Dodaj do ulubionych

Pharmaceris Almond Peel

21.07.11, 11:09
w jednej z internetowych aptek znalazłam krem Pharmaceris Sebo Almond peel 10%
Niestety nie pdoano składu, czy znacie ten pordukt, wart zakupu?
Obserwuj wątek
    • justy1 Re: Pharmaceris Almond Peel 21.07.11, 17:41
      mam.
      nietłusty, wygląda na wydajny, nie podażnia, powoduje widoczne drobnopłatkowe złuszczanie już po 1-2 zastosowaniach (schodzi cieniuteńka warstwa skóry, jest to dośc widoczne i trudno nałożyć makijaż- o to mniej więcej jednak codzi w peelingach kwasowych), praktycznie bezzapachowy, nie zapycha mnie, higieniczna i dośc precyzyjna pompka dozująca.

sklad: aqua, mandelic acid, butylene glycol, tromethamine, cyclomethicone, isohexadecane, dicaprylyl ether, cetyl alcohol, sodium polyacrylate, cetearyl alcohol, xanthan gum, methylglucose sesquistearate, ceteareth-20, silica dimethyl silylate, prunus amyglanarus dulcis seed extr., methylparaben, parfum.

w serii porfesjonalno-domowej eris ma też krem i tonik z kwaem migdałowym- najpierw planowałam właśnie to kupić, ale skoro okazalo sie, że sporo tańszy pharmaceris też ma coś z migdałem, to uzałam, że nie będę przepłacać
      • marghot Re: Pharmaceris Almond Peel 21.07.11, 17:51
        dzięki justy

mnie zdziwiło, że na stronie Eris nei ma informacji o tym produkcie
        no, w każdym razie ja nie znalazłam

waham się czy tego 'cudu' nei kupuć, obawiam sie czy zadziała, spełni swoje zadanie
        czasem zdarza mi się kupić coś tańszego, a później żałuję, bo albo muszę wyrzucić, albo użyć do pięt czy dłoni

inne opcje to skinoren, acne derm czy ystheal (choc ten ostatni chyba nie na lato - ale co to za lato - non stop leje :/ )
        choć skinoren wcale tak tani nie jest, mam tubkę ktora zaczęłam jakies 10-14 dni temu i już chyba za tydzień bede musiała kupic nowy specyfik
      • marghot Re: Pharmaceris Almond Peel 27.07.11, 10:15
        widzę,że są 2 kremy 5 i 10%
        czy po skórze której aplikowano Ystheal, Skinoren krem nalezy zapodac mniejsze czy większe stężenie kwasu migdałowego?
        • issey_miyake Re: Pharmaceris Almond Peel 27.07.11, 12:21
          marghot napisała:

> widzę,że są 2 kremy 5 i 10%
          > czy po skórze której aplikowano Ystheal, Skinoren krem nalezy zapodac mniejsze
          > czy większe stężenie kwasu migdałowego?

Możesz kupić 10%.
          • marghot Re: Pharmaceris Almond Peel 27.07.11, 12:42
            a warte to coś czy w stopy będzie trzeba wetrzeć? ;)
            • issey_miyake Re: Pharmaceris Almond Peel 27.07.11, 20:05
              marghot napisała:

> a warte to coś czy w stopy będzie trzeba wetrzeć? ;)

dobre
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka