jan_stereo 29.08.09, 00:22 Ciekawi mnie ile marchewek potraficie zetrzec w 30 minut, ponoc jest to swego rodzaju natrectwo (czesto kobiety tak odreagowuja nieudany seks, faceci ponoc lubia bic schabowego), ale lepsze takie niz forumowanie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rzeka.suf Re: Tarka 29.08.09, 01:50 z teza ta zgodziles sie po pierwszym czy raczej piatym tysiacu postow/ marchewek/kotletow. nie zebym zaczepiala cie do dyskusji, tak sie tylko podsmiewam ... ps: pol godziny = pewnie jakies 5 kilogramow... Odpowiedz Link Zgłoś
funstein Re: Tarka 29.08.09, 09:01 mam niezłą tarkę, niestety od 2 lat pod warstwą tłuszczyku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
by_witch Re: Tarka 29.08.09, 09:13 Nie tre nigdy tak dlugo, wiec?:=))) A teraz w celibacie zyje... Odpowiedz Link Zgłoś
tin.ker.bell Re: Tarka 29.08.09, 09:45 nie tre marchwi, co najwyzej robotem kuchennym zdecydowanie wole bic schabowe...usmiecham sie na sama mysl o tym Odpowiedz Link Zgłoś
i.pisz.co.chcesz Re: Tarka 29.08.09, 11:22 Kiedy w niedzielne przedpoludnia ide sobie na spacer z psem przez osiedle, to szczegolnie latem, bo wtedy sa otwarte okna, slychac z wielu mieszkan odglos tluczka do miesa. Teraz bedzie mi sie to kojarzyc z tym postem, bo mnie rozbawil niezlosliwie, i na pewno sie zasmieje:) Odglosu tarek czy tez robotów kuchennych raczej nie slychac:) Czy to znaczy, ze kobiety maja udany seks czy ze forumuja?:) Odpowiedz Link Zgłoś
kaa.lka Re: Tarka 29.08.09, 14:01 uhh Janku, no jak Ty wysmazysz posta; to od razu chce sie tluc. piane. :))) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś