźć
        • martaant Re: WAZNE!!!!! CO WY NA TO 20.04.05, 14:48
          Ja tez się cieszę że nie bedzie ograniczonego dostepu do forum bo pewnie bym
          sie nie dostała do grona Vip-ów wink ale także oferuję swoją pomoc! Pozdrawiam
          wszystkie rozsądne plażowiczki!!!
          • anijaa1 Re: WAZNE!!!!! CO WY NA TO 20.04.05, 15:00
            ja jestem ZA
            ale troche szkoda tych wszytskich naprawde interesujacych postow ktore zostaly
            napisane tutaj, stracimy je, no chyba ze bedziemy kopiowac stare do naszego
            nowego forum, buuuu
            mimo wszystko jestam na tak smile
        • gerda0 Re: WAZNE!!!!! CO WY NA TO 20.04.05, 15:40
          zglaszam chec pomocy moze nawet od strony informatycznej(jesli takowa bedzie
          potrzebna)smile

a z tymi vipami to bylo z winkbig_grin
    • swieta_1 Nowa 20.04.05, 15:06
      Dziewczyny, ja tu jestem nowa, od wczoraj. Sama przyczyniłam się do bałaganu-
      prosiłam o poradnik- przepraszam Was. Ale czytam uważnie wszystko po kolei,
      wyciągam wnioski i od wczoraj - po otrzymaniu poradnika, ćwiczę wolę. Jak
      będziecie się przenosić- proszę dajcie znać. Pozdrawiam Was serdecznie i trzymam
      kciuki za piękne rezultaty. Beata
    • basketek Re: WAZNE!!!!! CO WY NA TO 20.04.05, 15:23
      Gosia, pomysl swietny. Zacznijmy od umieszczenia tam Twojego PORADNIKA, bo
      wpisalam sie na klony i nie klony z prosba o przeslanie i nic... Dlatgo prosze
      bardzo, bardzo aby na nowym forum albo na nowej stronie byl w calosci do
      sciagniecia. I po problemie! Pozdrawiam wszystkie chudzinki wink B
    • dominikams Re: WAZNE!!!!! CO WY NA TO 20.04.05, 17:50
      Popieram, jak najbardziej, mnie też irytują takie powtarzajace sie pytania o
      podstawowe rzeczy, nawte przestałam regularnie odwiedzać to forum, bo taki
      bałagan. I odpowiadać sie nie chce.

Pozdrawiam wszystkich chudnących szybciej lub wolniej (ja wolniej, bo nie moge
      sie oprzeć orzechom uncertain )

Przy okazji: Gosiu - dzięki za Twój zapał i czas poswięcony naszym sprawom!!!
    • laurka22 Re: WAZNE!!!!! CO WY NA TO 20.04.05, 18:56
      Idea SUPERsmile
      tylko jest taka kwestia...
      -to forum to naprawde skarbnica wiedzy trzeba tylko korzystac z wyszukiwarki
      ale wiele nowicjuszek o tym zapomina
      -jesli zalozycie nowe forum to bedziecie musialy je pisac od poczatku i bedzie to trwalo dosc dlugo i nie bedziecie mogly skorzystac z doswiadczen tych ktore tu byly przed wami
      -nie ludzcie wtedy tez beda sie powtarzaly po raz enty pytania
      -nie przejmujcie sie powtarzajacymi sie watkami za pare dni odejda w niepamiecwink
      I tak zrobicie co zechcecie...
      Pozdrawiamsmile
      • gosipiet Re: WAZNE!!!!! CO WY NA TO 21.04.05, 07:29
        Podstawą nowej strony wraz z forum i chatem bedzie przeniesienie calej
        zawartosci tego forum - do nowo tworzonej. Dlatego tez konieczna bedzie Wasza
        pomoc - w celu pogrupowania calego forum naszego (obecnego) na odpowiednie
        watki i przeniesienia do nowej rzeczywistosci. . Celowo wyciagamten watek na
        góre, zeby kazda z nas moga sie wypowiedziec. czekamy do piatku i w sobote
        dzialamy. Wpisujcie nr gg - jezeli chcecie pomoc przy uporzadkowaniu forum :0
        (tak jak to juz z resztą robicie dziewczynki smile )
        • laurka22 Re: WAZNE!!!!! CO WY NA TO 21.04.05, 11:01
          Jak juz pisalam wczesniej idea jest naprawde dobra tylko moim zdaniem balaganu
          i tak sie nie unikniesad
          Jest jeszcze taka kwestia (ja sie na tym nie znam bo jestem tylko biologiemsmile)
          czy nie trzeba spytac autorow watkow o zgode na przeniesieniesmile?
          dla mnie nie bylby to problem ale same wiecie roznie to bywa.
          W kazdym razie zastanowcie sie czy nie bedzie to porywanie sie "z motyka na slonce".
          Pozdrawiam goracosmile
    • karolinach3 Re: WAZNE!!!!! CO WY NA TO 21.04.05, 07:39
      Kochane Dziewczynki - bałagan to zmora wszystkich forów na których bywam - nie
      jestesmy w tym ani lepsze, ani gorsze od innych. Chciałam Was tylko uprzedzić,
      że na forum Egipt też to przerabialiśmy i nawet założone zostało nowe forum z
      podziałem na tematy (podobne do tego, którego link podajecie) i niestety nie
      zdało egzamnu- funkcjonowało tylko 3 miesięce. A teraz i tak wszyscy grzecznie
      wrócili do tego zabadziewionegowink Także ostrożnie z decyzjami - może da się to
      jakoś uporządkować??? Pozdarwiam
      Karolina
      • gerda0 Re: WAZNE!!!!! CO WY NA TO 21.04.05, 13:13
        tutaj wypowiedziec moze sie kazdy wiec ciezko bedzie to porzadkowac(jedyny
        sposob to zatwierdzanie badz nie postow zgloszonych do publikacji-ale to praca
        dla kilku osob majacych takie prawo-i tej pracy bedzie sporosmile)
        • laurka22 Re: WAZNE!!!!! CO WY NA TO 21.04.05, 15:29
          Na takim wlasnie forum o ktorym piszesz jestem zalogowana i wogole z niego nie korzystam poniewaz jak potrzebuje szybkiej odpowiedzi to musze na nia czekac nawet 2 dni bo odpowiedzi innych tez trzeba zatwierdzicuncertain
          to rozwiazanie wg mnie nie zda egzaminu.
          to tylko moje zdanie i zrobicie jak chcecie ale dobrze sie zastanowcie
          Pozdrawiamsmile
          • onatka Re: WAZNE!!!!! CO WY NA TO 21.04.05, 16:01
            Nie wiem jak np Gosia ale ja nie miałam na myśli super moderowanego forum z
            zatwierdzaniem tematów, czekaniem na odpowiedź w nieskończoność itp....
            Chodziło o to by tematy o pielęgnacji były w jednym dziale, te o przepisach w
            2... itp Tak samo jak tu tylko, żeby łatwiej można było znaleść przepis na
            sernik, który pojawia się co jakiś czas ale teraz trochę ciężko go znaleść ...

buziaki
          • gerda0 Re: WAZNE!!!!! CO WY NA TO 21.04.05, 20:22
            nie wynikala to z mojej wypowiedzi ale tez nie jestem za forum moderowanym-sama
            czesto potrzebowalam naglej odpowiedzismiletak mi sie nasunelo to rozwiazanie z
            balaganem i z powtarzajacymi sie non stop tymi samymi postami...
            • laurka22 Re: WAZNE!!!!! CO WY NA TO 21.04.05, 20:44
              Coz do powtarzajacych sie watkow mozna sie przyzwyczaicsmilezaniedlugo spadna tak daleko ze nie beda draznic.Fajnie by bylo gdyby sie nie powtarzaly ale niewiele "nowych" zadaje sobie trud skozystania z wyszukiwarki.Najlepsza rada-nie odpisywac albo napisac jak znalezc odpowiedzsmile))wkoncu sie nauczasmile
              Pozdrawiamsmile
    • gosipiet Re: WAZNE!!!!! CO WY NA TO 22.04.05, 08:24
      No to jak, bo juz zglupialam. Nowe forum prawie gotowe
      Chcecie czy nie????????????
      1.jak nie - to szkoda mojego czasu
      2.jak tak - to czeka was mozolna robota ponieważ:
      *) nalezy pogrupowac wszystkie ponad 9000 postow tego forum na poszczegolne
      kategorie
      *) chcialabym zeby wpisaly sie osoby, ktore zechca byc moderatorami, podadza
      swoje nr gg - po to zebym mogla sie z nimi skontaktowac
      proponuje cała zawartosc forum przeniesc do nowego moderowanego - ktore bedzie
      spelnialo dokladnie takie samo zadanie jak to forum. Roznilo sie bedzie JEDYNIE
      TYM, ze moderatorzy beda pilnowali, aly posty trafialy we wlasciwe miejsca -
      do wlasciwych watkow/
      PROSZE O WYPOWIEDZ

*)
      • gosipiet Re: WAZNE!!!!! CO WY NA TO 22.04.05, 08:30
        prosze rowniez wpisywac kategorie jakie chcecie na nowym forum. wpisuje w
        rzadku jedno pod drugim. W tych kategoriach beda przeniesione wszystkie posty z
        tego forum np:
        nadkategoria to: PORADNIK (JUZ JEST ZAMIESZCZONA JEGO TRESC)
        1. KAT. NASZE JADLOSPISY I FAZY
        PODKATEGORIA: 1. SNIADANIA
        2. OBIADY
        3. KOLACJE
        2. kAT. JADLOSPISY II FAZY
        PODKATEGORIA: 1. SNIADANIA................itp
        PODAJCIE ROWNIEZ TYTUL FORUM NP: Plazowanie sposobem na zycie...............
        czy moze cos innego zabawnego

PISZCIE - BO CZEKAM smile
        • onatka Re: WAZNE!!!!! CO WY NA TO 22.04.05, 08:38
          Wysyłałam do Ciebie ale podzilę się ze wszystkimi smile Choć jak się teraz na to
          patrzę to wydaje mi się, że zbyt szczegółowo to podzieliłam....

 PODSTAWY DIETY SOUTCH BEACH
           Faza I
           Faza II
           Faza III

 PRZEPISY
           Faza I
           Na ciepło
           Na zimno
           Desery
           Faza II
           Na ciepło
           Na zimno
           Desery
           Faza III
           Na ciepło
           Na zimno
           Desery

 PORADY
           Uroda
           Zdrowie
           Ćwiczenia
           Inne

 NASZE MAŁE I WIELKIE SUKCESY

 WIADOMOŚCI Z OSTATNIEJ CHWILI

 LINKI

 NASZE CODZIENNE MENU

 COŚ O NAS
          • gosipiet Re: WAZNE!!!!! CO WY NA TO 22.04.05, 08:53
            swietnie, podoba mi sie. Nie sadze ze jest za szczególowo, bardzo fajnie smile
      • onatka Re: WAZNE!!!!! CO WY NA TO 22.04.05, 08:32
        Właśnie tak to sobie wyobrażałam smile
        Ujełaś to krótko i zwięźle- tak trzymać ....

Możesz na mnie liczyć, będę pomagać w każdej wolnej i ciut mniej wolnej chwili.
        Czekam na zadania - mogę sprzątać smile
        • gosipiet Re: WAZNE!!!!! CO WY NA TO 22.04.05, 08:52
          Swietnie moj nr gg:1813356 - kto wyraża chęć wspołpracy prosze do mnie stuknąć.
          oprócz tego czekam na kategorie do nowego forum i nazwe forum smile
          • laurka22 Re: WAZNE!!!!! CO WY NA TO 22.04.05, 09:15
            Jak to ma tak wygladac to fajnie smile
            balam sie tylko tego slowa-moderowanesmile
            po wyjasnieniach wiem juz o co chodzi
            Niestety nie moge zaproponowac mojej pomocy bo praca studia i dziecko
            siostry przy ktorym trzeba pomoc.
            Jak nie moge sie zaangazowac calkowicie to wole nie robic tego wogole.
            Pozdrawiam i powodzeniasmile
            • gosipiet Re: WAZNE!!!!! CO WY NA TO 22.04.05, 09:26
              Wyciagam w gore. Piszcie tematy i tytul forum
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka