Dodaj do ulubionych

Od jutra zaczynam

25.09.06, 21:14
Od jutra zaczynam , jestem pełna wiary w sukces , Muszę zrzucić kilkanaście
kilo ale na początek chcę 8 kg , żeby było łatwiej ogłosić sukces .
Wiem że przy tej diecie szybko zrzuca sie pierwsze kilogramy a póżniej jest
trudniej .... ale wierzę że dam radę
Trzymajcie za mnie kciuki
Wszystkim życzę abyście po każdej wizycie na wadze mieli /miały dobry humor
Obserwuj wątek
    • mika03 Re: Od jutra zaczynam 25.09.06, 21:17
      Aha i zapraszam wszystkich rozpoczynających do wspólnego pisania zawsze w
      grupie jest rażniej
      Więc kto ze mną?
    • m_lena102 Re: Od jutra zaczynam 25.09.06, 23:41
      ja zaczynam z Tobą! Chciałabym tak schudnąć do końca roku koło 13kg - to chyba
      realne? Wiem ,że rezygnacja z chleba będzie dla mnie torturą ,ale dam radę , w
      końcu to tylko 2tyg.
      • madziuus Re: Od jutra zaczynam 06.10.06, 17:41
        napewno dacie rade! smile dieta jest swietnatongue_out jak cos to sluze pomoca :]
        pozdrawiam i zycze powodzenia
        • zagniewana22 Re: Od jutra zaczynam 06.10.06, 18:38
          no dobra ja tez od jutra...kolejne podejscie bo jakos jeszcze nie udalo mi sie
          przezyc.....ja chce schudnac na poczatek 6 kg....realne myslicie///mam nadzieje
          ze tak.... dobra 3mam za nas kciukismile heh napiszcie cos wiecej o sobie??
          • gosiaczaczek Re: Od jutra zaczynam 06.10.06, 21:31
            Kolejne podejście...widzę, że pod względem wytrwałości nie jestem osamotnionasmile
            Potzrebuję wybitnie silnej motywacji, żeby odmówić sobie tych wszystkich pokus.
            Mój cel...8 kg. Z 70 kg na 62 kg. Czy realne...nie wiem, ale na pewno ambitnesmile
            A co do realności Twoich 6 kg - tak juz jest - im mniej masz do zrzucenia tym
            wolniej będziesz to tracić. Po prostu łatwiej jest zejść z potężnej nadwagi, niz
            odchudzić się dla własnego kaprysusmile Ale trzymam kciuki - w sobotę postaram się
            surowo przestrzegać fazy 1...czyli w końcu ja zacząćbig_grin
          • mika03 Re: Od jutra zaczynam 07.10.06, 13:44
            Cześć . Coś więcej o sobie . Mam 34 lata i sprą nadwagę przy wzroście 165 cm
            ważyłam 78 kg tak było 11 dni temu . Teraz jest już lepiej ważę 74,5 kg ale
            bardzo rygorystycznie trzymam sie zasad . Sądziłam że będzie trudniej ale po
            pierwszych niach gdy żołądek już się skurczy jest OK . Nie czyję głodyu a nawet
            największe pokusy jakoś mniej kuszą niż normalnie . Jedyny problem mam z
            obiadem bo pracuję do 18 i nie bardzo mam jak zrobić coś ciepłego więc
            zadawalam sie sałatkami . To tyle o mnie . napiszcie jak Wam idzie .
    • madziabisqp Re: Od jutra zaczynam 10.10.06, 06:35
      ja zaczelam wczoraj. nakrecilam sie gdy okazalo sie ze moja mama schudla okolo
      8kg odkad zaczela a siostra 4kg w fazie I. zaczelam spontanicznie, nie mam
      ksiazki, ale sporo przeczytalam o diecie w necie. Wiem mniej wiecej co i jak
      wiec chyba bedzie ok. juz kiedy udalo mi sie schudnac 8kg w 2 miesiace na tzw.
      diecie ŻP (zryj polowe - jak ja to nazywam smile) ale w sumie ciagle bylam glodna.
      Wiem ze pewnie nie beda mi kilogramy uciekac szybko bo nie mam nadwagi, tylko
      troche za duzo tluszczyku w wiadomych miejscach. Waze 67.3kg przy 174cm
      wzrostu. waga wymarzona to 58kg, ale realny cel postawilam sobie na poziomie
      62kg. mam nadzieje ze sie uda smile I zycze powodzenia wszystkim innym!
      • gosiaczaczek Re: Od jutra zaczynam 10.10.06, 08:04
        No to mamy podobny problem...tylko ja mam centymetr mniej, ale nadrabiam 3 kg
        więcejsmile Chyba coś nas łączysmile Przede wszystkim to, że chcemy pokochać się na
        nowo...ale nie się się tylko każda każdą z osobna. Za moich przeszłych 78 kg,
        67 było dla mnie marzeniem, a 62 odległym wspomnieniem. Ale wzięło się
        Gosiaczaczko za siebie i proszę - 70kg jak bykiem strzeliłsmile A tak poważnie -
        wszystko zależy od Twojej budowy ciałą - bo w przestrzeganie zasad SB eni
        wątpięsmile Mam nadzieję, że te 2-3 kg szybko odejdą w zapomnienie. Powodzenia!

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka