karitek 06.09.09, 17:43 Hej! Fajne forum,dzięki niemu postanowiłam spróbować zgubić parę kilo na tej diecie. 7 września to fajna dieta na rozpoczęcie zmagań ze swoimi słabościami. Może chciałby się ktoś przyłączyć? Czekam na wsparcie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agpagp Re: walka z samym sobą :):) 06.09.09, 18:50 to ja to ja powtarzam I fazę bo po wakacjach na wyjeżdzie gdzie nie było mozliwości jedzenia wg sb troche mi się za dużo grzeszy Odpowiedz Link
karitek Re: walka z samym sobą :):) 06.09.09, 19:14 Fajnie że jesteśOd jutra startujemyjesteś gotowa. Ja muszę jutro zrobić zakupy bo mam pustki w lodówce. Odpowiedz Link
agpagp Re: walka z samym sobą :):) 06.09.09, 19:22 Mam pół zamrażalnika dań na obiad robiłam je w zeszłym tygodniu bo myslałam że zacznę juz kilka dni temu ale nie wyszło w lodówce sałata, papryka, ciecierzyca , feta, jajka, pomidory i ogórek więc na kilka dni mam co jeść Odpowiedz Link
karitek Re: walka z samym sobą :):) 06.09.09, 19:31 Mam pytanie czy oprócz diety planujesz jakieś ćwiczenia albo suplementy? Odpowiedz Link
agpagp Re: walka z samym sobą :):) 06.09.09, 19:41 Ćwiczenia planuje zawsze ale nie zawsze mi wychodzi Mam nienormowany czas pracy i ten tydzień mam wyjątkowo zawalony ale... na jutro mam zaplanowaną godzine na kręgielni podobnie jak w sobotę. Bardzo chce zmobilizować do brzuszków jakichkolwiek. Jeżeli pogoda dopisze wracam na rower. A suplementy to masz na myśli witaminy czy jakieś Meridie i tym podobne wspomagacze odchudzania. Odpowiedz Link
karitek Re: walka z samym sobą :):) 07.09.09, 20:05 Miałam na myśli jakieś witaminy,żeby mieć energię, bo skoro odstawia się kawę to warto z czegoś czerpać energię Odpowiedz Link
agpagp Re: walka z samym sobą :):) 07.09.09, 22:16 Ja kawy nie pijam wcale. A energię mam po prostu z porządnego śniadania. jednak rozumiem że kiedy ktoś pije kawę to organizm jest przyzwyczajony i zaczyna świrować. Z witaminek biorę wiesiołka. Odpowiedz Link