kinga_owca 14.03.11, 08:28 dokładnie 3 lata temu po raz pierwszy nakarmiłam mojego ssaka ciekawe ile jeszcze się pokarmimy, bo przez te 3 lata wyrósł mi prawdziwy koneser maminego mleczka Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misanka Re: 3 lata :) 14.03.11, 13:47 wszystkiego najlepszego!!! duzo zdrówka i gratuluję wytrwałości Odpowiedz Link
edie70 Re: 3 lata :) 14.03.11, 19:51 gratuluję i zazdroszczę Niestety my kończymy naszą przygodę z karmieniem po 29 m-cach .Pamiętam Twoje cenne rady w pierwszych tyg karmienia, dziękuję ,pozdrawiam Odpowiedz Link
ewela38 Re: 3 lata :) 15.03.11, 12:13 Kinga Owca zastanawiasz się czasami ile jeszcze się będziecie karmić? Odpowiedz Link
kinga_owca Re: 3 lata :) 15.03.11, 13:36 wiesz, u nas jest nieco skomplikowana sprawa z jednej strony absolutnie mi karmienie nie przeszkadza i spokojnie mogę karmić zostawiając decyzję dziecku, kiedykolwiek ona nastąpi z drugiej strony planuję kolejną ciążę a warunek niestety jest taki, ze conajmniej 3 miesiące przed ciążą muszę brac leki najmłodsza nie jestem a moja ciążowa historia jest na tyle nieciekawa, ze zawsze musze sie liczyć z kolejnym poronieniem więc wszystko przesuwa się w czasie musze więc z dzieckiem zawrzec jakis kompromis - miało to być 3 lata ale przyplątała się ospa i nici z tego chyba poczekam do dnia dziecka Odpowiedz Link
ewela38 Re: 3 lata :) 15.03.11, 15:56 Ja też lubie karmić tyle tylko, że nie widze perspektyw, że Gaba sama sie zacznie odstawiać Straszny z niej cycoholik więc myślę, że bez problemów się nie obędzie. My mamy póki co urodzinki 18 kwietnia ale Mała już zapowiedziała, ze jednak jest za mała na roztanie z cycusiem Powodzenia w walce o drugą fasolkę. Ja też jestem "późna" mama. Urodziłąm Gabrysię mając 37 lat ,po poronieniu i czterech latach starań ale takie dzieci wyczekane, wystęsknione, wywalczone są super! Odpowiedz Link
dita74 Re: 3 lata :) 19.03.11, 12:29 Witam dolaczam sie moj syn w kwietniu bedzie mial 3 lata i konca nie widac.Zastanawiam sie jak zakonczyc karmienie ale slabo nam idzie.....wiec do 18 stki szybko zleci. Odpowiedz Link
ewakac Re: 3 lata :) 23.03.11, 12:08 Ja karmiłam mojego ssaka 3 lata bez dwóch tygodni... I choć wielu osobom sie to nie poddobało, nie żałuję... Odpowiedz Link
myrtille Re: 3 lata :) 23.03.11, 17:22 Gratuluję. Nam w czerwcu stukną 4 lata, choć mam cichą nadzieję, że Amela odstawi się wcześniej. Jeszcze chcę Ją karmić aż do po naświetlań mózgowia, które czekają nas niebawem. A potem ja muszę złapać oddech bo sił fizycznych już brakuje Odpowiedz Link