Gość: 666888 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.04, 02:52 jak myslicie- czy codzienny zimny prysznic pozwoli zachowac mlody i jedrny wyglad skory? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Szo Re: ZIMNY PRYSZNIC IP: *.intranet.opi / *.opi.org.pl 21.07.04, 12:08 na 100% tak!!! ale nie zimny tylko naprzemienny zimny-cieply prysznic bo wtedy skora pracuje i poprawia sie ukrwienie. zacznasz od stop i prowadzisz w gore stopniowo strumien wody - potem zmiana na ciepla - potem znowu zimna, konczysz zawsze zimnym. zaraz zauwazysz ze skora jest napieta, cialo jakby twarde, spoiste - ja niestety mobilizuje sie do tego tylko latem bo zima o 6 rano wymiekam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Annie Re: ZIMNY PRYSZNIC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 18:52 Zimny też :) Ja robie tylko zimny a dlaczego ? Bo moja mam cale zycie go robila przez co jej cialo naprawde wygladalo lepiej od nie jednej jej rowiesniczki :) Ja tez raczej robie je latem ale teraz mam zamiar przez caly rok :) Cialo jest swietne ujedrnione a jakie piersi :D Robia go zawsze bedziemy cieszyc sie dlugo jedrnym cialkiem do tego jakis zel myjacy ujedrniajacy balsamiki ach och :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 666888 Re: ZIMNY PRYSZNIC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.04, 20:29 no to od dzisiaj bedzie zimne lanie ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szip Re: ZIMNY PRYSZNIC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 22:43 Ja też jestem wielbicielką zimnych pr. Zawsze je biorę już od co najmniej 10 lat - zima nie zima. Trudno powiedzieć czy wygląda się młodziej, bo jestem młoda :) Ale nie pomoże zimny prysznic, jeśli spiekasz się co lato na frytkę, np. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 666888 Re: ZIMNY PRYSZNIC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.04, 18:30 od dnia kiedy postawilam to pytanie biore zimne naryski- nie wiem czy poprawiaja stan skory ale na pewno bardzo odswiezaja i poprawiaja nastroj- a ciepla woda wydaje sie teraz taka lepka i nieprzyjemna ... zauwazylam, ze albo skora sie przyzwyczaila albo woda sie nagrzewa w rurach od cieplego powietrza bo ostatnio jakos nie jest mi podczas ablucji wystarczajaco zimno ;] Odpowiedz Link Zgłoś
hana_ana Re: ZIMNY PRYSZNIC 10.08.04, 18:43 He he dokladnie dla mnie teraz ta zimna woda wydaje sie lekko chlodna czasami ciepla zauwazylam tez ze jak wezme gabke z zelem i wymasuje sie nim az skora jest zarozowiona po czym chce splukac cialo to wtedy szczegolnie woda wydaje sie ciepla :) Na mnie to dziala rewelacyjnie a zobaczymy za 30 lat jaka ta skora bedzie jesli prawie codziennie bedziemy zazywac takich kapieli :) Odpowiedz Link Zgłoś