polonka 28.06.06, 10:26 Od niedzieli moja waga stoi w miejscu. Schudłam cztery kilo i nic więcej a dzis jest juz 3 dzień 2 tygodnia 1 fazy ((. HELP ME Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aiiisha Re: Waga 28.06.06, 11:21 Kochane dziewczynki-napiszcie mi ile schudlyscie w 1 tygodniu I fazy i w drugim,ok?Bo ja to dopiero jestem 4 dzień ( I faza) i raz mam kg mniej na wadze,a za chwile więcej..nie rozumiem tego :[ BUZIAKI! P.S. czy po 4 dniach diety czułyście się jakoś lepiej i szczuplej czy to tylko moja wyobraznia?hihih Odpowiedz Link
polonka Re: Waga 28.06.06, 12:17 ja najpierw zauważyłam po obwodach nie po wadze. Ale jak juz spadalam w rozmiarze i kg to chcialam tak dalej a tu waga teraz stoi i nic. Odpowiedz Link
ssylwa Re: Waga 28.06.06, 14:40 Na Twoim miejscu nie martwiłabym sie tak bardzo. JA podczas dwóch tygodni I fazy schudłam 3,5 kg. Wczaraj minął 1 tydzień drugiej fazy po którym nic nie schudłam. Też mnie to trochę przygnębia, ale jeszcze się nie poddaję. dziewczyny pisały, że czasem jest zastój i trzeba przeczekać. Więc : TRZYMAJ SIĘ!!! Poza tym $ kg w ciągy pierwszego tyg to i tak znakowity wynik! Odpowiedz Link
polonka Re: Waga 28.06.06, 15:52 Dzięki, bo ja już w lekką paranoję zaczynam popadać spowodu tego zastoju. 4 kg mniej w ciągu 1 tyg bardzo mnie rozochociły. Odpowiedz Link