mama_mak 27.06.10, 15:04 Mialam zamiar karmic 4 misesiace, bo mi sie wydawlao, ze to jet ten wazny czas. Wczoraj minely rowno 4 lata... i karmie dalej. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elowik Re: 4 27.06.10, 19:43 o matko zalamalas mnie, ja mialam zamiar karmic rok, bo taki czas wydawal mi sie za wystarczajacy, a tu juz 2lata i 5 miesiecy i to juz wydaje sie dlugo a tu 4 lata jestem pod wrazeniem Odpowiedz Link
mama_mak Re: 4 28.06.10, 09:10 E tam, pod wrazeniem, to sie samo robi - mowie najszczerzej pod sloncem. Czasem mam dosc ale nie umiem odstawic. Nie umiem w sensie praktycznym i sercowym Samo sie rozejdzie po kosciach. Odpowiedz Link
maly_glodzik Re: 4 27.06.10, 19:56 Gratulacje!!! U nas 6 lipca stuknie 3,5 dopiero Ja miałam karmić 6 m-cy. Odpowiedz Link
elfnet Re: 4 27.06.10, 20:16 no to faktycznie trochę Ci się przedlużyło gratulacje! ja dopiero 1 rok i 8 miesiecy Odpowiedz Link
e-dziunia Re: 4 28.06.10, 09:41 no i solenizantowi (jubilatowi???) NAJLEPSZE ŻYCZENIA! Super przyjaciół, świetnych przygód, mądrych zabaw i uległych rodziców Odpowiedz Link
mama_mak Re: 4 28.06.10, 14:45 Ula dziekuje za zyczenia. Generalnie tatus jej napomknal, ze moze czterolatki juz nie powinny ssac, to on a nato : "to ja mam tylko jeden roczek!" Odpowiedz Link
ata99 Re: 4 28.06.10, 15:24 No właśnie, a ja dopiero 3 lata i 3 mies. .Wieczorem przy usypianiu, moje dziecię zabiera się za mleko matki i naszła go refleksja, "przecież mleczko mamy pije mały dzidziuś", ale zaraz się usprawiedliwił "czasem chłopcy też piją". Serdeczne gratulacje i dzięki -przed nami jeszcze co najmniej kilka miesięcy, zanim was dogonimy Odpowiedz Link
fizula Re: 4 28.06.10, 15:41 Gratulacje i najlepsze życzenia urodzinowe :o) Ja się nie zarzekam, że nie dociągnę do 4,chociaż zwłaszcza teraz jak mam córę zdrową, to szybko wyrasta i mniej potrzebuje ssania, ale zmienna jest z niej kobieta. Odpowiedz Link
mama_mak Re: 4 30.06.10, 09:42 Dzieki, dzieki Wam wszystskim A dzis w nocy blogoslawilam moje dlugie karmienie, bo Ula dostala wysypki i przynajmniej mialam czym polac, zeby zlagodzic pieczenie. Czasem przylapuje sie na tym, ze sie martwie, co to bedzie, jak sie odstawi, czym bede takie rzeczy Jej lagodzic i leczyc? Odpowiedz Link
gfizyk Re: 4 02.07.10, 10:08 A imię Jego było czterdzieści i cztery Mama_maku - pociesz się faktem, że jest szansa, że wtedy będzie łagodniej przechodziła takie komplikacje ... pzdr tata-G Odpowiedz Link
myrtille Re: 4 03.07.10, 20:53 Myślałam, że obecnie jestem tu najdłużej karmiącą. A jednak nie Odpowiedz Link
miecka29 Re: 4 04.07.10, 19:32 Ja karmilam pierwsze dziecko rok, drugie 2 lata, wychodzi mi ze trzecie bede musiala 3 lata karmic,nie mialam zamiaru karmic dlugo, tak mi poprostu wyszlo, ale 4 lata to wynik godny gratulacji Odpowiedz Link
kosmosik Re: 4 04.07.10, 21:30 Usmiałam się z tych dziecięcych tekstów Ciekawe kiedy sie odstawi Twój "roczniaczek" Odpowiedz Link