iluminacja256 28.05.12, 17:23 Gdzie mozna w ogóle je kupić ? W Sephorze jest wyłacznie tommy girl, a wiem, ze Hilfiger ma kilka naprawde ciekawych perfum... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maggi9 Re: Perfumy Hilfiger w Polsce? 28.05.12, 17:37 Widziałam w SuperPharm ale tam też wybór ograniczony.Był True Star i chyba Loud. Odpowiedz Link Zgłoś
minniemouse Re: Perfumy Hilfiger w Polsce? 29.05.12, 01:08 podobno amazon.com wysyla juz do PL za darmo, sprawdz co tam maja?? w ogole na Fragrancenet oferta z TH jest dosyc szeroka, maja ceny w Brytyjskich Funtach. -klik na prawo u gory gdzie pisze currency ty Fragrance net ma wybor ale oni do PL nie wysylaja www.fragrancenet.com/f/net/search_results.html?locale=en_CA&search_type=designer&search=Tommy%20Hilfiger&mv_pc=gawca_tommy_hilfiger_ds_tommy_hilfiger_perfumes_e&kw=tommy%20hilfiger%20perfumes&gclid=CMbg4ZmKpLACFQ5rhwodLBFsXQ ale tak sobie pomyslalam jak ktos ma znajomych/ego/a w UK to moze ta droga??? Minnie Odpowiedz Link Zgłoś
issey_miyake Re: Perfumy Hilfiger w Polsce? 29.05.12, 17:25 iluminacja256 napisał: > Gdzie mozna w ogóle je kupić ? W Sephorze jest wyłacznie tommy girl, a wiem, ze > Hilfiger ma kilka naprawde ciekawych perfum... w sprawdzonych perfumeriach internetowych. Odpowiedz Link Zgłoś