myenglish 24.10.08, 15:26 Czy uważacie, że New Opp. bardziej nadają się na zajęcia w szkole z grupą 10,15 uczniów czy raczej na zajęcia indywidualne, albo i to i to? Czy rzeczywiście dobrze przygotowują do matury? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baba67 Re: New Opportunities - Longman 24.10.08, 16:37 Mnie sie sprawdza na zajeciach indywidualnych.Uczniowie chetnie go wybieraja.. Szczerze mowiac ciezko mi sobie wyobrazic prace z nim a grupie-za malo ma bajerow typu komisy,ciekawostki, rysuneczki itp. Nie jest specjalnie populistyczny, wymaga pewnej wiedzy ogolnej. Odpowiedz Link
smolkowicz_a Re: New Opportunities - Longman 25.10.08, 22:22 Moim zdaniem to najgorsza ksiazka z jaka mialam do czynienia. Odpowiedz Link
mamosz Re: New Opportunities - Longman 03.11.08, 02:06 Nie nadaje się kompletnie do niczego ta książka -wobec bogactwa rynku -co cię skłoniło żeby brać się za najgorszą możliwą opcję????? Odpowiedz Link
baba67 Re: New Opportunities - Longman 03.11.08, 09:00 Uwazam ze nie nadaje sie dla ludzi-ofiar reformy oswiatowej, bo uswiadamia im jakimi ignorantami sa w dzidzinie wiedzy ogolnej. Radzilabym dla kogos, kto ma szerokie zainteresowania, procz angielskiego chce nabyc jakas wiedze a nie w kolko o anoreksji, J.Lo i skateboadzistach.Ja mam dwoje takich uczniow i ksiazka im sie podoba. Odpowiedz Link