anius79 04.01.08, 14:48 No to od jutra zaczynam? ktoś się przyłączy? pozdrawiam wszystkie współodchudzaczki! proszę o wsparcie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aanista81 Re: I faza 05.01-18.01 04.01.08, 15:24 Dobrze sie sklada, ze zaczynasz jutro. To dla mnie motywacja, zeby wreszcie wziac sie do roboty. Tez zaczne, tymbardziej, ze jest to w miare racjonalna i fajna dieta. I najwyzsza pora zebym przestala objadac sie slodyczami. Pozdrawiam !! Odpowiedz Link
czarnaksc Re: I faza 05.01-18.01 04.01.08, 15:28 ja sobie wskocze znowu na jedynke. bo za duzo sie obzarlam ostatnio slodyczami i owocami , niby nie przytylam ale jak tak dalej pojdzie to sie tak pewnie stanie, wiec od jutra!!!!!! Odpowiedz Link
monia2309 Re: I faza 05.01-18.01 04.01.08, 18:11 Hej,ja tez od jutra zaczynam south beach chetnie sie przylacze Odpowiedz Link
seterklara Re: I faza 05.01-18.01 04.01.08, 18:50 ja też zaczynam z Wami, po tym świątecznym obzarstwie przyda sie odrobina dyscypliny, jade jutro do supermarketu na zakupy SB a dzis jeszcze wykanczam ciastozzzz Odpowiedz Link
marzenie_menela Ano ja toże! 05.01.08, 11:08 Ja też zaczynam dziś. Proponuję żebyśmy wieczorami pisały jakie mamy menu na następny dzień, to może się nawzajem kulinarnie zainspirujemy. Ja mam w planie: śniadanie:2jajka z pomidorem +przyprawy obiad: piers kurczaka ze szpiankiem i pieczarkami kolacja: serek wiejski light albo sałątka z tuńczykiem na2śniadanie i inne na razie brak mi konceptu,ale czytałam że dziewczyny jedza orzechy nerkowca... Odpowiedz Link
aanista81 Re: Ano ja toże! 05.01.08, 23:50 wpisywanie menu na nastepny dzien to niezly pomysl, tylko nie wiem co na to moderator bo przepisy juz sa "przyszpilone" w innym watku wiec moze lepiej nie zasmiecac forum. Z drugiej strony to co proponujesz zmobilizuje do lepszego przestrzegania diety. Bo ja do tej pory nie wiedzialam co jutro zrobie a bardzo prawdopodobne, ze calkowicie improwizujac schrzanilabym cos i po kilku dniach pewnie przeszlaby mi ochota na kontynuowanie diety. Wiec jutro: sniadanie- bialy serek homogenizowany z natka pieturszki i plasterkami papryki, zawiniety w plaster szynki i ew.troche salaty Obiad- ostanio robie zupe-krem; ktora bardzo mi smakuje- wrzucam plaster surowego miesa, sporo warzyw oczywiscie dozwolonych w diecie, z fasolka zielona i kawalek kostki rosolowej i przyprawy. Wszystko gotuje ok 20 min a moze nawet nie, ale w szybkowarze. Pozniej zmiksuje i do takiej przestudzonej odrobina jogurtu nat. Kolacja-salatka z soczewicy, ze sledziem i ogorkami kiszonymi i odrobina majonezu To by bylo na tyle, zmykam bo juz strasznie pozno Odpowiedz Link
basia-bma Re: przykładowe menu to fajny pomysł 07.01.08, 14:10 to nie dokładnie to samo co przepisy, gdzie podajemy szczegółowo co jak przyrządzić - jestem za ja swoje dzisiejsze menu podałam w wątku - od 2.01 - piękna na wiosnę - dzisiaj mój 6 dzień i nieźle mi idzie, a podchodziłam bardzo sceptycznie do tej diety Odpowiedz Link