alina.walkowiak 08.02.10, 20:53 35zł/45 min. brutto - czy to dobra stawka? Musiałabym dojechać niecałe 20km. Miałabym 2x90min jednorazowo. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rakolada Re: Szkoła językowa 08.02.10, 23:28 Hmmmm, zależy w jakim mieście, zależy jaki transport - ile to dla Ciebie zachodu, zależy czy to Twoja pierwsza praca. Odpowiedz Link
jeriomina Re: Szkoła językowa 09.02.10, 10:38 IMHO jak na to, co proponują szkoły językowe to jest bardzo dobra stawka. W zeszłym roku zarabiałam za 35/45 min. 25 zł i musiałam dojeżdżać z tym, że to była moja pierwsza praca więc po prostu chodziło o nabycie doświadczenia, potem byłam na różnych rozmowach, stawki w mieście 750 tys. to np. 20 zł za godzinę, teraz pracuję na stawce ok 32 zł za 45 min. i pracuję na swoim osiedlu:) do pracy mam na nóżkach:) Odpowiedz Link
alina.walkowiak Re: Szkoła językowa 09.02.10, 15:19 Dojazd nie jest problemem i nie jest to moja pierwsza praca. Mam spore doświadczenie, pracuję w szkołach publicznych. Skoro mówicie, że to nie najgorsza stawka to może spróbuję. Dodam, że szkoła jeszcze nie powstała, nie ma żadnej renomy, doświadczenia ani bazy dydaktycznej. Grupy będą ok. 10 - osobowe. Odpowiedz Link