marinka3 12.08.06, 13:31 Witam zaczynam diete i chciałabym sie dowiedziec jakie powinny byc odstępy czasowe miedzy posilkami. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
masato Re: początkująca 12.08.06, 16:51 Czesc, witaj wśród plażowiczek Jakie powinny być - tego nie wyczytałam na forum, ale dziewczyny piszą, że mają być na tyle częste, by nie czuło się głodu. I to działa. Ja np. jem sniadanie ok. 8 (zwykle jest to jajecznica, bo nieźle syci), potem coś przegryzam w pracy ok. 11 i 14 (to róznie, serek waniliowy (naszego pomysłu) lub wiejski, warzywa), ok. 16-17 jem obiad i ok. 19-20 kolację. Ważne żeby nie głodować, bo wtedy wiecej się je. Pozdrawiam M. Odpowiedz Link
marinka3 Re: początkująca 12.08.06, 17:36 proszę mi jszcze powiedzieć czy dobrze skąponowałam posiłki. Odpowiedz Link
marinka3 Re: początkująca 12.08.06, 17:40 jeszcze raz ja ,rano zjadłam serek wiejski naturalny ,przekaską był kabanos drobiowy z ogorkiem zielonym ,na obiad pierś z kurczaka z fasolką i kalafiorem na kolacje to samo co na obiad.może być, czy nie bardzo Odpowiedz Link
masato Re: początkująca 12.08.06, 21:06 A serek wiejski był lihgt czy zwykły? Bo zwykły za tłusty. M. Odpowiedz Link