dial70 Bolek i Lolek apologia J. Kaczki i A. Lepcia. 30.04.06, 09:27 Bolek i Lolek jako apologia nadprezydenta Jaroslawa Pokurcza i Andrzeja Buraka (Ksywka Wicepremier) pozwala zauwazyc ze nurt zachlannosci i chlewizmu pomstowal bedzie na Toli (Tosi). Interpretacja dowolna...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Opty Te klechy to zboczeńcy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.06, 14:30 Ciekawe, do czego Wa(w)tykan przyj*bie się następnym razem? Może do Bolka i Lolka, że propagują pedalstwo? Całe zło w kościele kat. bierze się z celibatu. Wiadomo, że jak chłop nie może bzykać, to mu o d p i e r d a l a! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klegs pszeciesz wiadomo ze Masonerii nie ma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.06, 14:47 prendzej uwieze w misia uszadka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia25 smurfy IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 30.04.06, 18:24 zostawcie Smurfy w spokoju!!! Ta bajka, to wspomnienie moich dziecinnych lat.Czyli tego co ważne,odkrywania tajemnic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Odyn Chcę się zapisać... do masonerii oczywiście! IP: *.sulechow.net 30.04.06, 21:20 ktoś mo pomoże? skoro to takie cool, to chcę się zapisać. skoor nawet smerfy są masonami, to chyba nie ma innego wyjścia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Chcę się zapisać... do masonerii oczywiście! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.06, 15:51 To nie jest takie proste... Ale próbować możesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naczelny sti Re: Chcę się zapisać... do masonerii oczywiście! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 11:11 Fakt... To nie takie proste... Tam albo Cię przyjmą, albo nie. I to dość długo zawsze trwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja ICH Dalmatynczykow tez bylo 99! IP: *.gkw.amlaw.com 01.05.06, 18:05 A Radio milczy, nie grzmi... moze prezydeny zagrzmi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naczelny sti :) Re: Dalmatynczykow tez bylo 99! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 11:07 a mnie zawsze wydawało się, że 101 :) A tak swoją drogą: stopni wtajemniczenia jest 33, a nie 99! I masoneria nie gryzie. Wieś zawsze chciała się wyzbyć inteligentów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damian smerfy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 13:05 nie wieżę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś