Dodaj do ulubionych

KTÓRA Z WAS TAK WYGLĄDA???

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 08:49
-biała cera (tak jasna ,że trudno dobrać kolorki podkładu, wszystkie są za
jasne..., raczej w beżowym odcieniu bieli;)
-jasnobrązowe,popielate włosy
-czarne brwi
-okrągła buzia
-brązowe oczy

BO: szukam dla siebie fryzury, a nie wiem w jakiej będzie mi dobrze...A moźe
jakiś kolor?? Dziewczyny w miarę podobne do mnie proszę o podpowiedź-w czym
Wam dobrze??!!
Miałam rozjaśniane na blond włosy i kilka brązowych pasemak, nawet nie tak
źle to wyglądało, tylko trochę za ciemne do tego miałam brwi. Więc-jaka
fryzurka na anno dominni 2005? ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: mimka Re: KTÓRA Z WAS TAK WYGLĄDA??? IP: *.dzi.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 11.02.05, 10:07
      Ja jestem podobna,no może mam jasniejsze włosy i niebieskie oczy:D ale i tak
      podobieństwo jest:) zwłaszcza jeżeli chodzi o cere,totalna blada twarz...:(
      co do włosów to mam je tylko lekko wystopniowane przy twarzy...nie wiem czy
      moja fryzura cie zainspiruje hehhe bo to nic nadzwyczajnego i tez czekam na
      inne propozycje:) pa!
      • Gość: blada twarz Re: KTÓRA Z WAS TAK WYGLĄDA??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.05, 10:21
        Jeżeli masz brązowe oczy z ciemną oprawą to na pewno nie rób się na blondynę,
        przy jasnej karnacji będziesz wyglądała jeszcze bladziej. Może spróbuj pójść w
        stronę orzechowego brązu z delikatnie rozświetlonymi pasemkami.
        Ja też mam jasną karnację i żeby nie wyglądać jak śmierć ratuję się pudrem
        brązującym z drobinkami złota, nakładam go odrobinę na kości policzkowe.
        Pozdrawiam
        • Gość: natural women Re: KTÓRA Z WAS TAK WYGLĄDA??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 14:04
          Ja mam identyczną cere, włosy itd jak ty i mam zrobiony balejaż (blond cimny).
          Odradzam ci ciemny kolor bo już nie raz to przerabiałam i nie wyglądał ciekawie
          wyglądałam jak śmierć. Odradzam też machoń. Efekt jest odstraszający.
          Jedynie co mi pasowało to ten balejaż.
          Co do fryzury to mam długie włosy takie do połowy pleców i krzywke zcieniowaną
          na bok i pazurki. Ważne też jest jak sie ubierasz.
          Teraz zaczełam chodzić raz na 2 tygodnie na solarium na 15 minut co poprawiło
          koloryt mojej skóry na nie blady tylko śniady i wygląda to super. Taka dawka
          solarium jest bezpieczniejsza niż taka jak dla tych spalonych twarz lasek
          chodzących po ulicach i wygląda bardzo zdrowo i naturalnie.
          Moim problemem były jeszcze piegi i to że opalałam sie zawsze na czerwono.
    • ladyblue Re: KTÓRA Z WAS TAK WYGLĄDA??? 11.02.05, 13:27
      wydaje mi sie ze dobrze byłoby ożywić kolor - bardziej wyrazisty brąz, może
      mleczna czekolada - ładnie bedzie podkreślać kolor oczu.
      a ciemnymi brwiami tylko się ciesz - nie musisz malować, farbować,
      domalowywać...
      bladą cere ładnie ożywi róż - jakiś bardzo delikatny bezowo-różowy odcień.
      jaką masz teraz fryzurę?
      • Gość: valkiria1 Re: KTÓRA Z WAS TAK WYGLĄDA??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 15:34
        teraz mam proste do ramion włosy. trochę podniszczone rozjaśnianiem Joanną
        (sprawka koleżanki)i pasemkami brąz. Raczej wyglądają na ciemne. A z tym różem
        to cieżka spraw, kupiłam 2 -jeden taki hmm.. ciemno ceglast, drugi różowy. I
        jakbym się nie umalowała to z okrągłą buzia jakoś tak... głupio wyglądam ;)
        • Gość: ja też Re: KTÓRA Z WAS TAK WYGLĄDA??? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.02.05, 15:48
          Hej! Ja również mam bardzo jasną cerę, z tym że włosy mam ciemnobrązowe, oprawę
          oczu tez ciemną, a same oczy jasnoniebieskie. Dziwny 'mix' :)
          Pozdrawiam!
        • ladyblue Re: KTÓRA Z WAS TAK WYGLĄDA??? 12.02.05, 19:06
          skoro włosy masz podniszczone to moze zastanów się nad jakąś krótką fryzurką -
          wystrzępioną, z pazurkami itp.
          zamiast farby delikatniejsze szampony koloryzujące.
          jasna cera to wielki atut, trzeba o nią dbać a nie na siłę przyciemniać.
          róż ciężko dobrać, najlepszy jest taki ton-dwa ciemniejszy od pudru/podkładu.
          poszukaj w sieci np. wskazówek jak przy okrągłej buzi nakładać róż.
          ja sie wskazówek nie tryzmam i robię tak: uśmiecham sie przed lustrem, na
          najbardziej wystającą część kości policzkowych nakładam róż i (już bez
          uśmiechu) delikatnie rozcieram w kierunku skroni.
          a tak poza tym - trening czyni mistrza
    • Gość: Ivre Re: KTÓRA Z WAS TAK WYGLĄDA??? IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 11.02.05, 22:34
      Ja jestem podobna :) Co do kolorow to sprawdzil sie u mnie jasny braz z
      pasemkami sredni blond. Ale wlasnie jestem w trakcie powrotu do naturalnego
      kolorku :) A jesli chodzi o fryzurke, to kilka dni temu wrocilam od fryzjerki i
      jestem bardzo zadowolona. Fryzjerka wycieniowala mi wlosy, z przodu zrobila
      pazurki, a z jednej strony (nosze przedzialek na bok) zrobila grzywke o
      dlugosci gdzies 'za nos' :D. Musze przyznac, ze bardzo sie sobie podobam w
      takiej fryzurce. Niby niewielka zmiana, a taki fajny efekt :) Ale wiesz...z
      ksztaltem twazry to bywa roznie, jak i z rodzajem wlosow (ja mam bardzo
      cienkie), najlepiej idz do dobrej fryzjerki; ja zdalam sie na taka i nie
      zaluje :) pozdro :)
      • Gość: Akne Re: KTÓRA Z WAS TAK WYGLĄDA??? IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 12.02.05, 19:43
        Dziewczyny maja racje - cieply braz jest swietny. Ja mam tez bardzo jasna cere
        i bardzo ciemne oczy. Ani ciemne kolory, ani blond nie wchodza w rachube. Wlosy
        mam czysto kasztanowe, w sloncu rudawe i sa zupelnie oki. Ladnie mi tez bylo w
        kolorach bordo, oberzyna (ale tu trzeba uwazac, zeby nie byla ciemna), mahon.
        Najciekawszy efekt dawal - nie dziwcie sie prosze - kolor zblizony do bordo, a
        dokladnie Chili Red z Londy (szampon koloryzujacy). Oczy podkreslone jedynie
        tuszem, jasna cera, odpowiednio dobrana pomadka i blyszczyk i naprawde obcy
        ludzie mowili mi na ulicy ze slicznie wygladam i pytali, jaki mam kolor
        farby :) Wlosy mam dlugie, z grzywka i proste, przy tym kolorze nosilam
        rozpuszczone, bo chcialam go jak najlepiej wyeksponowac, polysk byl cudny.
        Pozdrowka.ps. Gdy tak sobie wspomnialam, doszlam do wniosku, ze pojde w
        poniedzialek do sklepiku i kupie ten szmpon jeszcze raz.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka