14.03.11, 08:28
dokładnie 3 lata temu po raz pierwszy nakarmiłam mojego ssaka
ciekawe ile jeszcze się pokarmimy, bo przez te 3 lata wyrósł mi prawdziwy koneser maminego mleczka wink
Obserwuj wątek
    • ciociacesia wszystkiego najlepszego 14.03.11, 09:50
      dla małego jubilata
      • klarci Re: wszystkiego najlepszego 14.03.11, 10:58
        sto lat!
        i gratulacje smile
    • misanka Re: 3 lata :) 14.03.11, 13:47
      wszystkiego najlepszego!!! duzo zdrówka smile
      i gratuluję wytrwałości smile
      • edie70 Re: 3 lata :) 14.03.11, 19:51
        gratuluję i zazdroszczę smile Niestety my kończymy naszą przygodę z karmieniemsad po 29 m-cach .Pamiętam Twoje cenne rady w pierwszych tyg karmienia, dziękuję ,pozdrawiam smile
    • blueaha Re: 3 lata :) 14.03.11, 20:06
      u nas 3 lata minęły 1 marca i dobrze mi z tymwink
    • ewela38 Re: 3 lata :) 15.03.11, 12:13
      Kinga Owca zastanawiasz się czasami ile jeszcze się będziecie karmić?
      • kinga_owca Re: 3 lata :) 15.03.11, 13:36
        wiesz, u nas jest nieco skomplikowana sprawa
        z jednej strony absolutnie mi karmienie nie przeszkadza i spokojnie mogę karmić zostawiając decyzję dziecku, kiedykolwiek ona nastąpi
        z drugiej strony planuję kolejną ciążę a warunek niestety jest taki, ze conajmniej 3 miesiące przed ciążą muszę brac leki
        najmłodsza nie jestem a moja ciążowa historia jest na tyle nieciekawa, ze zawsze musze sie liczyć z kolejnym poronieniem więc wszystko przesuwa się w czasie
        musze więc z dzieckiem zawrzec jakis kompromis - miało to być 3 lata ale przyplątała się ospa i nici z tego
        chyba poczekam do dnia dziecka wink
        • ewela38 Re: 3 lata :) 15.03.11, 15:56
          Ja też lubie karmić tyle tylko, że nie widze perspektyw, że Gaba sama sie zacznie odstawiać Straszny z niej cycoholik więc myślę, że bez problemów się nie obędzie. My mamy póki co urodzinki 18 kwietnia ale Mała już zapowiedziała, ze jednak jest za mała na roztanie z cycusiem smile Powodzenia w walce o drugą fasolkę. Ja też jestem "późna" mama. Urodziłąm Gabrysię mając 37 lat ,po poronieniu i czterech latach starań ale takie dzieci wyczekane, wystęsknione, wywalczone są super!
          • dita74 Re: 3 lata :) 19.03.11, 12:29
            Witam dolaczam sie moj syn w kwietniu bedzie mial 3 lata i konca nie widac.Zastanawiam sie jak zakonczyc karmienie ale slabo nam idzie.....wiec do 18 stki szybko zleci.
            • ewakac Re: 3 lata :) 23.03.11, 12:08
              Ja karmiłam mojego ssaka 3 lata bez dwóch tygodni... I choć wielu osobom sie to nie poddobało, nie żałuję...
              • myrtille Re: 3 lata :) 23.03.11, 17:22
                Gratuluję.
                Nam w czerwcu stukną 4 lata, choć mam cichą nadzieję, że Amela odstawi się wcześniej.
                Jeszcze chcę Ją karmić aż do po naświetlań mózgowia, które czekają nas niebawem.
                A potem ja muszę złapać oddech bo sił fizycznych już brakuje
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka