Dodaj do ulubionych

Smerfy apologią masonerii?

• dial70 Bolek i Lolek apologia J. Kaczki i A. Lepcia. 30.04.06, 09:27
      Bolek i Lolek jako apologia nadprezydenta Jaroslawa Pokurcza i Andrzeja Buraka
      (Ksywka Wicepremier) pozwala zauwazyc ze nurt zachlannosci i chlewizmu
      pomstowal bedzie na Toli (Tosi).
      Interpretacja dowolna......
    • Gość: Opty Te klechy to zboczeńcy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.06, 14:30
      Ciekawe, do czego Wa(w)tykan przyj*bie się następnym razem? Może do Bolka i
      Lolka, że propagują pedalstwo? Całe zło w kościele kat. bierze się z celibatu.
      Wiadomo, że jak chłop nie może bzykać, to mu o d p i e r d a l a!
    • Gość: klegs pszeciesz wiadomo ze Masonerii nie ma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.06, 14:47
      prendzej uwieze w misia uszadka
    • Gość: kasia25 smurfy IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 30.04.06, 18:24
      zostawcie Smurfy w spokoju!!! Ta bajka, to wspomnienie moich dziecinnych
      lat.Czyli tego co ważne,odkrywania tajemnic...
    • Gość: Odyn Chcę się zapisać... do masonerii oczywiście! IP: *.sulechow.net 30.04.06, 21:20
      ktoś mo pomoże? skoro to takie cool, to chcę się zapisać. skoor nawet smerfy są
      masonami, to chyba nie ma innego wyjścia.
      • Gość: x Re: Chcę się zapisać... do masonerii oczywiście! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.06, 15:51
        To nie jest takie proste... Ale próbować możesz :)
        • Gość: naczelny sti Re: Chcę się zapisać... do masonerii oczywiście! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 11:11
          Fakt... To nie takie proste... Tam albo Cię przyjmą, albo nie. I to dość długo
          zawsze trwa.
    • Gość: Maja ICH Dalmatynczykow tez bylo 99! IP: *.gkw.amlaw.com 01.05.06, 18:05
      A Radio milczy, nie grzmi... moze prezydeny zagrzmi!
      • Gość: naczelny sti :) Re: Dalmatynczykow tez bylo 99! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 11:07
        a mnie zawsze wydawało się, że 101 :)

A tak swoją drogą: stopni wtajemniczenia jest 33, a nie 99! I masoneria nie
        gryzie. Wieś zawsze chciała się wyzbyć inteligentów.
    • Gość: damian smerfy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 13:05
      nie wieżę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka