Dodaj do ulubionych

Biodermine

27.11.04, 11:12
Czytałam sobie właśnie na wizażu o tym kremie i mam ochotę go kupić. Mam tylko
pytanie. Teraz, kiedy jest zima to nie wyjdę na dwór bez kremu z filtrami. Czy
jest taka możliwość i nałożenie najpierw kremu Biodermine a potem za jakieś
10min krem z filtrami?
Obserwuj wątek
    • Gość: lalique Re: Biodermine IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.04, 11:13
      Nie wahaj się go kupić.
      • a.kopiko1 Re: Biodermine 27.11.04, 11:22
        To to ja wiem :) Zaraz nawet idę do apteki i mam nadzieję, że będzie. Tylko
        chodzi mi o te filtry.
    • Gość: Sparkle Re: Biodermine IP: *.infinity.net.pl 27.11.04, 13:51
      A ile ten krem kosztuje? O ile jestem zorientowana to okolo 20 zł, a pani w
      aptece zażyczyła sobie 37 zł...może chodziło jej o coś innego.
      • gluusia Re: Biodermine 27.11.04, 14:02
        chyba chodzilo jej o cos innego. ja zaplacilam za niego wczoraj 16 zl z
        groszami. kupilam go pierwszy raz.
        • Gość: AgaU Re: Biodermine IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.11.04, 18:24
          dziewczynom z warszawy moge polecic apteke na dworcu centralnym (na pietrze):
          jest za okolo 16 zl.
          aga
    • Gość: iza Re: Biodermine IP: *.torun.mm.pl 27.11.04, 18:26
      Dziewczyny, co Wy widzicie w tym kremie? Równie dobrze można sobie kupić w
      spożywczym kostkę drożdży i smarować nimi buzię. Owszem, matuje, ale robi taki
      nieznośny film na twarzy.
      Kupiłam, użyłam, i teraz leży.
      • Gość: go Re: Biodermine IP: *.elpos.net / 217.153.182.* 27.11.04, 19:44
        Uzylam go dzisiaj pierwszy raz z rana. Dziwnie sie na poczatku czulam jak go
        nalozylam, jakbym byla w jakiejs maseczce. Nie wchlania sie i matuje gdzies na
        ok. 2h. Zapach taz wcale nie jest taki super fajny. Moze to sie zmieni,
        zobaczymy.
    • ami670 Re: Biodermine 27.11.04, 19:44
      O nie, kremu z filtrem to na Biodermine raczej nie nałożysz. Krem ten zostawia
      film na twarzy, nie wchłania się zupełnie. Kremy z filtrami zazwyczaj też,
      więc...
      • a.kopiko1 Re: Biodermine 27.11.04, 20:10
        dlaczego mówisz, że kremy z filtrami się nie wchłaniają? Jakoś wszystkie do tej
        pory, które stosowałam wchłaniały się bardzo dobrze... Nie wiem skąd taka
        opinia. Ja i tak stwierdziłam, że będę używała tego kremu na noc, a na dzień
        nie. Ja zapłaciłam za niego w aptece w Wola Park 23zł.
        • niunka20 Re: Biodermine 27.11.04, 21:07
          Jak się nałoży małą ilość, a nie pół tubki to żadnego filmu nie pozostawia.
          • Gość: iza Re: Biodermine IP: *.torun.mm.pl 27.11.04, 23:27
            Nieprzyjemnie pachnie, pozostawia nieprzyjemny film, który w dodatku wydaje mi
            sie taki szarawy. Cera wygląda po nim odwrotnie od rozświetlonej i jest
            niesympatyczna w dotyku. Może to jest lepsze jako maseczka, ale jako krem na
            dzień do niczego.
        • ami670 Re: Biodermine 27.11.04, 21:32
          A mówisz o blokerach czy o zwykłych kremach z filtrem? Bo mi jak do tej pory
          żaden bloker nie wchłaniał się zupełnie.
          • a.kopiko1 Re: Biodermine 28.11.04, 10:46
            Krem jest naprawdę fajny :) Nałożyłam go na noc i rano miałam miłą w dotyku
            buźkę. Teraz rano też go nałożyłam. Twarz mam matową, ale nei jest ona wysuszona
            co jest bardzo ważne. Mam nadzieję, że będzie dobry jeszcze przez długi czas.
            Chodzi mi o zwykłe kremy z filtrami.
            • Gość: Ami670 Re: Biodermine IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.11.04, 11:00
              W takim razie masz rację. :) Myślałam o blokerach.
    • balbina_alexandra Re: Biodermine 28.11.04, 11:01
      Oczywiście że możesz - ja tak robię zawsze, bo wszystkie kremy jakie uzywam, są
      bez filtra, albo mają, ale za mały, albo są kompletnie nieskuteczne... dlatego
      nie rozstaję się z blokerem :) Na biodermine można spokojnie rozsmarować jakiś
      filtr, sprawdzone.
      • a.kopiko1 Re: Biodermine 04.12.04, 21:13
        Kupiłam sobie bloker i bardzo ładnie się wchłonął :) Był to krem Lirene z
        faktorem 30. Nakładam go na twarz po nałożeniu biodermine i jest super!
    • Gość: studientka Re: Biodermine IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 22:42
      Aleście mi namieszały w głowie, już miałam to "cudo" kupować, a tu widze że
      jakieś skargi na kremik są. Ho ho ho i co ja teraz zrobie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka