confuzzed 10.02.09, 07:37 Witam, czy ktoś uczestniczył już w warsztatach EP dotyczących Interactive Whiteboard ? Jeśli tak, to proszę o info dotyczące egzemplarzy okazowych, co dokładnie można otrzymać? Z góry dziękuję Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miron1977 Re: Szkolenie Express Publishing 10.02.09, 08:01 oprócz drobiazgów typu teczka na dokumety, zeszyt, długopis i certyfikat uczestnictwa, otrzymasz podręcznik Fairyland 2 (SB+CD) oraz Fairyland 2 (AB+DVD) Odpowiedz Link
confuzzed Re: Szkolenie Express Publishing 10.02.09, 08:11 Dziękuję, a dla nauczycieli gimnazjum? Odpowiedz Link
ballerinapl Re: Szkolenie Express Publishing 10.02.09, 12:07 Czyżby potwierdzała się teza, że nauczyciele chodzą na konferencje tylko po to, żeby zakasować gratisa? :( Odpowiedz Link
confuzzed Re: Szkolenie Express Publishing 10.02.09, 13:07 Tak się składa, ze bardzo zależy mni na książkach EP, uczę z Access 2, Fairyland i chętnie zobaczyłabym Access 3. Z powodu pilnego wyjazdu nie będę na konferencji w Katowicach, dlatego pytam. Odpowiedz Link
jotka001 Re: Szkolenie Express Publishing 10.02.09, 22:22 ballerinapl napisała: > Czyżby potwierdzała się teza, że nauczyciele chodzą na konferencje > tylko po to, żeby zakasować gratisa? :( Szczerze? Rzeczywiście, wiele razy byłam na takich 'konferencjach', że jedyne co z nich wyniosłam, to stracone kilka godzin i zyskane podręczniki. Organizacja, delikatnie mówiąc, kiepska; brak materiałów typu streszczenie czy główne wątki wykładu, przedstawione pomysły czy wnioski itp. i brak np. kartki, żeby można było samemu coś zanotować; prowadzący przynudzający, nie mający nic nowego, ciekawego do powiedzenia (oprócz reklamy danego podręcznika) itp. Nie wiem, może jestem już za stara i zbyt długo siedzę w nauczaniu, ale pewne rzeczy są dla mnie oczywiste, a tu serwuje mi się je jako wielkie odkrycia. Na szczęście byłam też na wielu fajnych spotkaniach. Co więcej na niektórych z nich w ogóle nie dawali gratisów, a i tak było warto iść:) Odpowiedz Link
confuzzed Re: Szkolenie Express Publishing 15.02.09, 06:45 A może znajdzie się jakiś nauczycieli gimnazjum, który był na tej konferencji? Odpowiedz Link
mama.macieja Re: Szkolenie Express Publishing 15.02.09, 08:29 Nauczyciele gimnazjum otrzymują zestaw Access 2- niebieskie (student's book i workbook plus 2 płytki cd) plus jakies dodatki typu teczka, zeszyt, długopis. Wczoraj ta konferencja była w Krakowie. BYło troche o Nowej Podstawie Programowej, ale wiekszosc informacji skupiało sie wokół wykorzystania tablicy interaktywnej na lekcji. pozdrawiam Odpowiedz Link