04.06.05, 18:53
a co ze smietana?? tongue_out
Obserwuj wątek
    • abelia Re: smietana 04.06.05, 21:01
      nie mozna!!!!!!
      radze zebys uwaznie przejzala sobie troche info o SB ułatwi Ci to dietowanie, bo
      wydaje mi sie ze zadajac pytanie czy mozna smietane to nie znasz podstawowych
      zalozen diety
      podeje likni gdzie znajdziesz duzo info, poczytaj sobie bedzie Ci łatwiej
      komponowac posilki
      www.dietaplazpoludnia.ilonka.org/
      plazowanie-sposobem-na-zycie.blog.onet.pl/
      pozdrawiam
    • laurka22 Re: smietana 05.06.05, 15:35
      A może by tak skorzystać z wyszukiwarki a nie dublować wątków?
      poza tym czytając twoje posty wydaje mi się że nie zapoznałaś się nawet z podstawowymi informacjami na temat dozwolonych i niedozwolonych produktów.
      "stare" plażowiczki szerokim łukiem omijają wątki pt : a ogórki?,a sałata?, a papryka?
      • kasixxx Re: smietana 05.06.05, 19:58
        podstawowe zalozenia diety to akurat znam i mimo ze to dopiero 4ty dzien to
        jzuschudlam 3 kilo i dzis kupilam spodnie o rozmiar mniejsze, a komplementow
        uslyszalam jakies 6 !! i nie wymadrzaj sie laurka, nie bede przeszukiwac calego
        forum po to by sie dowiedziec czy smietana jest dozwolona, skoro sa tu uprzejme
        plazowiczki moga mi odpisac jednym slowem i dla nich to nei stanowi wiekszego
        problemu!! Plazowiczki, wielkie dzieki za pomoc!! Rowniez nia słuze w ramach
        wlasnej wiedzy big_grin(ktora z kazdym dniem jest coraz bardziej rozlegla) wink papa
        • laurka22 Re: smietana 05.06.05, 20:03
          Ja sie nie wymadrzam, ale nie widze wiekszego problemu z wpisaniem slowa w wyszukiwarke. Mniej roboty niz twozenie nowych watkow.
          Coz nie kazdy widac lubi ulatwiac sobie zycie
          To forum juz wyglada jak smietnik - wazne informacje gina w natloku watkow pisanych po raz nty

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka