Dodaj do ulubionych

Wydepilowac raz na zawsze

01.11.04, 13:09
Witajcie moje drogie Panie!

Poszukuje już sprawdzonego gabinetu kosmetycznego w Warszawie, oferującego
depilację laserową. Czekam na wszelkie pomysły.

aNNI
Obserwuj wątek
    • Gość: amo Re: Wydepilowac raz na zawsze IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 01.11.04, 17:47
      Większośc mojej depilacji robiłam co prawda w Gdańsku, ale w Warszawie byłam i
      polecam Viva- Derm dr Walkiewicz Cyrańskiej na Ursynowie, koleżanka chodzi do
      Aksamitnej Medycyny i też jest zadowolona
      • justa_79 Re: Wydepilowac raz na zawsze 02.11.04, 11:26
        a gdzie w Gdańsku robiłaś?
        • jolajola1 Re: Wydepilowac raz na zawsze 02.11.04, 16:25
          Hera na bemowie
          no, ale nie jest to jeden zabieg, tylko seria
          na bikini po 7 bodajze zabiegach mam włoski pojedyńcze tylko od czasu do czasu
          • Gość: gabi21 Re: Wydepilowac raz na zawsze IP: 80.50.5.* 02.11.04, 18:58
            jolajola1! a ile taka przyjemność (samo bikini) Cię kosztowało jesli można
            wiedzieć?
            • jolajola1 Re: Wydepilowac raz na zawsze 02.11.04, 21:11
              za bikini, pachy, za 20 włosów na piersiach i 2 na brodzie placiłam 600 do 800

niestety, to pierunsko droga "kuracja"
              • Gość: Mońka Re: Wydepilowac raz na zawsze IP: *.aster.pl 21.01.05, 10:32
                Jolajola, ja robiłam depilację laserową 3 dni temu. Co zrobić,żeby miejsca po
                depilacji na piersiach goiły sie szybciej? Teraz smaruję allantanem. Pozdrawiam
                • aniaa_23 Re: Wydepilowac raz na zawsze 21.01.05, 11:15
                  jak wygląda skóra po zabiegu, czy na drugi dzien można spokojnie pokazać sie
                  ludziom na oczy czy lepiej zrobić przed weekendem i zaszyc sie w domu??
                  • Gość: Mońka Re: Wydepilowac raz na zawsze IP: *.aster.pl 21.01.05, 11:39
                    masz widoczne ranki w miejscach depilacji. Ja mam je już 3 dzień, powoli
                    zaczerwienienia i strupki znikają. Myślę, że za 3dni będzie już ok.
    • Gość: Iwona Re: Wydepilowac raz na zawsze IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.01.05, 22:14
      Co prawda byłam w Gdyni - Palladium przy ul Żwirki i Wigury 2
      kończę niedługo i jestem zadowolona z efektów.
      Pozdro.
      • Gość: alka Re: Wydepilowac raz na zawsze IP: *.sm-rozstaje.pl 20.01.05, 20:46
        A jaki mają laser w "Palladium", aleksandrytowy czy diodowy?
        • Gość: Iwona Re: Wydepilowac raz na zawsze IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.01.05, 21:26
          W Palladium jest IPL - dużo mniej bolesny od diodowego.
          Pierwszy zabieg robiłam w Warszawie na diodowym i poddałam się.
          (A dodatkowo akceptowane są kupony rabatowe z Avanti - Aksamitnej Medycyny.)

Pozdro.
          Iwona
      • justa_79 Re: Wydepilowac raz na zawsze 21.01.05, 09:32
        robiłaś też nogi? interesuje mnie cena za wszystkie zabiegi.
    • Gość: do amo!!!! Re: Wydepilowac raz na zawsze IP: *.dip.t-dialin.net 21.01.05, 10:48
      amo a gdzie na Ursynowie???znasz dokladny adres???a moze telefon???bardzo mi
      zalezy na tym.no i jak wygladaja tam ceny????glownie nogi i pachy mnie
      interesuja.
      • Gość: alka Re: Wydepilowac raz na zawsze IP: *.sm-rozstaje.pl 23.01.05, 16:38
        Dziewczyny, gdzie w Trójmieście znajdę zakład z diodowym laserem?
        • Gość: gosc Re: Wydepilowac raz na zawsze IP: *.cable.satra.pl 15.05.05, 22:27
          CENTRUM TERAPII LASEROWEJ
          80-219 GDAŃSK al. Zwycięstwa 31/32
          TEL. 0-58-3412051; 3412055
          LASER : DIODOWY - COHERENT - LIGHTSHEER
          ZAKRES USŁUG: laserowa epilacja owłosienia
    • Gość: samy Re: Wydepilowac raz na zawsze IP: *.echostar.pl 23.01.05, 17:22
      a w Poznaniu moze ktos cos polecic???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka