tlumacz29 28.09.07, 13:54 Temat przypięty u gory. Co prawda temat już stary, ale może ktoś jeszcze korzysta z polecanej strony. Nie mogę niczego obejrzeć ani ściągnąć. Mógłby ktoś pomóc? Ładnie proszę ... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kook1 Re: Podręczniki download 29.09.07, 06:36 strona zmienila adres na: englishtips.org/ Odpowiedz Link
tlumacz29 Re: Podręczniki download - Spasiba 29.09.07, 12:51 Działa, muszę tylko odświeżyć mój rosyjski. Powoli mi idzie, ale da się przejść Odpowiedz Link
tlumacz29 jak zapisać i otworzyć 29.09.07, 13:19 Zapisałam, ale chyba nie mam programu do otworzenia. Zapisało się jako: xxx.ror Ale nie mam tego "ror". MOże ktoś mi pomóc? Odpowiedz Link
asia23bb Re: jak zapisać i otworzyć 29.09.07, 15:07 Pilk jest spakowany programem WINRAR, wiec pliki maja rozszerzenie rar. Sciagnij program - wersja testowa jest za darmo Odpowiedz Link
kook1 Re: jak zapisać i otworzyć 30.09.07, 06:43 Strona jest rowniez w wersji angielskiej. Kliknij na flage GB. Odpowiedz Link
tlumacz29 Dziękuję i prośba o katalog 30.09.07, 16:02 Udało się. Tą flagę już wcześniej zauważyłam i rzeczywiście większość rzeczy jest w jęz. ang., co ułatwia sprawę. Program winrar też ściągnęłam i wszystko działa. Zdaje się, że nie ma tam tradycyjnego katalogu. Korzystam z funkcji 'search'. Ktoś ma lepszy pomysł albo wie, gdzie jest u nich katalog? Odpowiedz Link
szafa21 Re: Dziękuję i prośba o katalog 30.09.07, 16:09 nie ma katalogu juz od pewnego czasu, wiele linkow jest tez martwych poniewaz zostali odkryci przez kilku wydawcow i sa copyright issues. poza tym odpowiedzi na wszystkie pytania ktore zadajesz tutaj zawarte sa na ich stronie. na wypadek gdybys nie mogl znalezc odpowiedzi;sa na ich forum i nie trzeba znac ani rosyjskiego ani angielskiego bo sa po polsku. Odpowiedz Link