Dodaj do ulubionych

ZIMNY PRYSZNIC

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.04, 02:52
jak myslicie- czy codzienny zimny prysznic pozwoli zachowac mlody i jedrny
wyglad skory?
Obserwuj wątek
    • Gość: Szo Re: ZIMNY PRYSZNIC IP: *.intranet.opi / *.opi.org.pl 21.07.04, 12:08
      na 100% tak!!!
      ale nie zimny tylko naprzemienny zimny-cieply prysznic bo wtedy skora pracuje i
      poprawia sie ukrwienie.
      zacznasz od stop i prowadzisz w gore stopniowo strumien wody - potem zmiana na
      ciepla - potem znowu zimna, konczysz zawsze zimnym. zaraz zauwazysz ze skora
      jest napieta, cialo jakby twarde, spoiste - ja niestety mobilizuje sie do tego
      tylko latem bo zima o 6 rano wymiekam...
      • Gość: Annie Re: ZIMNY PRYSZNIC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 18:52
        Zimny też :) Ja robie tylko zimny a dlaczego ? Bo moja mam cale zycie go robila
        przez co jej cialo naprawde wygladalo lepiej od nie jednej jej rowiesniczki :)
        Ja tez raczej robie je latem ale teraz mam zamiar przez caly rok :)
        Cialo jest swietne ujedrnione a jakie piersi :D
        Robia go zawsze bedziemy cieszyc sie dlugo jedrnym cialkiem do tego jakis zel
        myjacy ujedrniajacy balsamiki ach och :)
        • Gość: 666888 Re: ZIMNY PRYSZNIC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.04, 20:29
          no to od dzisiaj bedzie zimne lanie ;]
    • Gość: szip Re: ZIMNY PRYSZNIC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 22:43
      Ja też jestem wielbicielką zimnych pr. Zawsze je biorę już od co najmniej 10
      lat - zima nie zima. Trudno powiedzieć czy wygląda się młodziej, bo jestem
      młoda :) Ale nie pomoże zimny prysznic, jeśli spiekasz się co lato na frytkę,
      np.
      • Gość: 666888 Re: ZIMNY PRYSZNIC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.04, 18:30
        od dnia kiedy postawilam to pytanie biore zimne naryski- nie wiem czy
        poprawiaja stan skory ale na pewno bardzo odswiezaja i poprawiaja nastroj- a
        ciepla woda wydaje sie teraz taka lepka i nieprzyjemna ... zauwazylam, ze albo
        skora sie przyzwyczaila albo woda sie nagrzewa w rurach od cieplego powietrza
        bo ostatnio jakos nie jest mi podczas ablucji wystarczajaco zimno ;]
        • hana_ana Re: ZIMNY PRYSZNIC 10.08.04, 18:43
          He he dokladnie dla mnie teraz ta zimna woda wydaje sie lekko chlodna czasami
          ciepla zauwazylam tez ze jak wezme gabke z zelem i wymasuje sie nim az skora
          jest zarozowiona po czym chce splukac cialo to wtedy szczegolnie woda wydaje
          sie ciepla :) Na mnie to dziala rewelacyjnie a zobaczymy za 30 lat jaka ta
          skora bedzie jesli prawie codziennie bedziemy zazywac takich kapieli :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka