Dodaj do ulubionych

Kobiece stopy

02.10.04, 21:43
Tekst, który piszę nie wprowadza nic nowego, już gdzieś podobny widziałem, ale chciałbym powiedzieć, że dużo mężczyzn zwraca uwagę na stopy u kobiet. W większości przypadków panie pewnie tego nie zauważają, ponieważ zainteresowanie stopami występuje raczej u mężczyzn. Czy nie piękne są zadbane stópki z wygładzoną podeszwą, zadbanymi pomalowanymi paznokciami? W seksownych sandałkach, czy szpilkach, czy nawet całkowicie nagie, na pewno przykują wzrok nejednego faceta.
Obserwuj wątek
    • bart13p Re: Kobiece stopy 02.10.04, 22:08

• Gość: mokra sukienka Re: Kobiece stopy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.04, 22:45
        Pięknie to napisałeś :)
        • Gość: kamila Re: Kobiece stopy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.04, 00:26
          zgadzam sie z Tobą (:
          skoro jest zgoda- teoretycznie nie ma dyskusji heh.. pisze to poniewaz dzisiaj
          ok. godziny 22ej myslalam o swoich stopach oraz o stopach męskich najgolniej
          rzecz ujmujac. . . pragne dodac, ze stopy nie sa moim fetyszem. natomiast
          uwazam, ze to olsniewajacy zbieg okolicznosci, ktorego nie cierpia logicy, ze
          akurat odczytalam tego posta- tymbardziej, ze temat stóp nie zajmuje na codzien
          moich mysli. pozdrawiam
    • Gość: kragmel Re: Kobiece stopy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.04, 10:04
      no wiem, że mężczyźni zwracają uwagę na stopy. jednak bardzo mnie zaciekawiło
      dlaczego o tej porze roku postanowiłeś nam o tym przypomnieć? czyżbyś planował
      wprowadzenie futrzanych sandałków na szpilce z podgrzewaniem w podeszwach? w
      tej chwili mogę stopą na basenie ewentualnie uwodzić, ale niestety efekt stopy
      zapewne zniweczy czepek i okulary pływackie.
      pozdrav, kragmel od rana jakaś wściekła
      • Gość: kamila Re: Kobiece stopy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.04, 11:39
        hahah :>
        kragel- musisz opatentowac ten pomysl z futrzanymi sandałkami na szpilce z
        podgrzewaniem w podeszwach- to bedzie HIT ;P
        • Gość: kamila Re: Kobiece stopy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.04, 11:40
          najmocniej przepraszam -Kragmel nie kramel (:
    • Gość: Kasia Re: Kobiece stopy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.04, 14:24
      coś w tym jest.jak byłam nad morzem,słyszałam bardzo dużo komplementów na temat
      swych stóp.bardzo o nie dbam,a opalone i z francuskim chevronem wyglądały
      naprawdę cudnie.faceci się gapili i to bardzo,a babki pytały czy mam na nogach
      akryle;)
      • bart13p Re: Kobiece stopy 03.10.04, 14:43
        No widzicie państwo, mówiłem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka