giuseppe 14.07.04, 14:06 Kochalem kiedys kobiete, a teraz szukam Tej, ktora pokocham mocniej. W mysl zasady "klin klinem". Pozdr. Giuseppe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bellima Re: "klin klinem" 14.07.04, 14:10 giuseppe napisał: > Kochalem kiedys kobiete, a teraz szukam Tej, ktora pokocham mocniej. > W mysl zasady "klin klinem". > Pozdr. > Giuseppe taaaakkk, a za rok-dwa jej powiesz, ze byla dla ciebie "tylko klinem"... Odpowiedz Link Zgłoś
kvinna gópek 14.07.04, 14:54 Ja uważam, że zwykle mam coś ciekawego ludzkości do zakomunikowania. No. :) __ "Maurycy w dzień spał, w nocy zaś smażył ryby, schłuchał muzyki cerkiewnej i wygłaszał homilie do narodu" Odpowiedz Link Zgłoś
iwan_w uwaga - nie otwierać mojego poprzedniego postu 14.07.04, 14:14 I będzie podobna do tej pierwszej? Odpowiedz Link Zgłoś
iwan_w Re: mojego też nie 14.07.04, 15:50 kvinna napisała: > Horrare emini est Mam prośbę - zmień się w słownik, na chwilę, ok? niedouczony van_w Odpowiedz Link Zgłoś
j_ar Re: jak cieniujesz emocje? 14.07.04, 15:58 ale..ale ja tez nie zrozumialem, ja po polsku ledwo czytam a co dopiero po arabsku ;( Odpowiedz Link Zgłoś
iwan_w Re: jak cieniujesz emocje? 14.07.04, 16:31 Ja też nie znam aramejskiego, hihi...;) Kvinno - mając powyższe na uwadze, oświadczam z tej przyczyny, ważę, co następuje i konkluduję - nie wiem, co znaczy to "coś", co napisałaś...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krish Re: Nie wierzę IP: 62.233.233.* 15.07.04, 09:02 no to humanum homini to homo lupusem Odpowiedz Link Zgłoś
kvinna dużże uśmiechy 4U :) 15.07.04, 09:08 Czy to Ty polecałeś książkę "Pies, noc, dziwny przypadek, porą"? Czyłem, kutam (jezu :), niezłe. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krish Re: dużże uśmiechy 4U :) IP: 62.233.233.* 15.07.04, 09:51 nic. sie zarumieniłem Odpowiedz Link Zgłoś
kvinna kto jest adresatem? 15.07.04, 11:36 A tu nic nie wpisuję, niepotrzebnie otworzyłeś :) Abo nie: jeśli to do mnie, tooo jakoś już mito mówiono. No. Odpowiedz Link Zgłoś
daisy_s Re: a u nas guseppe pada deszcz i mnie hurwa mac 14.07.04, 14:21 ...krew polewa, jak to, dlaczego ten deszcz tak pada i pada przeciez, juz bralam prysznic przed nowym rokiem, o co tu chodzi.... Odpowiedz Link Zgłoś
giuseppe Re: "klin klinem" 14.07.04, 14:51 a nie sadzicie, ze ten "klin" to tez cos jakby otwartosc na inne znajomosci, inne kobiety, niekoniecznie musie to byc "zapominajka". Przykro mi zpowodu deszczu. G. Odpowiedz Link Zgłoś
giuseppe Re: zdefiniuj otwartość 15.07.04, 10:01 otwartosc, w tym przypadku, to ze chce poznawac inne kobiety, i interesuja mnie, takie odblokowanie emocjonalne, czy Ci wystarcza taka odpowiedz? Odpowiedz Link Zgłoś
j_ar Re: "klin klinem" 15.07.04, 10:10 to powodzenia i tak trzymac, przynajmniej nie bedzie ciebie jakas kobieta tlumaczyla, ze jestes zablokowany, bo to i tamto, tylko odbierze od ciebie to co bedzie jej sie nalezalo ;) Odpowiedz Link Zgłoś