marat55 11.08.03, 14:44 Jeszcze mogę się do tego uśmiechnąć, o tak: :-)))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ashanti5 Re: Czy do twarzy mi z nowym nickiem? 11.08.03, 15:09 usmiech uśmiechem, ale nick kojarzy mi się dosć makabrycznie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Czy do twarzy mi z nowym nickiem? 11.08.03, 15:52 a co w nim makabrycznego ? 55 lat to nie tak duzo :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Czy do twarzy mi z nowym nickiem? 11.08.03, 15:56 anka1 napisała: > a co w nim makabrycznego ? 55 lat to nie tak duzo :))) A chodzi oczywiście o 55 lat pożycia małżeńskiego ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
marat55 Re: Czy do twarzy mi z nowym nickiem? 11.08.03, 16:01 ralston napisał: > anka1 napisała: > > > a co w nim makabrycznego ? 55 lat to nie tak duzo :))) > > A chodzi oczywiście o 55 lat pożycia małżeńskiego ;))) No pewnie, że nie! To chodzi o 55 lat od przejścia na emeryturę :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ashanti5 Re: Czy do twarzy mi z nowym nickiem? 11.08.03, 18:43 Nie chodzi o 55, ale o skojarzenia z gilotyną. Czyżbym błędnie kojarzyła historyczne fakty i nazwiska? Odpowiedz Link Zgłoś
saunne Re: Czy do twarzy mi z nowym nickiem? 11.08.03, 21:10 a ja miałam nadzieję na: marat69 ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
aureliano.83 Re: Czy do twarzy mi z nowym nickiem? 11.08.03, 22:20 saunne napisała: > a ja miałam nadzieję na: marat69 ;-P :))) :))) :))) P.S. Saunne... no wiesz... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
saunne Re: Czy do twarzy mi z nowym nickiem? 11.08.03, 22:27 aureliano.83 napisał: > saunne napisała: > > > a ja miałam nadzieję na: marat69 ;-P > > > :))) :))) :))) > > P.S. Saunne... no wiesz... ;) ...wiem... i się czerwienię... ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Czy do twarzy mi z nowym nickiem? 11.08.03, 22:31 Do twarzy Ci w rumieńcach :) Odpowiedz Link Zgłoś
oka4 Re: Czy do twarzy mi z nowym nickiem? 12.08.03, 07:05 A co? Nie chodzi o rocznik 69?... :))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
marat69 Re: Czy do twarzy mi z nowym nickiem? 12.08.03, 09:48 saunne napisała: > a ja miałam nadzieję na: marat69 ;-P Jakie to som mondre dziewczyny na tem Forum... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
saunne Re: Czy do twarzy mi z nowym nickiem? 12.08.03, 10:34 marat69 napisał: > saunne napisała: > > > a ja miałam nadzieję na: marat69 ;-P > > Jakie to som mondre dziewczyny na tem Forum... > > :))) a i chłopaki bystre też som... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Czy do twarzy mi z nowym nickiem? 12.08.03, 11:18 przepraszam bardzo ale ktory Marat jest w koncu prawdziwy ? 55 czy 69 ? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: Czy do twarzy mi z nowym nickiem? 12.08.03, 11:32 anka1 napisała: > przepraszam bardzo ale ktory Marat jest w koncu prawdziwy ? 55 czy 69 ? :))) Zaraz się okaże, że prawdziwy będzie z 10,5.... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Czy do twarzy mi z nowym nickiem? 12.08.03, 11:35 awee napisała: > anka1 napisała: > > > przepraszam bardzo ale ktory Marat jest w koncu prawdziwy ? 55 czy 69 ? : > ))) > > Zaraz się okaże, że prawdziwy będzie z 10,5.... ;) ...albo 45% Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: Czy do twarzy mi z nowym nickiem? 12.08.03, 11:39 aand napisał: > ...albo 45% Znaczy się 0,75 czy 0,7 ? ....bo liczby to nie mój żywioł Odpowiedz Link Zgłoś
marat69 Re: Czy do twarzy mi z nowym nickiem? 12.08.03, 14:27 anka1 napisała: > przepraszam bardzo ale ktory Marat jest w koncu prawdziwy ? 55 czy 69 ? :))) Ale to jest mnóstwo bardzo łatwo się przekonać! W tym celu należy się udać w długi łykend nad rzekę Krutynia. Trzeba pilnie patrzeć który z kajaków jest mocno zanurzony. Zwiększone obciążenie jest spowodowane umieszczeniem wewnątrz kajaka jakichś 120 puszek piwa. Na długim sznurku jest ciągnięty ponton z wyposażeniem na ekstremalne wyprawy, czyli: parasol, nadmuchiwana wersalka, turystyczny telewizor 32 cale, sokowirówka do przecierów marchwiowo-jabłkowych, żelazko, komplet miśnieńskiej porcelany na 12 osób, papucie z futerkiem, szlafrok, stojak na gazety oraz nocnik. Siedzący w kajaku osobnik to niewątpliwie Marat69, płynący na spotkanie prawdziwie męskiej przygody w ekstremalnych warunkach... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
saunne Re: Czy do twarzy mi z nowym nickiem? 12.08.03, 14:46 :))) :))) :))) nie mogę tylko dojść po co ten nocnik... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Czy do twarzy mi z nowym nickiem? 12.08.03, 15:18 hmmm Marat a generator pradu tyz ze soba targasz ? czym napedzasz zelazko, sokowirowke itp. sprzeta ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
marat69 Re: Czy do twarzy mi z nowym nickiem? 13.08.03, 10:23 anka1 napisała: > hmmm Marat a generator pradu tyz ze soba targasz ? czym napedzasz zelazko, > sokowirowke itp. sprzeta ?:) Żelazko jest na duszę a sokowirówka na ogniwa słoneczne. Technika idzie trochę do przodu, nie? PS. Uprzedzając Twoje pytanie informuję, że telewizor jest napędzany energią punktu zerowego :))) Odpowiedz Link Zgłoś
marat69 Re: Czy do twarzy mi z nowym nickiem? 13.08.03, 10:14 saunne napisała: > :))) :))) :))) > > nie mogę tylko dojść po co ten nocnik... :-) Och, ma wiele zastosowań. Można do niego nazbierać jagód, zrobić szybką zupkę, przeprać skarpetki, wykopać rowek dookoła wersalki. Można w nim też trzymać robaki na ryby oraz masło w zimnej wodzie - z braku lodówki. Poza tym może służyć jako rozwiązanie awaryjne w przypadku zepsucia parasola... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: Czy do twarzy mi z nowym nickiem? 13.08.03, 11:30 Tez moge sobie dospiewac - poziomK69 ale mi sie nie chce :)) Odpowiedz Link Zgłoś
marat69 Re: Marat 13.08.03, 12:40 anka1 napisała: > a co to jest energia punktu zerowego ? To jest kolosalna energia umiejscowiona w każdym punkcie Wszechświata, której istnienie podejrzewa wiele naukowców, ale jescze nikt tego nie potwierdził :))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Marat 13.08.03, 15:19 znaczy sie ze moze pochodzic i z czarnej dziury ? ale podobno czarne dziury sa jak kobiety : jak cos w nie wpadnie to sie nie wydostanie :)))) Odpowiedz Link Zgłoś