Dodaj do ulubionych

zaczelam 2 dni temu

18.05.05, 19:43
po raz kolejny zreszta. Zawsze dziala, ale potem zaczynam jesc slodycze i
przybywa niechcianego ciala! Czy jakas dusza tez zaczela w poniedzialek? Razem
razniej! Pozdrawiam!!!
Obserwuj wątek
    • aspidistra tak...ja! 18.05.05, 21:44
      .....na szczęście do słodyczy mnie nie ciągnie!
      • zagniewana22 Re: tak...ja! 18.05.05, 22:05
        a mnie ciagnie....i zaczynanie od pn nie wyszlo...
        ....no coz zaczne od jutra....jejq ale mi brak silnej woli.....wrrrrrrr az
        wytrzymalam tydzien i na tym sie skonczylo...no coz....ale moze dam rade....od
        jutrasmile
      • aneczka114 Re: tak...ja! 18.05.05, 22:16
        ale ci zazdroszcze, mnie gubia slodycze, ale tym razem sie zawzielam, mam
        nadzieje ze z nich zrezygnuje na zawsze, trzymaj sie
    • anika.22 Re: zaczelam 2 dni temu 19.05.05, 12:52
      Hej! Ja zaczęłam we wtorek (też nie po raz pierwszy) i też mam ogromny problem
      ze słodyczami sad, ale na razie dobrze mi idzie, nie daję się i jestem z siebie
      bardzo dumna!

Bardzo się cieszę, że pojawiłyście się na starym forum - do nowego jakoś nie
      moge się przekonać, a w grupie zawsze raźniej smile
      Piszcze jak wam idzie, a ja trzymam kciuki
      • aneczka114 Re: zaczelam 2 dni temu 19.05.05, 16:10
        Wlasnie sie dowiedzialam ze jutro w pracy bedzie impreza z ciastem i lodami!!!
        Jestem zalamana, juz czuje jak slabnie moja silna wola! Boje sie ze sie skusze i
        co wtedy? To dopiero 5-ty dzien.....
      • aneczka114 Re: do Aniki 31.05.05, 19:54
        Zaczynałysmy razem, odezwij się proszę, jak u Ciebie?
    • cytrynka1231 Re: zaczelam 2 dni temu 30.05.05, 11:19
      Zaczynam dziś, również po raz kolejny. Działa. To wiem z doświadczenia. Jak
      jednak sprawić, żeby raz na zawsze pozbyć się straych nawyków. Zaczynam po raz
      kolejny, trzeci, bo to, co ubyło już przybyło. I to chyba z nawiązką. Jest
      poniedziałek. Czyli Ty Aniu już jesteś tydzień. Proszę powiedz jakie są Twoje
      doświadczenia z tego tygodnia. Pozdrawiam, Aga Ps. Co jadasz? Czy serek
      granulowany 3% jest dopuszczalny? Ostatnio przeczytałam, że jedną z przyczyn
      nadwagi są produkty mleczne (cukier mleczny i tłuszcz to zła kombinacja) Ponoć
      Madonna nie jada mleka i przetworów. Wydaje mi się, że używanie słodzika, czy
      fruktozy, nawet do DROGIEJ rikotty nie jest dobre. Pobudza apetyt na złe
      weglowodany. Dlatego tym razem postanowiłam, że będzie bez serka granulowanego
      i rikotty. Chude mięsko i warzywa i dużo wody, zielonej herbaty. Zastanawiam
      się, co s surową marchewką? Można, czy nie? Jakie są Wasze obserwacje?
      • aneczka114 Re: zaczelam 2 dni temu 30.05.05, 21:13
        Cytrynko! Ja juz dietuje 15 dzień, niestety wczoraj z powodu upałów skusiłam się
        na baaaardzo zimne lody! Ale już się doprowadziłam do pionu. Serek ziarnisty
        jadam, nawet ten 5% ( Piątnicy nigdy nie ma ). Marchewka jest zakazana. Jadam
        mięso: piersi z kury oraz mielone z indyka w postaci kotletów z pieczarkami-
        przepis z forum. Jem warzywa, tuńczyka w sosie własnym, a na każde śniadanie
        jajecznicę: z pomidorem lub pieczarkami lub polędwicą. Najbardziej brak mi
        słodyczy, bo je uwielbiam i stąd wciąż wracam do diety, bo co schudnę- znów
        wraca KOSZMAR!!! Teraz jestem lżejsza o jakieś 3 kg, Na wadze to chyba nie
        wiele, ale brzuch płaski i spodnie luzne. Za moment będą truskawki, nie wiem czy
        mogę je już jeść- w duzych ilościach oczywiście. Dziś odparłam bohatersko ataki
        ciast w pracy, więc jestem z siebie dumna-oj, jakie by ly piękne te ciasta.
        Trzymaj się Cytrynko i odzywaj do mnie, razem rażniej! Powodzenia!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka