Dodaj do ulubionych

Nowy kompakt Shiseido

IP: 157.25.122.* 10.06.02, 16:32
Przeglądnełam sobie wątki sprzed kilku dni i poczułam, że mam sporo zaległości
i przestałam nadążać za nowościami. Spodobał mi się opis nowego podkładu
Shiseido, płynnego kompaktu. A najbardziej chyba to że ma filtr UVA i UVB 15.
Czy ktoś oprócz dziewczyn które się wypowiadały używał tego podkładu???? No i
podstawowa wątpliwość - na stronie Shiseido jest jako nowosć - zatem czy
widziałyście go w Polsce????? Chyba musi kosztować majątek :((((
Obserwuj wątek
    • Gość: Aga Re: Nowy kompakt Shiseido IP: *.future-net.pl 10.06.02, 16:57
      Ja z tych, co się już wypowiadały:) Otóż Shiseido ma dwa podkłady w kompakcie,
      Nam chodziło o LIquid Compact, czyli ten, który w zetknięciu ze skórą zmienia
      sie w płynny. Naprawdę super wynalazek. On na stronce shiseido faktycznei ejst
      w nowościach, ale nie wiem, czemu (może jej nie aktualizują:), bo w Polsce jest
      od co najmniej roku. KOsztuje w Polsce chyba ok. 200 zł, ale to dlatego, że
      własciwie kupujesz dwie rzeczy: puderniczkę i wymienny wkład. Potem jest juz
      lepiej, bo tylko wkłady się dokupuje. Naprawdę warto sie szarpnąć, bo to
      genialny kosmetyk - może najpierw wypróbuj w perfumerii na własnej skórze:)
      • Gość: Kocurka Re: Nowy kompakt Shiseido IP: 157.25.122.* 10.06.02, 17:08
        Aga - dzięki. Kiedyś na Sekretach dziewczyny strasznie zjechały Shiseido w
        kompakcie, ale domyśliłam się, że to nie ten. Tamten był suchy i wcale się nie
        rozsmarowywał. Narobiłaś mi smaku... Po zdanym (mam nadzieję ;)) egzaminie w
        środę i jałmużny w postaci stypendium chyba się nie oprę. Oczywiście wypróbyję
        w Sephorze i dam znać.

Pozdrawiam

Kocurka
        • Gość: Aga Re: Nowy kompakt Shiseido IP: *.future-net.pl 10.06.02, 17:22
          Koniecznie daj znać! Mam nadzieję, że ci się spodoba. A tamten to jest taki
          klasyczny kompakt - na sucho albo mokrą gąbką na mokro:(
          • Gość: Anja Re: Nowy kompakt Shiseido IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 11.06.02, 08:19
            Cholera! Już wymyśliłam, że wezmę fluid Shiseido, ale chyba po waszych opiniach
            przelecę się do Sephory zobaczyć to cudo.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka