kvinna 08.06.04, 14:53 jestem be, ale spróbuj mi udowodnić, że nie jesteś ydoriusem vel yukką... Zbyt wiele zbieżności. Jaasne, możesz pominąć mój (personalny) wątek :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwan_w droga Kvinno 08.06.04, 15:13 Nie jesteś be, wcale a wcale, tak samo, jak i ja nie jestem tym_kogo_wymieniłaś. Naprawdę. Po co miałbym rozmijać się z prawdą? Podszywać, udawać? Jakich chcesz dowodów? Odpowiedz Link Zgłoś
recco tia... 08.06.04, 15:24 to znaczy ze wesela nie bedzie...? a ja juz schlodzilem szampana, i zamowilem kwiaty jeszcze "uderze" :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kvinna nie będzie 08.06.04, 15:32 :) Nie uznaję ślubów. Żadnych. Czystości też nie :) Tak tylko chciałam sprawdzić, komu miałam wysłać opowiadanie. Iwana prawie nie znam, ten tego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luty Re: nie będzie IP: *.dialup.mindspring.com 08.06.04, 15:36 Kwinno, nie chisteryzuj, odpowiedz na moj post w watku o filmach... Odpowiedz Link Zgłoś
recco jeszcze nie znasz! :) 08.06.04, 15:37 nie uznajesz ale wymagasz od innych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luty Re: nie będzie IP: *.dialup.mindspring.com 08.06.04, 15:37 Wyslij opowiadanie do mnie...chetnie przeczytam... Odpowiedz Link Zgłoś
recco palca u nogi 08.06.04, 16:03 dalbym sobie uciac malego, ze poznalem sie pierwszy na Kvinnie!!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś