puzowok 15.12.05, 00:11 englishtips.org/cms/index.php?year=2005&month=11 strona w języku ros., dużo książek dla dzieci + audio i wideo kursy. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
puzowok Re: podręczniki download 15.12.05, 00:14 Aby ściągnąć trzeba nacisnąć Согласен Odpowiedz Link
honeybb Re: podręczniki download 15.12.05, 10:02 to moze by tak jeszcze haslo do tych plikow?? :) Odpowiedz Link
puzowok Re: podręczniki download 15.12.05, 12:22 Tam jest))) Пароль ко всем архивам (RAR) Hasło: englishtips.org A tu ang. za kierownicą: englishtips.org/cms/index.php?newsid=1132695446 Po prawej stronie- Архив статей -Archiwum Декабрь 2005 (42)(grudzień) Ноябрь 2005 (68)(listopad) Odpowiedz Link
samaira Re: podręczniki download 15.12.05, 14:05 dziekujemy za wspaniały link. Znam rosyjski i stwierdzam że jest to kopalnia!!! Odpowiedz Link
natalia.brzeska Re: podręczniki download 15.12.05, 18:55 Rowniez dziekuje za link. Sciagam jak szalona, bo cos czuje, ze strona szybko zniknie. Az mi sie nie chce wierzyc, ze cos takiego jest na necie... Odpowiedz Link
puzowok Re: podręczniki download 15.12.05, 21:46 Cieszę się))), sama nie mogę uwierzyć, że jest tyle ciekawych rzeczy na tej stronie. Odpowiedz Link
kook1 Re: podręczniki download 15.12.05, 20:52 Pomozcie - czy trzeba sie wpierw tam zalogowac?? Jak to zrobic? Nie mam pojecia o rosyjskim:( Odpowiedz Link
puzowok Re: podręczniki download 15.12.05, 21:43 Witam. Nie trzeba się logować , aby ściągnąć książki trzeba nacisnąć słowo Согласен , jest napisane zielonymi literami pod opisaniem książki lub podręcznika. A jeżeli chodzi o soft to są - Архивы - tak samo pod opisem. Przykład englishtips.org/cms/index.php?newsid=1133130221 To jest link englishtips.dl1.vipserver.ru/j_P_w_7.rarPowodzenia. Odpowiedz Link
puzowok Re: podręczniki download 15.12.05, 21:48 Przepraszam link englishtips.dl1.vipserver.ru/j_P_w_7.rar Powodzenia.)) Odpowiedz Link
e.st1 Re: podręczniki download 15.12.05, 23:03 witam czy wszystkie podreczniki da sie sciagnac? np englishtips.org/cms/index.php?subaction=newposts jak znalezc tam katalog? Odpowiedz Link
e.st1 Re: podręczniki download 15.12.05, 23:07 hmm, u mnie pod tym adresem sa "english vocabulary in use", wpisalam w wyszukiwarke, czy da sie je sciagnac? nie znam rosyjskiego wcale, niestety Odpowiedz Link
e.st1 Re: podręczniki download 15.12.05, 23:47 ok. wiem jak sciagnac, ale wszystko zapisuje mi sie w winamp-ie!!! jak to poprawnie zapisac i otworzyć? help! Odpowiedz Link
matmama Re: podręczniki download 15.12.05, 23:54 hej, stronka super, jedna ksiazka juz sciagnieta, tylko nie moge tego rozpakowac. kaze mi podac jakies haslo?! Odpowiedz Link
torkadegrodpiller Re: podręczniki download 07.12.07, 00:42 wszystko pieknie. udalo mi sie sciagnac ksiazki za pomoca programu reget, jest jednak jeden problem: nie moge rozpakowac plikow. nie ma pytania o haslo, ino Winrar wola, ze format plikow nie ten. co robic? aha, strona super, wskazowki czytelne. dzieki wielkie! Odpowiedz Link
puzowok Re: podręczniki download 16.12.05, 00:01 Grudzień englishtips.org/cms/index.php?year=2005&month=12 Listopad englishtips.org/cms/index.php?year=2005&month=11 Zaznaczamy prawą myszą słowo СОГЛАСЕН - zapisz lub kopiuj link Sciągam tymi progami Firefox www.reget.com/ www.amazesoft.com/ www.westbyte.com/dmPozdrawiam Odpowiedz Link
puzowok Do e.st1 16.12.05, 00:03 Grudzień englishtips.org/cms/index.php?year=2005&month=12 Listopad englishtips.org/cms/index.php?year=2005&month=11 Zaznaczamy prawą myszą słowo СОГЛАСЕН - zapisz lub kopiuj link Sciągam tymi progami Firefox www.reget.com/ www.amazesoft.com/ www.westbyte.com/dm Pozdrawiam Odpowiedz Link
swimmer84 Re: podręczniki download 16.12.05, 01:26 czy sciagnac mozna tylko te ksiazki wypisane po lewej stronie? czy te które sa w spisie tez? jesli tak to jak? bo jest lista z obrazkami i opisem ale nie wiedzemagicznego słowa do sciagniecia :) dzieki za stronke! Odpowiedz Link
puzowok Re: podręczniki download 16.12.05, 07:46 Witam ))). Sciągnać można ksiązki w spisie. Pod kazdym krótkim postem po prawej srone słowo - Подробнее (czyli pełny opis) Tu jest lista za lisopad i grudzień forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=21006&w=33508611&a=33563481 Odpowiedz Link
zajac77 Re: podręczniki download 16.01.06, 11:27 ale np. tutaj nie mam mozliwosci sciagania: englishtips.org/cms/index.php?newsid=1135994519 a otworzylem pelny opis - pomozcie Odpowiedz Link
puzowok Re: podręczniki download 17.01.06, 13:36 CD1: www.megaupload.com/?d=W7K46P23 www.megaupload.com/?d=YUQV1KKV www.megaupload.com/?d=JDI67G1O www.megaupload.com/?d=D26HWF46 www.megaupload.com/?d=8CIBKNQC www.megaupload.com/?d=1RRHKFYW www.megaupload.com/?d=N2CWVPGQ CD2: www.megaupload.com/?d=27FBKQ1L www.megaupload.com/?d=QDRL6304 www.megaupload.com/?d=CEPETTR3 www.megaupload.com/?d=AN9WBRHC www.megaupload.com/?d=VALF4VA4 www.megaupload.com/?d=X8CI4DBN www.megaupload.com/?d=X7NA6GKZ haslo englishtips.org Odpowiedz Link
zajac77 Re: podręczniki download 18.01.06, 19:55 czy tam jest jakiś limit? Teraz nie moge już nic sciągnąć. NIe mam tego magicznego napisu na dole który jak klikałem to mi sie uruchamiało siąganie. Wiadomo coś może jak to wygląda z limitem?? zajac77 Odpowiedz Link
eyna Re: podręczniki download 20.01.06, 16:44 Zapewne mówisz o stronie www.englishtips.org Z tego co udało mi się odczytać po rosyjsku to te magiczne słowo ;) dostępne jest tylko osobom zarejestrowanym. "Внимание! скрытый текст доступен только зарегистрированным посетителям" Odpowiedz Link
alusiowa Re: podręczniki download 20.01.06, 20:45 Należy się zarejestrować tutaj englishtips.org/cms/index.php?do=register i podać kolejno: - login - hasło - powtórzyć hasło - podać maila - przepisac kod podany powyżej i wysłać. Na maila dostajemy wiadomosc i nalezy kliknac w jeden z podanych linkow (ten dlugi). Na stronie gdzie zaprowadzi nas ten link, mozemy podac jakies info o sobie i takie tam. Potem sie logujemy i sciagamy jak poprzednio. Magiczne, zielone slowo do sciagania po zalogowaniu znow sie pojawi. Powodzenia, Odpowiedz Link
lizavieta1 Re: podręczniki download 04.02.06, 23:16 Nie ma żadnego soglasen. nigdzie. jak klikam ladowanie, to zada jakeigos hasla. Host your files! 1. Select your file and press upload 2. Receive download-link and share it O co chodzi? Odpowiedz Link
1313a7 Re: podręczniki download 07.02.06, 13:50 Kochani, błagam... Skąd wziąć ten login? Hasło jest englishtips.org, tak? Ale to nie wystarcza żeby tam wejśc na prawach ściągacza. Odpowiedz Link
asia23bb Re: podręczniki download 07.02.06, 15:59 Powiem co ja zrobilam. Poniewaz ruskiego ani w zab:), weszlam na babelfish.altavista.com i przetlumaczylam sobie ta strone na angielski (wystarczy wpisac link i samo tlumaczy) Potem juz poszlo latwo. Trzeba sie zarejestrowac (czyli wymyslic sobie login i haslo) i juz mozna sciagac. Haslo englishtips.org sluzy jedynie do otwierania (WinRarem) spakowanych plikow. Zauwazylam tez, ze niektore pliki maja dziwne rozszerzenie djvu. Trzeba sciagnac specjalny plugin do wyszukiwarki (wystarczy wpisac do google djvu+download)i wtedy te pliki otwiera. Hope I helped:) Strona jest niesamowita!!! Odpowiedz Link
1313a7 Re: podręczniki download 09.02.06, 12:15 Droga Asiu, mam poważne obawy że zdebilałam. Otwieram englishtips.org/cms. Wpisuję dowolny login. Wpisuję dowolne hasło. Klikam czasem "odpraw" a czasem "rejestracja na stronie" (wypróbowałam obie metody). Następnie z lewej strony klikam wybraną pozycję. Pozycja się pojawia. Zgodnie z sugestią jednego z przedmówców klikam rozszerzenie pozycji. Pojawia się rozszerzenie. Brak zielonego napisu "sagłasien" a na dole na pasku napisano, że nie mam dostępu dopóki się nie zarejestruję. Koniec bajki. Błagam o wsparcie. Odpowiedz Link
bozka24 Re: podręczniki download 14.02.06, 14:57 Ja nie mogę sobie z tym poradzić. Nie moge znależć slowa sagłasien. Może ktoś mi pomoże. Proszę. Odpowiedz Link
asia23bb Re: podręczniki download 14.02.06, 19:27 Ja wszystko opisalam w 2 watkach powyzej. Slowo 'download' (o to Ci chodzi??) jest na zielono, trudno go nie zauwazyc hehe A jesli go nie ma to: 1) nie jestes zalogowana 2) te pliki sciaga sie specjalnym programem z innej strony, ja tu juz dalam sobie spokoj Odpowiedz Link
optimistic_girl Re: podręczniki download 23.02.06, 13:46 witam..wiem,że już mnostwo razy pisałeś jak można sobie pościągać te książki czy testy...ale ja naprawdędalej nie mam pojęcia jak to zrobić...bardzo proszę o pomoc...zdesperowana;) optimistic girl:) Odpowiedz Link
nikola6969 Re: podręczniki download 19.02.06, 16:18 Hi! A orientujecie sie moze jak na tej stronie mozna wyszukac jakis ksiazek? Bo nawet jak otwieram angielska wersje tej strony i wpisuje w polu SEARCH Fce 9bo wlasnei do tego egzaminu chcialabym jakas ksiazke), to nic mi sie nie znajduje, a nie sadze, zeby do tak popularnego egzaminu eni bylo ksiazek, skoro do CAE sa :-) Z gory serdecznie dziekuje Wam za pomoc. Odpowiedz Link
i.nes Re: podręczniki download 19.02.06, 16:41 Do FCE nie ma materiałów, tylko do CAE i CPE. Może spróbuj na www.ang.pl? Odpowiedz Link
e.st1 czemu od dawna nie ma nowych ksiązek? 08.05.06, 21:51 od 16.04 nie pojawila sie zadna nowa ksiazka /przynajmniej u mnie sie nie pokazuje, a jestem zalogowana/. strona przestala byc aktualizowana? i jeszcze jedno. jak znalezc tam kursy video i czy da sie je odtworzyc na dvd? dzieki! Odpowiedz Link
i.nes Re: czemu od dawna nie ma nowych ksiązek? 11.05.06, 21:37 I wszystko wiadomo - dziś się pojawiła informacja o tym, że będzie nowy administrator serwisu. Dawni administratorzy nie dawali rady z czasem. Odpowiedz Link
michal13w Re: czemu od dawna nie ma nowych ksiązek? 29.06.06, 18:58 ciężka sprawa z tą stroną, trza się ruskiego uczyć, bo nie da rady ;) Odpowiedz Link
puzowok Re: podręczniki download 09.05.06, 10:24 Też dobra strona uztranslations.net.ru/germanic.html Odpowiedz Link
emeralda Re: podręczniki download 06.07.06, 00:44 Zgadza się, dobra strona :) A jeśli chodzi o poprzednią... Nie mogę się zarejestrować. Próbowałam już dwa razy, wszystko gra, każą czekać 10 min na maila [jeśli dobrze zrozumiałam :)], a mail nie przychodzi. Nadmieniam, że czekałam 24 godziny. Czy ktoś byłby skłonny podzielić się swoim loginem i hasłem? Odpowiedz Link
emeralda Re: podręczniki download 11.07.06, 14:01 Kochani, jeśli mieliście podobne problemy, oto rozwiązanie: załóżcie sobie konto na Yahoo, na to konto otrzymacie mail kończący rejestrację, przyjdzie jako spam, tak więc zostanie zapisany w folderze "spam", będzie zatytułowany bezsensownie - ciągiem liter, nie przeoczcie go :) Uwaga, skrzynki na interii, wp czy gazecie nie przyjmują tego maila. Odpowiedz Link
trinity84 Re: podręczniki download 19.08.06, 23:12 niektore ksiazki sa w formacie *.djvu jakby ktos mial z tym problem, tutaj mozna sicganc program do tego rodzaju plikow: www.lizardtech.com/download/files/win/djvuplugin/index.php Odpowiedz Link
kroliczek27 Re: podręczniki download 26.11.06, 13:15 OKI ale JAK? ściągnąć coś z mp3? nie udało mi się ani jednej. prosze o pomoc. interesuje mnie np: englishtips.org/cms/index.php?newsid=1150790467 Odpowiedz Link
kamila866 Re: podręczniki download 11.12.06, 18:14 ściągnęła mi się książka z strony englishtips...ale w rozrzerzeniu rar. jakimś. jak zrobić żeby otworzyło mi sie to normalnie. trzeba mieć jakiś program czy co? tam na tej stronie pod opisem tej książki jest napisane; "Password for all archives (RAR): englishtips.org" czyli to jest jakieś haslo dla tych rar. ale gdzie je wpisać? pomóżcie! Odpowiedz Link
evrin Re: podręczniki download 14.12.06, 12:43 Witajcie, nie kozystalam z tej stronki juz bardzo dlugo i mnie zacmilo. Ksiazki elegancko sciagam ale listeningi czy testy sa umieszczone na serwerze rapidshare tak jak to rapidshare.com/files/6361357/EL2004TB.RAR.html Pamietam ze klikalam na darmowe sciagniecie a potem sie czekalo minute - byl licznik sekund itd. teraz tego chyba nie ma :( Pomozcie prosze! Odpowiedz Link
asia23bb Re: podręczniki download 14.12.06, 21:59 Jest licznik, jest..tylko, ze jak na pewno przeczytalas, glownie chodzi o to, zeby placic za sciaganie. Wiec jesli zaplacisz, mozesz sciagac bez czekania, a jesli nie to czasem mozna, a czasem pisze, ze musisz czekac 60 minut albo i wiecej. Odpowiedz Link
i.nes Re: podręczniki download 06.01.07, 10:21 Dokładnie tak! W nawiasie zawsze jest informacja ile musisz poczekać, żeby ruszył download. Jak już się doczekasz (trzeba odświeżyć stronę), wówczas pokazuje się lista oraz okienko, w które trzeba wpisać kod. To jest po to, żeby ściągać mogli ludzie, a nie boty. Kiedyś kod był prosty, teraz trzeba mu się dokładnie przyjrzeć i starannie wpisać. Enter i idzie :) -- Life's a journey, not a destination. Odpowiedz Link
zimowy_lisc Re: podręczniki download 06.03.07, 20:29 Hej Czy może mnie ktoś uświadomić co się dzieje na englishtips.org ? Jakaś zmiana regulaminu ? Od jakiegoś czasu magiczne słowo nie funkcjonuje... jak teraz pobrać książki? Będę wdzięczna za informacje Odpowiedz Link
aska.lpe Re: podręczniki download 15.09.07, 23:18 a moze ktos natkna sie na teacher's book do upstreama pre-int? Odpowiedz Link
tlumacz29 Re: podręczniki download 28.09.07, 13:53 Ja też nie mogę niczego ściągnąć, a nawet obejrzeć. Po zgłoszeniu loginu nic nie przyszło na pocztę. Co robić? Odpowiedz Link
torkadegrodpiller Re: podręczniki download 07.12.07, 00:45 wszystko pieknie. udalo mi sie sciagnac ksiazki za pomoca programu reget, jest jednak jeden problem: nie moge rozpakowac plikow. nie ma pytania o haslo, ino Winrar wola, ze format plikow nie ten. co robic? aha, strona super, wskazowki czytelne. dzieki wielkie! czy jest mozliwe, pliki sa uszkodzone, czy to ja cos zle robie? moze jest jakis inny program do rozpakowywania plikow poza winrarem? Odpowiedz Link
mama.macieja a skąd hasło????? 22.08.08, 09:21 bo przy niektórych plikach mam taki komunikat? czy to hasło mozna gdzieś sciagnąć? jak go dostać? Odpowiedz Link
mrouh Re: a skąd hasło????? 13.09.08, 17:42 O ile mi wiadomo hasło to englishtips.org , przynajmniej tak działało jeszcze niedawno. Odpowiedz Link
ballerinapl Czy coś się popsuło? 03.10.08, 19:15 Ostatnio mam wielki problem z ładowaniem englishtips.org. Zarówno szukanie, jak i po prostu poruszanie się po stronie jest bardzo wolne. Też tak macie??? Odpowiedz Link
alina.walkowiak New Headway Elem - workbook 25.02.09, 14:46 Znalazłam i od 3 dni usiłuję ściągnąć i nie da się. Nie wiem, czy nie umiem, czy co, ale po tym jak odczekam 50s na pozwolenie ściągnięcia, klikam na "now download", pojawia się strzałka z napisem: NOW DOWNLOAD, a jak na nią klikam to znów mam czekać 50s i tak w koło Macieju :P Macie na to jakąś radę? Odpowiedz Link
malgosianka Re: New Headway Elem - workbook 28.02.09, 17:46 Szukam czegos podobnego z ksiazkami do niemieckiego.... TA STRONA JEST .... suuuuuper!!!! jesli niektore linki nie dzialaja to szukaj wznowien w komentarzach a najszybciej wg mnie sciaga sie z "ifile" -darmowe, albo "rapidshare" ale lepiej jak sie wykupi premium, bo z darmowego nie mozna sciagac kilku plikow jednoczesnie Odpowiedz Link
chinwag Re: New Headway Elem - workbook 08.03.10, 15:49 Zapewne próbujesz ściągnąć z Rapidshare, jeśli robisz to jako free user, to bywają problemy - duża liczba użytkowników lub wykorzystanie limitu. Kliknij poniej na MIRRORS, tam znajdziesz linki do innego serwisu - IFile, tam sprbuj, a najlepiej zarejestruj się (za darmo) i ciągnij ile się da;) Odpowiedz Link
szaraga Re: podręczniki download 04.02.10, 08:20 Użyteczne llinki, podręczniki, różne poziomy i wydawnictwa, pliki audio, kursy interaktywne, możliwość sortowania wg nazwy. Wystarczy kliknąć z prawej strony. rapidshare.com/users/RRNVJE Odpowiedz Link
stej4 Re: podręczniki download 28.09.10, 09:14 witam, czy strona englishtips.org jeszcze działa? Ma ktoś tam konto przez które może swobodnie ściagać wszelkie materiały? Bo ja niestety pomimo rejestracji nic do tej pory nie dostałem :( Potrzebuje testów z New English Zone 1 i 2. Byłbym bardzo wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam Odpowiedz Link
georgia83 Re: podręczniki download 08.12.10, 12:39 sluchajcie, a czy nie lepiej sciagac ksiazki z chomikuj.pl. ja sie tam zarejestrowalam gdzies z miesiac temu i mam juz na koncie ponad 250 calych ksiazek w pdf. (w tym podreczniki, materialy do kopiowania, grammar, speaking, writing i duzo duzo innych) Polecam! Odpowiedz Link