Dodaj do ulubionych

Czy do twarzy mi z nowym nickiem?

11.08.03, 14:44
Jeszcze mogę się do tego uśmiechnąć, o tak: :-))))))))))))))))))))))
Obserwuj wątek
    • ashanti5 Re: Czy do twarzy mi z nowym nickiem? 11.08.03, 15:09
      usmiech uśmiechem, ale nick kojarzy mi się dosć makabrycznie ;)
      • anka1 Re: Czy do twarzy mi z nowym nickiem? 11.08.03, 15:52
        a co w nim makabrycznego ? 55 lat to nie tak duzo :)))
        • ralston Re: Czy do twarzy mi z nowym nickiem? 11.08.03, 15:56
          anka1 napisała:

> a co w nim makabrycznego ? 55 lat to nie tak duzo :)))

A chodzi oczywiście o 55 lat pożycia małżeńskiego ;)))
          • marat55 Re: Czy do twarzy mi z nowym nickiem? 11.08.03, 16:01
            ralston napisał:

> anka1 napisała:
            >
            > > a co w nim makabrycznego ? 55 lat to nie tak duzo :)))
            >
            > A chodzi oczywiście o 55 lat pożycia małżeńskiego ;)))

No pewnie, że nie! To chodzi o 55 lat od przejścia na emeryturę

:))))
            • ashanti5 Re: Czy do twarzy mi z nowym nickiem? 11.08.03, 18:43
              Nie chodzi o 55, ale o skojarzenia z gilotyną. Czyżbym błędnie kojarzyła
              historyczne fakty i nazwiska?
              • saunne Re: Czy do twarzy mi z nowym nickiem? 11.08.03, 21:10
                a ja miałam nadzieję na: marat69 ;-P
                • aureliano.83 Re: Czy do twarzy mi z nowym nickiem? 11.08.03, 22:20
                  saunne napisała:

> a ja miałam nadzieję na: marat69 ;-P

:))) :))) :)))

P.S. Saunne... no wiesz... ;)
                  • saunne Re: Czy do twarzy mi z nowym nickiem? 11.08.03, 22:27
                    aureliano.83 napisał:

> saunne napisała:
                    >
                    > > a ja miałam nadzieję na: marat69 ;-P
                    >
                    >
                    > :))) :))) :)))
                    >
                    > P.S. Saunne... no wiesz... ;)

...wiem... i się czerwienię... ;-P
                    • ralston Re: Czy do twarzy mi z nowym nickiem? 11.08.03, 22:31
                      Do twarzy Ci w rumieńcach :)
                      • oka4 Re: Czy do twarzy mi z nowym nickiem? 12.08.03, 07:05
                        A co? Nie chodzi o rocznik 69?...
                        :)))))))))))))))))))
                        • marat69 Re: Czy do twarzy mi z nowym nickiem? 12.08.03, 09:48
                          saunne napisała:

> a ja miałam nadzieję na: marat69 ;-P

Jakie to som mondre dziewczyny na tem Forum...

:)))
                          • saunne Re: Czy do twarzy mi z nowym nickiem? 12.08.03, 10:34
                            marat69 napisał:

> saunne napisała:
                            >
                            > > a ja miałam nadzieję na: marat69 ;-P
                            >
                            > Jakie to som mondre dziewczyny na tem Forum...
                            >
                            > :)))

a i chłopaki bystre też som... ;-)
                            • anka1 Re: Czy do twarzy mi z nowym nickiem? 12.08.03, 11:18
                              przepraszam bardzo ale ktory Marat jest w koncu prawdziwy ? 55 czy 69 ? :)))
                              • awee Re: Czy do twarzy mi z nowym nickiem? 12.08.03, 11:32
                                anka1 napisała:

> przepraszam bardzo ale ktory Marat jest w koncu prawdziwy ? 55 czy 69 ? :)))

Zaraz się okaże, że prawdziwy będzie z 10,5.... ;)
                                • aand Re: Czy do twarzy mi z nowym nickiem? 12.08.03, 11:35
                                  awee napisała:

> anka1 napisała:
                                  >
                                  > > przepraszam bardzo ale ktory Marat jest w koncu prawdziwy ? 55 czy 69 ? :
                                  > )))
                                  >
                                  > Zaraz się okaże, że prawdziwy będzie z 10,5.... ;)

...albo 45%
                                  • awee Re: Czy do twarzy mi z nowym nickiem? 12.08.03, 11:39
                                    aand napisał:

> ...albo 45%

Znaczy się 0,75 czy 0,7 ? ....bo liczby to nie mój żywioł
                                    • marat69 Re: Czy do twarzy mi z nowym nickiem? 12.08.03, 14:27
                                      anka1 napisała:

> przepraszam bardzo ale ktory Marat jest w koncu prawdziwy ? 55 czy 69 ? :)))

Ale to jest mnóstwo bardzo łatwo się przekonać!
                                      W tym celu należy się udać w długi łykend nad rzekę Krutynia. Trzeba pilnie
                                      patrzeć który z kajaków jest mocno zanurzony. Zwiększone obciążenie jest
                                      spowodowane umieszczeniem wewnątrz kajaka jakichś 120 puszek piwa. Na długim
                                      sznurku jest ciągnięty ponton z wyposażeniem na ekstremalne wyprawy, czyli:
                                      parasol, nadmuchiwana wersalka, turystyczny telewizor 32 cale, sokowirówka do
                                      przecierów marchwiowo-jabłkowych, żelazko, komplet miśnieńskiej porcelany na 12
                                      osób, papucie z futerkiem, szlafrok, stojak na gazety oraz nocnik.
                                      Siedzący w kajaku osobnik to niewątpliwie Marat69, płynący na spotkanie
                                      prawdziwie męskiej przygody w ekstremalnych warunkach...
                                      • saunne Re: Czy do twarzy mi z nowym nickiem? 12.08.03, 14:46
                                        :))) :))) :)))

nie mogę tylko dojść po co ten nocnik... :-)
                                        • anka1 Re: Czy do twarzy mi z nowym nickiem? 12.08.03, 15:18
                                          hmmm Marat a generator pradu tyz ze soba targasz ? czym napedzasz zelazko,
                                          sokowirowke itp. sprzeta ?:)
                                          • marat69 Re: Czy do twarzy mi z nowym nickiem? 13.08.03, 10:23
                                            anka1 napisała:

> hmmm Marat a generator pradu tyz ze soba targasz ? czym napedzasz zelazko,
                                            > sokowirowke itp. sprzeta ?:)

Żelazko jest na duszę a sokowirówka na ogniwa słoneczne. Technika idzie trochę
                                            do przodu, nie?

PS. Uprzedzając Twoje pytanie informuję, że telewizor jest napędzany energią
                                            punktu zerowego

• marat69 Re: Czy do twarzy mi z nowym nickiem? 13.08.03, 10:14
                                          saunne napisała:

> :))) :))) :)))
                                          >
                                          > nie mogę tylko dojść po co ten nocnik... :-)

Och, ma wiele zastosowań. Można do niego nazbierać jagód, zrobić szybką zupkę,
                                          przeprać skarpetki, wykopać rowek dookoła wersalki. Można w nim też trzymać
                                          robaki na ryby oraz masło w zimnej wodzie - z braku lodówki.
                                          Poza tym może służyć jako rozwiązanie awaryjne w przypadku zepsucia parasola...

• poziomk Re: Czy do twarzy mi z nowym nickiem? 13.08.03, 11:30
                          Tez moge sobie dospiewac - poziomK69
                          ale mi sie nie chce :))
                          • anka1 Re: Marat 13.08.03, 11:48
                            a co to jest energia punktu zerowego ?
                            • anka1 Re: Poziomk 13.08.03, 11:49
                              dospiewaj ! lenic sie bedziesz pojutrze :)))
                            • marat69 Re: Marat 13.08.03, 12:40
                              anka1 napisała:

> a co to jest energia punktu zerowego ?

To jest kolosalna energia umiejscowiona w każdym punkcie Wszechświata, której
                              istnienie podejrzewa wiele naukowców, ale jescze nikt tego nie potwierdził

• anka1 Re: Marat 13.08.03, 15:19
                                znaczy sie ze moze pochodzic i z czarnej dziury ? ale podobno czarne dziury sa
                                jak kobiety : jak cos w nie wpadnie to sie nie wydostanie :))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka