renimal 07.12.08, 10:12 Czy ma ktoś do udostępnienia Teacher's Book (lub same testy) w wersji elektronicznej do podręcznika Connections 2- Elementary (niebieska)? Byłabym bardzo wdzięczna! Mój mail- renimal@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nephte Re: Czy moglabym prosic o to samo-na priv?nt 08.12.08, 01:53 sprawdz na englishtips.org moze cos takiego będzie pozdrawiam :) Odpowiedz Link
renimal Re: Czy moglabym prosic o to samo-na priv?nt 08.12.08, 17:19 Sprawdzałam, niestety nie ma. Jeszcze raz zwracam się z prośbą o udostępnienie tych materiałów! Odpowiedz Link
renimal Re: CONNECTIONS 2- TB 11.12.08, 19:38 Ponawiam prośbę. Może jakaś dobra dusza znalazłaby chwilę czasu i zeskanowała testy? Będę bardzo, ale to bardzo wdzięczna! Odpowiedz Link
renimal Re: CONNECTIONS 2- TB 21.01.09, 11:43 Jeszcze raz ponawiam prośbę!!! Może ktoś dysponuje choć jednym przeskanowanym testem do tego podręcznika, zależy mi, by poznać charakter tych testów. Proszę o kontakt mailowy! Odpowiedz Link
babaodanglika Re: CONNECTIONS 2- TB 21.01.09, 15:35 Napisz do wydawnictwa, moze beda mogli Ci przeslac? Odpowiedz Link